Sari la conținut

Rafy rafy

EX+
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Rafy rafy

  1. sanatate maxima! speram sa aflam mai multe detalii!...scuteristul astepta ..." REGULAMENTAR"???????????????? hai sa fim seriosi! astia se baga peste tot non stop si fara nici o treaba..btw, scuteristul avea mopedu inmatriculat? avea ASIGURARE? avea cursul de legislatie..?

     

    De unde stii tu frate ca nu astepta regulamentar?? Ai fost tu acolo si ai vazut ?? Daca asa au spus politistii poate ca asa a fost.... NU mai baga toti scuteristii intr-o oala .. STITI DOAR SA CRITICATI :laugh:

  2. Felicitari!Ai acumulat inca un post.

    Daca pe tine nu te intereseaza , asta nu inseamna ca pe noi (restul lumii) nu ne intereseaza , asa ca te sfatuiesc sa te abtii de la comentarii idioate.

     

    Ps: Nu mai raspunde in topicul asta ca stricam topicul omului si nu-i frumos.(daca ai ceva sa-mi zici , exista PM)

     

    Bravo bai cocenica .. esti tare :| .. te-a bagat cineva in seama ?

  3. Citeste de ce inteligentule, daca nu puneam era mai grav, am atins putin, deoarece frana spate nu prindea foarte bine si ma loveam mai tare, si nu am apasat ca taranu, poate tu esti de la tara. Ai facut 5k km in 2 luni fara incident? Eu am facut peste 5k km in 4 luni in oras cu scuter limitat inclusiv rodajul.

    [/quote

     

    Si vezi ca eu am pana acum 25000km(in 2 ani....de la 15 ani am scuter) prima oara cu scuter chinezesc am facut 15000 si restu cu un gilera dna ..asa ca numai vb tu... in toti km astia am cazut de 2 ori si nu din vina mea... nu ma consider expert... dar mai bine taci :D

  4. Fratilor jeeze! Mai usor cu flamatul, puneti-va in locul meu, am spus si eu o viteza in jur de 70km/h desi cred ca erau mai degraba 45-60 dar adrenalina ma facea sa cred ca mergeam mai repede.

     

    @Rolly : Eu am peste 5000 km experienta in condus scutere, m-am dat cu tot felul de scutere pana in 200cc, cand am intrat in dacie eram la inceput si da atunci era vina mea 100%. Dar a2a oara nici tu nici nimeni nu ar fi putut face ceva, mai aleas ca nu cunosteam scuterul bine, frana prea puternica pe fata etc.

     

    @cosminake : Esti cumva un taran ignorant? Nu ma judeca, ca tu de ai fi fost in locul meu pe alt scuter nu pe al tau erai deja mort prietene, si nu veni la mine cu "copil prost", coeficientul meu de inteligenta e mult mai ridicat ca al tau, am vrut doar sa impartasesc cateva intamplari, ori ma sfatuiesti ori taci nu imi adresezi injurii.

     

    @ionutz100cc: De ce o stric? Explica, dimpotriva, nu o stric, o fac mai buna, daca sti ce fac eu pt scuteristi din alba si cum promovez una-alta.

     

    @mugurg: Nu voi avea nevoie din fericire :P, chiar am vrut sa donez eu dar am 16 ani si nu am voie. :D

     

    Mamaaa...5000 km iti dai seama cati ai zici ca spui de 500.000.... pai aia 5000 eu i-am facut in 2 luni fara nici un incident. Iar despre scuter ,daca spui ca nu "il cunosteai" foarte bine, de ce ai apasat ca taranu frana fatza ? :D

  5. Am avut si eu accident din pacate , nu ma asteptam sa fie asa rapid , dar asta e sunt soferi idioti .

    Mergeam cu 40-50km la ora aveam in fata mea un fiat 500 de epoca (masina micuta caraghioasa) , fiatul pune frana puternic pt-ca in fata lui sare un pieton mai dobitoc sa traverseze strada pe zebra, pun si eu frana si mai puternic ( deh kymco are frani excelente) si din spate idiotul cu un renault megan masina de familie nu reuseste sa opresca intra in mine , ma izbeste de ala din fata (fiat 500) si dupa ajung cu scuteru sub megane.

    Eram cu prietena pe scoter , ea a avut ceva probleme , eu practic dupa accident nu aveam nimic ,nici macar o zgarietura , a inceput sa ma doara gatul dupa cateva ore de la smucitura ,noroc ca am scapat fara probleme grave amandoi.

    Cam cum arata scooterul acum:

    dsc00475cs0.th.jpg dsc00476xb9.th.jpg dsc00478ul8.th.jpg dsc00481uc7.th.jpg

     

    Puteam sa evit daca aveam distanta mai mare intre mine si fiat , acum am ramas cu sechele , cand franez ma uit tot timpul sa nu am un idiot in spate , merg la distanta de 2x care e normala ... asa e dupa ce faci bucati un scooter nou nout.

    Momentan mi-am luat un yamaha mbk 50cc , sa ma mai bazai pana se termina vara , poate la anul sar si eu la o cilindrata mai mare.

     

    Si scuterul nu ti-l face fraieru cu meganu?? :D

  6. in citi m? in 50 si peste 150... in 20 poate 100, in 10 >50, bineinteles in functie de experienta si motor, sunt sigur ca exista unii care au prins 200 intre 3 stilpi ~ 50 m... dar nu suntem toti fosti piloti ;)

     

     

    La un motor de 49 u vrei sa prinzi in 5m 100 la ora :D

  7. daca nu vrei sa se bage, nu mai posta.

    sincer sunt de acord cu el... chiar cred ca mergeai prea aproape de camion... doar asa ai reusit sa nu vezi un CANAL intreg si mai cred ca nu aveai doar 15-20 pentru ca am pus frina brusc la viteza asta si m-am orit in 3-4 m.

    in concluzie ori nu erai atent (inconstienta pura) ori mergeai ceva mai rpd, ori erai mult prea aproape de camion (nu te deranja la nas fumul?)

     

     

    Am mai spus o data,dar vad ca nu ai citit cu atentie... ERAM LA COADA LA SEMAFOR SI TOCMAI PLECASEM DE PE LOC....CANALUL ACELA ESTE LA VREO 10 M DE SEMAFOR . CATA VITEZA POTI SA PRINZI IN CATIVA m ?

  8. hahaha, ce show ;)... reiese un singur lucru: toti userii mai vechi, cu capul pe umeri si ceva ceva experienta in motociclism ti-au zis-o, mai frumos sau mai intepator: tu esti de vina. daca tu te bagi in spatele cuiva doar pentru ca restul face la fel, o cauti cu lumanarea. cat despre restul comentarilor, invatati voi sa va dati cu motoarele ca habar n-aveti sa faceti o frana de urgenta cum trebuie. va plangeti ca niste muieri virgine pe forum ca toti va taie calea. patetic...

     

    Bai "COAE" ... Daca ai 100 de ani de cand intrii pe forum, asta nu inseamna ca ai si experienta in motociclism, eu nu ma laud ca am eu experienta sau nush ce, dar tu esti un FRAIER !

    Gata , Hai pa :D , Eu numai raspund la nici o intrebare de a ta pt ca nu am cu cine sa vorbesc!

  9. Eu zic sa ceri 2000ron si mai negociezi daca vrei sa-l dai .Cei care vin cu comentarii:frate la magazin e cu 400ron mai scump,du-te frate cumpara-ti de acolo.

     

    Sa stii ca eu daca as fii in locul unui cumparator, mai bine pun 400 de ron in plus,dar stiu ca e nou :D

  10. In curand o sa ajung sa-l dau la pret de bicicleta. :D

    Cauciuc Continental 2 mil., curea cu insertie: 1 mil. = 3 mil. piese noi

    Mai multi bani iau daca il dau pe piese............la ce scoruri s-au postat in ultima vreme.

     

     

    Pai si cat vrei frate sa iei pe el daca este nou in magazin 20 de mil? ;)

    Mai am si eu un scuter dar nu este Gopop , este Kangda,oricum are acelasi design numai ca difera marca(eu am dat 40 de mil cand l-am luat acum 3 ani). Am facut cu el 18000km si m-a tinut fb. Am trecut la altceva ca ma saturasem de chinezarii... se rupea mereu cablu de la kilometraj,cablu de frana,carene foarte proaste, le-am schimbat de vreo 2 ori...

    Acum am o gilera dna si snt f multumit de ea..nu se compara...dar pe ala nici nu ma gandesc sa il vand ca nu am ce sa iau pe el...si decat sa il dau cu 10mil, mai bine il tin in curte :)

  11. niciodata nu mergi "intre rotile" unei masini... intotdeauna casti ochii (chiar de cunosti drumul din pantecele mamei si pina atunci - Bucuresti=surprize ! aa si inca ceva,chiar de se mergea bara la bara pe tine nu te tinea nimeni sa pastrezi o distanta mai mare fata de camion tocmai ptr a evita neplacerile.

     

    nu iti spun cu rautate ci doar ca pe un sfat.... maine pot fi eu sau altul ! bine ca sa terminat cu bine ! ar trebui sa incerci sa vezi daca iti poti recupera dauna cumva !

     

    Ai dreptate , nu am obiceiul sa merg "intre rotile masinii" ... dar acum asa a fost sa fie.. Si cu distanta , la aglomeratia care se creaza la semafoare in Bucuresti , nu stiu daca tii distanta (asta ar insemna cozi si mai mari la semafor)

  12. bah nasparliule, tu ce raspuns voiai sa primesti? daca esti tu asa expert, ce mama dracu mai cauti pe forumu asta? du-te si te lauda cu ispravile tale la tanti aglae de pe marginea santului, surda fiind o sa iti dea dreptate total, nu ca aici.

     

     

    Bah "ciumpalacule",

    1)Eu nu ma dau expert, din contra vad ca tu te crezi mare expert pe aici

    2)Eu nu te-am facut pe tine "ciumpalac" si "nasparliu" ( nu ca n-ai fi ) , asa ca masoara-ti cuvintele

    3)Hai pa , nu am chef sa ma cert cu toti BOSCHETARII ca tine :moto:

  13. bai rafy pafy, atata timp cat recunosti si mataluta ca nu ai vazut groapa din cauza camionului, e clar ca esti un ciumpalac. sa stii ca nu faci economie prea mare daca mergi la trena camioanelor.

     

    Era imposibil sa nu se mai bage un "destept" in vorba :ok: Si ca sa te informez,eram in coloana de masini si tocmai plecasem (se facuse verde) de aceea nu aveam nici mare viteza ..... da ce stau eu iti explic tie... :moto:

     

    In fine numai "experti" pe forum

  14. Exact acolo :D ! Si iti dai seama , daca erai in spatele unui camion , cu atat mai putin aveai sanse sa o vezi...

     

    Pe mine m-a surprins mai ales ca trecusem cu o zi inainte si nimic despre acea gura de canal,iar a adoua zi am luat in plin(stiu majoritatea gropilor pe dinafara),dar ma intreb de ce dracu nu or putea sa puna si ei macar un semn de avertizare? :moto: :D Ca am mai patit asa o data la piata Unirii ,unde am avut noroc ca nu am luat curba mai in viteza(asa cum aveam de gand),deoarece tocmai era proaspat sapata si acoperita cu nisip la un metru inainte si dupa sant(probabil s-au gandit ca pe asfalt aluneci mai usor decat pe nisip :D )

     

     

    Traim in ROMANIA !! :ok:

  15. iar tu "veziti" de romana ta si "numai" vorbi prostii ca ne dai motiv sa te credem analfabet. stii tu, manelistu in papuci de cauciuc cu mult gel in par :o...

     

    Bai baiatule.. vezi ca eu nu am facut nici o afirmatie asupra ta si nu iti permit sa vorbesti despre mine atata timp cat nu stii cine sunt ! Hai sa ne intalnim ca sa iti "explic" cum sta treaba :D , ca aici pe forum vad ca ai cam mult tupeu :D Nu de alta ,dar eu cred ca te-ai trezit si tu pe forum sa te dai mare si tare pe aici, iar in realitate esti un fraier :D ASTA CA SA FAC SI EU OBIECTII ASUPRA TA ! (daca tu ti-ai permis, trebuie sa imi permit si eu ) :ok:

     

     

    Cred ca e vorba de una pe care am luat-o si eu usor din cauza ca e pusa fix inainte de semaforul de la intersectia Calea Calarasi cu Delea Veche(pe Calarasi,banda 1 din sensul P-ta Unirii-P-ta Muncii).Eu nu am vazut-o ca deabia plecasem de la semafor (unde in nici un caz nu se sta la 20 de m distanta) si am luat putin cu furca(fara pagube materiale sau omenesti din fericire) :D .

    Oricum,intrebarea care imi vine cel mai des in minte in cazul asta e cum dracu apar canalele astea fara capace pe marile bulevarde? :moto: .Cred ca trebuie sa adresam multumiri primariei Municipiului Bucuresti :P :D

    P.S.:Vedeti ca am observat ca sunt din ce in ce mai dese astfel de cazuri in care nici macar nu se mai baga un bat sau ceva in gura de canal asa ca aveti grija pe unde mergeti :D

     

    Exact acolo :D ! Si iti dai seama , daca erai in spatele unui camion , cu atat mai putin aveai sanse sa o vezi...

  16. Corect. Nu ai pastrat distanta, ca sa vezi ce apare dintre rotile camionului, de asemenea probabil c-ai mers pe mijloc (daca mergi in dreptul rotii sau spre exterior vezi si mai din timp si ai si timp sa faci o eschiva)

     

    Plus ca, venind de la P-ta Unirii spre p-ta Muncii nu exista decat 2 drumuri:

    - Calea Calarasilor, cu sina de tramvai, plus gropi/denivelari

    - Blvd Decebal

     

    Tu pe care drum ai venit? Si unde in intersectie ai picat? Ca ambele la un moment dat se suprapun, exact deasupra pasajului, unde este perpendicular o linie de tramvai de toata frumusetea, trebuie sa treci cu atentie si cu masina :D.

     

    Cu alte cuvinte greseala de incepator, bine ca n-ai patit-o mai grav tu, fierul se indreapta. Curios ca la profil zice ca ai 17 ani si nu ai carnet :moto: . Erai pe scuter sau pe moto pana la urma?

    SFAT: cand esti pe un drum pe unde nu cunosti gropile, beleste bine ochii!!! :ok: . Si chiar daca tu crezi ca le cunosti, tot beleste ochii, ca poate iti sare un caine in fata.

     

    Ca sa te lamuresc si pe tine , am un gilera dna si nu sunt chiar asa de incepator cum crezi. Am vreo 20.000km pana acum :D

  17. ce s-a intamplat defapt?

     

    tu te grabeai si cum nu ai rabdare si te mananca in poponeata, te-ai urcat pe camion. la un moment dat, nu mai ai cum sa vezi ce vine de sub camion si ai picat intr-o grapa plina cu rahat. data viitoare pastreaza distanta, se pot intampla si alte lucruri! daca era o caramida peste care dadeai si de la sperietura iti scapa mana in gaz, ce faceai? te lipeai de camion, iti zic eu!

     

     

    Ma ... daca nu stii ce s-a intamplat numai vorbiii.... de unde stii tu ca m-am urcat pe camion ? Se mergea bara la bara , nu aveam viteza...vreo 15-20 km/h. Veziti de treaba ta si numai te baga :moto:

  18. Astazi veneam dinspre Piata Unirii si ma indreptam spre Piata Muncii....totul bine si frumos pana la intersectia dinainte de Piata Muncii . Mergeam in spatele unui camion ...cand dint-ro data mi s-a blocat roata din fatza intr-un canal nush ce p.... mea era si am plonjat p asfalt :moto: . Pagube minore... geanta fatza stramba si cateva zgarieturi si dureri de spate. Noroc cu niste conducatori auto din spatele meu care m-au ajutat sa scot roata de acolo ca era intepenita nu puteam singur . Concluzii.... avem niste strazi de tot kktu !!

×
×
  • Creează nouă...