Sari la conținut

Filosofull

Super Membru
  • Număr conținut

    1.827
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Filosofull

  1. Problema e cam asa: Kama 156, originale, nu se mai fac, au fost inlocuite cu Kama 232, despre care am auzit ca se duc repede. Eu merg cu masina zilnic 50 km, fac naveta pe orice conditii, rar ies si in off, ma gandesc in primul rand la siguranta iarna cand prin sate pe unde trec e zapada sau gheata. Alea din link mi se par ok si pt ceva noroi sau nisip

  2. La Tabla Butii am fost eu cu Niva din Slon pana la cimitir, nu mi s-a parut greu drumul, dar era uscat. Pacat ca nu ati ajuns pana la capat  Eu am in portbagaj o cazma din aia de armata care se strange, buna sa acoperi gropi sau santuri cu pamant cand sunt prea mari. Acu alta intrebare: ce stiti de drumul pana la Cabana Ciucas?

  3. Mersi de sfat, am dat comanda pt cilindru de ambreiaj, pompa stiu ca am schimbat-o, daca nu, e deja in Lada (!) cu piese. Poate ca intrebarea corecta ar fi fost mai degraba "ce nu are", sa merg prin eliminare, unii mi-au zis de ambreiaj, volanta sau de racordul dintre cutia de viteze şi aia de transfer, altul de senzorii clapeta, dar mi se pare putin probabil, mai ales ca nu se manifesta permanent. O sa verific intai instalatia si eventual schimbat pompa si cilindrul.

  4. Salutare, am si eu o problema la Bubulina, uneori, cand sa plec de pe loc, parca pedala de ambreiaj e mai moale, se simte altfel, prinde un pic mai sus si atunci masina smuceste, se intampla sa moara si motorul. Dimineata nu face niciodata, cand merg cu ea un timp apare problema, dar nu mereu. La service cand am ajuns mergea perfect asa ca am dat banii degeaba pe constatare. Are kit de ambreiaj Sachs, schimbat acu 25 k, nu patineaza. Aveti vreo idee?

  5. Am trecut printr-o situație din asta și frâna singura nu ajuta, e prea din scurt, chiar și la viteza relativ mica. Va dau un sfat: frânati corect (cu motorul drept și fără a pierde aderenta), fiind pregătiți sa lăsați frânele și sa fandati stânga dreapta, în funcție de ce face mașina (se oprește sau înainteaza). Cu ceva noroc sau nu știu cum să-i spun, poate va iese. Totul are loc în maxim 2 secunde. În curba impactul e inevitabil. Mersul pe motor e o loterie pe care ne-am ales-o. Îmi pare rău de baiat

×
×
  • Creează nouă...