Sari la conținut

schumi_misu

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de schumi_misu

  1. Stiam de problema asta de la suzuki cu pomele de frana, ideea este ca am incercat sa aerisesc frana, am aerisit jos si cand sa aerisesc sus, mare surpriza era rupt aerisitorul, am luat trusa de scos suruburi si am incercat sa l scot, alta surpriza sa rupt si ala in aerisitor, sa le scoti pe ambele de acolo acum e foarte complicat.

    Urmatoarea intrebare era cum ai procedat cu pompa de R1 sa pupat la conducte la snzor la maneta sau au fost nevoie de ceva modificari?

  2. salut , am gasit un cbr la 10.000 de km 2006 ,pret de 1100 euro .am si poza

    ce parere aveti :burnout: ?si are acte de 49

    salut, din cate vad ii negru complect, ma rog inafara de pulug, cea ce la cbr 125 nu este culare standard neagra complect, numai negru cu argintiu, de aici rezulta ca a fost revopsit, de unde rezulta ca a fost cazut. Acuma ramane de vazut la ce pret ii. si despre acte nush ce sa zic io am avut un prieten care o avut un rs de 125 cu nr de primarie, da nu corespundeau serile nimic. spor la treba, tu iei dcizia ;)

  3. baieti

    in mometul in care nu mai sta faza scurta sau lunga si trepideaza inseamna ca sa ars becul, adica sa rupt filamentul. in momentul in care exista o mica trepidatie filamentul se atinge si porneste becul de aia poate merge faza cu carena, dar nu tine mult. nu va faceti grij de instalatia electrica ca nu se pune probleama.

    Cat despre vazutu noaptea io am montat xenon H4 faza scurta si lunga pe o parte si nu mai am nici o treaba, sper ca in primavara sa pun si pe cealata, ii scump da merita, nu se compara cum vad acuma si cum vedeam inainte.

    Si io nu vas sfatui sa puneti hologen care imita xenonu ca sar putea sa ardeti instalatia, si atunci ii naspa de tot

    Numai bine :drink:

×
×
  • Creează nouă...