Sari la conținut

cosminvaida

INACTIV
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de cosminvaida

  1. Desperado sa inteleg ca este o varianta de marauder! si eu am cautat putin cei drept si nu am gasit!

    Dar in schimb am descoperit ca se poate intari, vezi, pote nici la tine nu sunt la maxim!

  2. salutare tuturor

     

    poate cineva sa ma ajute cu un sfat? stiti careva de unde as putea sa fac rost de o roata lata pe spate pt marauder? sau ce ar trebui sa schimb la el? am cautat pe net dar nu gasesc kit pt marauder! oare potriveste de la altceva? se pricepe careva? vreau sa fac ceva frumos din el, am inspiratie resurse dar nu si foarte multe cunostinte mecanice :kiss:

     

    astept ceva raspunsuri.

     

     

    numa' bine

  3. pot sa merg, nici o problema, is doar niste hibe de estetica, in rest e ok, asa ca sper ca ne vedem la Cluj, noi vrem sa pornim de vineri dimineata (din cauza caniculei instalate) si pe la 11 sa fim deja la locatie, asa ca vom avea vreme si de o bericica linistita inainte sa vina poporul :cheers:

     

     

    din pacate eu nu pot sa vin ca nu sunt in tara, nici macar nu am apucat sa il calaresc sezonu asta :unsure:, abea peste 2 saptamani vin acasa!

    poate ne vedem la timisoara, la ala cred ca ajung si eu! si pote bem o bere da numai dupa cevine poporul.

     

     

    numa' bine si distractie plcuta la cj, eu am fost anu trecut si a fost superr misto1

  4. Scuzati prostia mea personala, dar la cat ii de mare forumul cesta, n-am vazut de ochi topicul asta si m-o mancat sa fac eu unul aici. Mno in fine...

     

    Ideea e ca din septembrie am si io un fier d'asta, mai albastru... e din 2001, l-am luat cu 14800 km, amu are in plus cu aprox +/- 4000, si tocmai vorbeam singur ca ieri mi s-a intalnit ghidonul cu geografia :unsure: ...

     

    poi cam atat... momentan

     

     

     

    serus si bun venit in lumea celor cu maraudere! am citit pe celalat topic despre intalnirea ta cu asfaltu, imi pare rau pt tine probabil ca acum nu vei mai putea merge la intrunirea celor de la seth, stiu sentimentu, dar fi linistit si bucurate ca a fost ceva usor si nu te-ai ales cu o asfaltita acuta pe la maini si picioare sau mai stiu eu pe unde!

     

    numa' bine

  5. telescoapele pe spate,de la marauder,alea de fabrica ma refer,sunt de unica flosinta.adica schimbale. daca gasesti HAGON sau KONI .personal nu am folosit dar stiu multe motoare cu asa ceav.au un rapotr pret calitate f bun si unde mai pui ca le poti pretensiona foarte tari.aproape rigid. :D asta inseamna ca marauderu tau va lua aripi. atentie la demarajele in tromba. vei derapa in nestire. salut numa bine.

     

     

    merci my lord! da sti tu unde gasesc asa ceva? eu am cautat dar nu am gasit! daca sti dami te rog o adresa sau in link sau un pret ceva, te rog!

     

    merci si numa' bine

  6. Ezact, acolo aveam eu o alta treaba de design, un hypercharger nefunctional din cauza carburatoarelor imprastiate prin motoreta.

     

     

    ms mult! ma gandeam eu ca eara numai de design ca nu prea ar fi avut cum sa fie filtru de aer in ea ca nu are nici o gaura!

    eu mi-am montat chilometraju in gaurile alea! :eek:

     

    numa' bine

  7. ok,zgomotul era de la benzina,schimbat si s-a rezolvat,si chiar auzeam bulbucii :eek: si acum sosesc si 2 poze

     

     

    misto jucariile astea :) felicitari

    zi-mi si mie te rog ce este in 'cutia' aia de sub rezervor, din dreapta!

    eu cand am cumparat motorul era data jos si am primito si pe ea la pachet dar e pur si simplu o cutie goala!

    asa trebuie?, asa e si la voi?

     

    numa' bine!

  8. salutare,am si eu un maruder de 800 si mai nou aud un zgomot parca in rezervor,ca si cum ar face bulbuci,sau mai bine zis un bulbuc,fara sa afecteze functionarea motorului,si indiferent de turatie,are acelasi ritm,nu am gasit nici scurgeri de benzina ,si in momentul cand opresc motorul nu se mai aude.zgomotul asta aparenumai cateodata,nu este permanent. poate sa fie ca am alimentat de la alta benzinarie decat de obicei?astept sfaturi.merci

     

     

    eu nu stiu ce sa zic de bulbuci tai dar pune si tu niste poze cu bestia ta, ca asa se cuvine, sa venem si noi ce minunatie ai! cel putin pe aiciea sa le vedem ca pe sosele sunt cam rare! :D

     

     

    salut si numa' bine

  9. zi si mie cum a fost trecerea, se simte diferenta mare la cum trage? dar manevrabilitate, fiabilitate etc....

    piese, vizite la mecanic, surubarit la ea...etc.

     

    stiu ca marauderu are 53 cai....viraoaga are 46, cuplu la fel... e mai mare la marauder + transimisa pe lant... vand viroaga sa trec la ceva mai mare si Marauderu e si el in carti :D.

     

    salut!! pff cata lume a mai sctis pe topicul asta, pana acuma era pustiu!

     

    ce sa zic diferenta foarte mare nu este atat doar ca ii mai greu si ai o altfel de pozitie decat pe viroaga, trage un pic mai bine si duce pana pe la 165 dar dupa 140 mi-se pare ca e cam turat. sincer eu cu viroaga nu am ajuns la viteza asta colosala, nu am trecut de 150si un pic

    dar eu sunt de parere ca este o motocicleta super ok, eu sunt fff multumit de ea, nu am avut nici o problema in afara faptului ca ma dat de asfalt o data fata de viroaga care ma facut sa fiu si mecanic!

    de manevrat e usor la a mea e un pic mai greu ca e putin customizata, adica are schimbate jugurile si roata e putin mai in fata. si la doctor inca nu a fost!

     

    numa' bine!

    si asfalt uscat

  10. la mine is tobe silvertail .. si filtru a fost prins in 2 shuroabe .. le-am desfacut .. am prins filtru cu un cleste si l-am batut afara ... a iesit relativ ushor.. daca is alte tzevi .. nu stiu nu cunosc .. incearca cu un flex ceva :cheers:

     

    Si o intrebare .. la cati km se schimba in mod normal kitu de lantz ?

     

    Ce cauciucuri folositi pe fatza ? io am avon .. si nu sunt multzumit de ele .. de multe ori mi se intampla sa alunec in franare ... ceva recomandari ?

     

    mama nu imi vine sa cred ca ma ajuta cineva dupa aproape juma de an :love: pai eu m-am chinuit enorm, am facut zob toba si tot nu a iesit, pana la urma am dat jos toba si mi-am luat alta de pe louis! si suna bestial asi putea zice enorm de tare! da ms oricum de sfat!

    kitu de lant din cate stiu eu se schimba la 50000 km da nu sunt sigur ca stiu ce vb! iar in ceea ce priveste caucicurile nu cred ca are prea mare relevanta marca, si eu patesc la fel, din pacate chiar la finalul sezonului am tras o cazatura zdravana cu el cam la 100 de km, a iesit unu dintro curte cu viteza si sa oprit cu botu in mijlocu drumului si m-am speriat, am franat brusc si buf! (era taximetrist normal) din fericire am scapat ok fara nici o problema :laugh: numai ea are rani usoare :laugh: asa, eu cred ca aluneca din cauza ca ii o motocicleta masiva si avand disc doar pe o parte ii normal la cat ii de mare din inertie sa alunece, ia gandestete nu cumva se intoarce roata spre stanga cand aluneca? ca io asa patesc se franeaza doar in dreapta( ca acolo ii discu) si ii normal sa se intoarca spre stanga! asta e parerea mea! dar sut convins ca asa e! nu vezi toate speedurile au pe ambele parti disc de frana, pt ca ele daca ar frana cu un disc la 200 ar muri toti!

     

     

    NUMA BINE! SI SA VINA PRIMAVARA ODATA!

     

    stie careva de la ce s-ar potrivi o roata mai lata pe spate la marauder?

    pe mine ma bate gandu sa pun una mai lata dar habar nu am de la ce!

  11. fratilor din satu mare nu aduce nimeni motociclete din germania? ca de are careva drum in germania si merge cu remorca , pe la sfarsitu lui martie inceput de aprilie,asi avea eu de DUS o motocicleta in germania din tasnad! platesc binenteles! mai ales daca ii in nordul germaniei!

  12. Salut, chestia cu apa si antigelu se pun pe acolo pana vezi ca iti da afara :) cel putin asa fac io ... :blink: (ca parca asa scria in manual) :) si despre motor ... am facut aproape 7000km cu el din mai .. si nici o problema ... numa ca mi s-o belit melcu cela care invarte cablu de kilometraj, consumu e cam la fel cum o zis ceilalti .. cu 90 100 km/h imi ia sub 5 peste 120km/h imi ia peste 5 :laugh: si ce imi place cel mai mult : furca fatza ... e mai solida decat la alte cruisere .. si face fatza destul de bine pt drumurile noastre ... pare un motor destul de solid ... si nu am avut nici o problema la pornire cu el ... desi nu am schimbat bujii ... nu am curatzat sau reglat carburatoare ... cel mai tare am mers cu 155 ... nu am vrut sa trag mai mult de el ca si mie mi se pare cam turat dupa 120km/h 130km/h (oricum daca vrei sa mergi mai tare nu iti iei cruiser :laugh:), intradevar tzevile din fabrica is silentzioase :lool: de aia am scos un filtru cu totu :D... ah singura chestie care ma deranjeaza la a meu e cu aparatorile de la tzevi .. desi sunt prinse bine .. imi suna ... le-am tot incercat suruburile .. dar la anumite turatii suna parca is tigai .. si intradevar ar trebui facut ceva cu aparatoarea aia de la lantz .... ca daca nu .. ai roata pe spate pe o parte neagra si cealalta luceste :lol:.. si inca o chestie ciudata .. la modelu asta .. mi se pare ca lantzul ajunge mult prea aproape de roata ... e normal asa ? sau numa a meu e diferit :wave:, sanatate si ne vedem la bukowina cine vine :lol:

     

    si cum ziceai ca ai scos filtrul? ca eu m-am chinuit vreo 5 ore si nu am reusit!

  13. Salut, chestia cu apa si antigelu se pun pe acolo pana vezi ca iti da afara :D cel putin asa fac io ... :) (ca parca asa scria in manual) :D si despre motor ... am facut aproape 7000km cu el din mai .. si nici o problema ... numa ca mi s-o belit melcu cela care invarte cablu de kilometraj, consumu e cam la fel cum o zis ceilalti .. cu 90 100 km/h imi ia sub 5 peste 120km/h imi ia peste 5 :lol: si ce imi place cel mai mult : furca fatza ... e mai solida decat la alte cruisere .. si face fatza destul de bine pt drumurile noastre ... pare un motor destul de solid ... si nu am avut nici o problema la pornire cu el ... desi nu am schimbat bujii ... nu am curatzat sau reglat carburatoare ... cel mai tare am mers cu 155 ... nu am vrut sa trag mai mult de el ca si mie mi se pare cam turat dupa 120km/h 130km/h (oricum daca vrei sa mergi mai tare nu iti iei cruiser :drums:), intradevar tzevile din fabrica is silentzioase :drums: de aia am scos un filtru cu totu :D... ah singura chestie care ma deranjeaza la a meu e cu aparatorile de la tzevi .. desi sunt prinse bine .. imi suna ... le-am tot incercat suruburile .. dar la anumite turatii suna parca is tigai .. si intradevar ar trebui facut ceva cu aparatoarea aia de la lantz .... ca daca nu .. ai roata pe spate pe o parte neagra si cealalta luceste :drums:.. si inca o chestie ciudata .. la modelu asta .. mi se pare ca lantzul ajunge mult prea aproape de roata ... e normal asa ? sau numa a meu e diferit :drums:, sanatate si ne vedem la bukowina cine vine :laugh:

     

     

    Si mie imi suna ceva ca si o "tigaie" si nu cred ca ii de la aparatori ca mie imi tacane cea de la cilindrul din fata, pe care nu am aparatoare.

    Dar mi-a zis cineva ca e posibil sa fie dublata teava(adica sa mai fie una in interiorul celei care se vede) dar nu sunt sigur:P

    Apropo ai scos usor filtrul din toba? ca si pe mine ma bate gandul sa le scot sau sa le schimb (capeteele)!

     

    salut, am vazut ca mai multi au probleme cu aprinderea. Eu ca sa pornesc motorul tre sa tin ambreiajul sa tin apasat demarorul si in aclasi timp sa mishc motorul in fata si in spate schimband vitezele. la vreo 20 de schimbari de viteza porneste. Am observat ca in a 3-a porneste cel mai des. Aveti idee care ar putea fi problema. Se aude un sigur ticait can apas demarorul si imi face asa si cand e motorul cald si cand e motorul rece. Orice sfat e bine venit. Multumesc.

     

     

    Ideal la orice motocicleta este sa o pornesti cu socut tras! Mai ales prima data in zi!

    Iar cu zgomotul ala eu ti-asi sugera sa mergi la un mecanic! E posibil sa fie uzate sau rupte suruburile care prind roata dintata (pe care o invarte electomotorul) de alternator si de bendix! EU AM PATIT ASTA LA VIRAGO!

    Nu e grav daca se repara la timp! Pe mine m-a costat 1,3 ron 5 suruburi si atat! daca se agraveaza se f... magnetu din alternator sau pote si rotoru, cine stie, care te costa enorm!

     

     

    NUMA BINE MARAUDERISTILOR :kiss: :kiss:

  14. un exemplar frumos al acestei rase ;)

     

    cum e cu antigelul? l-ai pus de pe acum?

    cum ai procedat?..eu sincer sa fiu nu m-am gandit pana acum la asta... desi e logic.. racire pe lichid.

     

     

     

     

     

     

    merci de sfat.

    intr-adevar cam asa ceva era.

     

    :D

    pai ma ror antigel sa nu il mai schimbi la iarna!:)

    NU l-am pus pt ca sunt foarte nedumerit care-i smenu cu nivelu pt ca borcanasul ala prin care se pune e gol!

    Stiti voi careva pana unde trebuie sa fie (apa, antigelul)?

  15. Salutare fratilor!!! :) inca un satmarean, nomad prin cluj domiciliat in tasnad :D

    M-am gandit sa ma bag si eu pe forum ca pana acuma numai v-am "pandit". Sunt si eu freerider de ceva vreme am avut o viroaga

    dar de ceva vreme am schimbato cu un marauder fff frumos!

     

    Va arat si ceva poze dar nu inainte sa il felicit pe Barna pt viroaga lui. superrrr :)

     

     

    Asta e micuta!

     

     

    Distractie placuta la petresti, eu di motive muncitoresti nu pot sa ajung ;)

     

    Asfalt uscat tuturor!

    post-38907-1217605253_thumb.jpg

    post-38907-1217605269_thumb.jpg

    post-38907-1217605281_thumb.jpg

    post-38907-1217605302_thumb.jpg

  16. salut! sunt si eu proaspat posesor al unui marauder :D (pun si poze cand prind cum sta treaba, nu am mai postat pe forum ;) )

     

     

    Bun, si am si eu o intrebare! Cum sta treaba cu antigelul? nivel, trebuie schimbat, cat se pune? am avut viroaga si acolo nu avean stresu sata.

    Mersi si numa bine! Va astept cu sfaturi

     

    credca am si reusit :)

    post-38907-1217594526_thumb.jpg

    post-38907-1217594585_thumb.jpg

    post-38907-1217594703_thumb.jpg

    post-38907-1217594719_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...