Sari la conținut

bulzesti

INACTIV
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bulzesti

  1. Salutare Bulzesti, salutare virago people ... Sie eu as vrea sa-l schimb, dar cel de pe fata, pe zi ce trece devine tot mai suplu ... Si pe aceasta cale, fie-ti-va mila de un biet XV-ist / 535-st care vrea o guma pe fata, chiar poate second (3.00/19) la un posibil pret de criza :D ... Berea o dau eu ... Va multumesc anticipat ...

    [/qu

     

    salutari si tie DEUS asta e poate ne ajuta cineva

  2. Urmaream si eu sa vad ce raspunsuri se dau... dar vad ca nimic... Asa ca hai sa dau si eu o parere... mai neavizata:

     

    1) don't know.

    2) Eu am XV535 '94 si imi ia cam 8-9 in oras. 9 curat daca merg mai "sportiv" si poate un 8 curat daca mergi intre 3000-4000. In afara imi ia un 7.5 mers constant pe la 80, dar surprinzator un mers constant pe la 120 a luat vreo 7. As putea spune ca e cam "infometata". Reglajul este ca la carte, carburatie culbutori totul facut recent, tobe standard cu site.

    3) Poti sa o lasi pe liber ... :huh:

    4) As spune asa de inceput sa vezi pe la benzina, filtru de benzina etc... Daca nu, trebuie dusa la doctor (un reglaj mic pe ici si colo).

    5) Ce surpriza si mie la fel si am 535. B)

     

    Sunt foarte curios la consum ce vor zice si altii. Orientativ deathu (XV250) are un consum pe acelasi drum si la acelasi mers ca mine de vreo 3L/100km :unsure:

     

    O sa iti spun ce consum am pe un drum lung maine ca tot plec la munte. Noi sa fim sanatosi ca benzinarii sunt... :P

     

    Asfalt uscat!!!

    :cheers:

    frate eu am un consum constant de 5/100 si am fost cam dezamagit si merg pe drumuri cu multe curbe si cu multe pentii deci nu stau rau.pe autostrada nu am fost si cred ca schimb naspa si vitezele,deci nu stiu ce sa zic vezi si tu pe cine gasesti sa o regleze.MULT NOROC

  3. poate cineva sa ma ajute cu ceva schiite de comenzi avansate .nu am bani sa cumpar nici noi nici sh dar am acces la un atelier cu aparat de sudura si poate reusesc sa fac o pereche.orice ajutor e bine venit poze ,schite , cote sau orce informatii aveti.cu mult respect va saluta un LUP

  4. Fratiilor care puteti sa ma ajutati cu ceva schite de comenzi avansate.Am incercat sa cumpar dar sunt prea scumpe si acum cu criza nu am bani nici de benzina dar am acces laun atelier cu aparat de sudura si pot face rost de bucati de inox,asa ca am nevoie de ceva poze,schiite si mai ales de cote pe piese daca se poate .VA MULTUMESC

    daca se poate va rog ajutati-ma

  5. Fratiilor care puteti sa ma ajutati cu ceva schite de comenzi avansate.Am incercat sa cumpar dar sunt prea scumpe si acum cu criza nu am bani nici de benzina dar am acces laun atelier cu aparat de sudura si pot face rost de bucati de inox,asa ca am nevoie de ceva poze,schiite si mai ales de cote pe piese daca se poate .VA MULTUMESC

  6. mersi mult

     

     

    cine poate sa ma ajute cu urmatoarea piesa ???

     

    scuze ca nu stiu cum se numeste

    oricum e piesa 26

    am incercat sa repar problema .era rupt capacelul de la24 am adt o gaura si am pus un autoforant si am mai dat o gaura si in suportul de dedesupt,acolo e un fel de con supapa cred.

    am mai dat o gaura si in el in caz ca se face presiune

     

     

    am incercat sa repar problema .era rupt capacelul de la24 am adt o gaura si am pus un autoforant si am mai dat o gaura si in suportul de dedesupt,acolo e un fel de con supapa cred.

    am mai dat o gaura si in el in caz ca se face presiune

    post-38993-1234783039_thumb.jpg

  7. a aparut o noua problema la roata din spate deasupra busonului de ulei de transmisie este un fel de capac de inox si pe acolo se prelinge ulei ,oare de ce si care ar fii rezolvarea.Luni voi face cu motorul 145 km. si probabil voi intalni si ceva zapada,VA VROG AJUTATI-MA CU UN SFAT DACA SE POATE.

  8. SALUT azi am patit-o si eu ,de dimineata am plecat la lucru cu motorul si a plecat cam greu la a doua cheie dar la lucru cand am vrut sa plec acasa nu a mai vrut. Am incercat sa o imping cu niste prieteni dar nimic,bateria invarte e drept parca cam greu dar invarte pot fii bujiile nu stiu maine le voi desface sa vad .VOI CE ZICETI ????

     

    asta e ieri am desfacut bujiile si erau ude apoi a pornit ,dar azi nu a mai vrut iar de data asta era uda doar o bujie am curatat putin si apoi a pornit, apropo astea 2 (bujiile)sunt noi de ieri.CE ZICETI DE CE MI SE TOT UDA BUJIILE OIARE????

  9. SALUT azi am patit-o si eu ,de dimineata am plecat la lucru cu motorul si a plecat cam greu la a doua cheie dar la lucru cand am vrut sa plec acasa nu a mai vrut. Am incercat sa o imping cu niste prieteni dar nimic,bateria invarte e drept parca cam greu dar invarte pot fii bujiile nu stiu maine le voi desface sa vad .VOI CE ZICETI ????

×
×
  • Creează nouă...