Sari la conținut

death25

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de death25

  1. Ce idee mi-ai dat Eliza! :D Tocmai vroiam sa comand pe Louis o casca Nolan. Dar ai amintit de S.M.A.E.B! Pai nu mai bine astept? Poate prind ceva promotzii... Vezi de ce e bine sa stam pe forum? :lol:

     

    Si eu continui sa intreb: pe Transalpina nu v-ar placea? Nu ca nu ar suna bine si invitatia ta. :)

    ar fi mai bine sa incerci la united motors sunt super reduceri in pipera

    si din cate stiu nu se mai tine nici un salon

    daca se tine totusi vreau sa stiu si eu cand

  2. evident ca o sa mor cu ei de gat, dar pana sa sar la beregata trebuie sa merg pe burta, sa-mi iau aia 38.000.000 ca sa nu stau doi ani (cat o sa dureze un proces de genul asta) cu motorul desfacut in fata bocului.

    o data ce ai luat orice suma de la ei e ca si cum te-ai multumi cu suma respectiva si nu mai ai sanse in judecata , iti spun ce mia zis avocata mea pt ca nu am scoso la capat cu popa',si in clipa de fata as putea sa imi ridic suma extraordinara de 29 mil ;la o baguba cei drept bizara de 8000 de euro

  3. Hello .... death :kali: ai cumva un friuind visiniu ? bucuresti ? s-ar putea sa ai o problema cu alimentarea, curata carburatoarele (verifica si bujiile)

    din pacate nu inteleg pana la capat, trebuie sa fii mai precis; cu ghidonu ce ai patit de fapt ? ca nici asta nu am inteles .. ai lasat motoru pe cricu lateral si a cazut ?

    e gri tot si da sunt din bucuresti cred ca e din partea electrica pt ca altfel ar intrerupe nu ar avea vlaga etc am crezut ca au mai avut si alti probleme cu asa ceva daia ma bagai in sema pe aici.SI TOT NU MI-AI SPUS UNE AS PUTEA GASI UN GHIDON CA AM MARE NEVOIE PE 6 AM ITP

  4. Âşi eu mi-am montat 2 proiectoare pe furcă, chiar în dreptul aripii! ÂŞi sunt aranjate în aÂşa fel încât să lumineze în oglinzile laterale ale maÂşinilor printre care mă strecor la semafor sau chiar în trafic!

     

    P.S.: reglajele au fost făcute în parcare cu 2 amici de erau in 2 maÂşini Âşi cu mine pe moto între ele undeva mai în spate! :cheers:

     

    post-1353-1180128273_thumb.jpg

    post-1353-1180128185_thumb.jpg

    post-1353-1180128229_thumb.jpg

    post-1353-1180128148_thumb.jpg

    post-1353-1180128096_thumb.jpg

    asta mi se pare cel mai interesant lucru ms de idee restu e putin cam sf

  5. ne vedem pe strada in cateva zile ,cat despre acel numar si porecla de pe mobra le va purta si freewind-ul care il am ,sper totusi sa nu aibe aceeasi soarta. Cat despre CRETINU care a aruncat cu inghetata intentionat.........ce poti sa zici despre un berbec ca asta? Nu putem decat sa speram ca vre unu din copiiilui(ca presupun ca la luat vre-o p[roasta de barbat)se va indragosti subit de moto si nu va mai face magarii

  6. pfff bafta la despagubire ... cat despre "bolnavi psihici" si "drogati " , scuza`mi ironia ...pe motor scria death .... bine ca nu a zis "satanist" :) probabil tzaranu nu stia engl ....anyway la faza cu inghetatza sper sa fi fost o gluma :blink:

     

     

     

    salut . "tzaranul " este fratele meu si afla ca nu este tzaran ci asta este porecla lui de foarte multi ani "moartea" , ai priceput draga , dar un simplu nume pe motor nu indseamna nimic ; doar ca sunt prea multi "soferi de weekend " . bafta celor cu motoare , sa nu aveti parte de asa ceva .

  7. salutare ,vreau sa multumesc in primu"l rand celor care au fost acolo si m-au ajutat.Senzatia e tare rau :) si in afara faptului ca am ramas cu "groaza micilor intersectii " sunt k

×
×
  • Creează nouă...