Sari la conținut

sorin malos

EX+
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de sorin malos

  1. Hai mai oameni buni, la voi n-a picat nimic la Aprilia? DE UNDE ATI GASIT PIESE? :rock:

    as putea sati aduc direct din italia dar am si unul la dezmembrat depinde ce cauti,dami mesaj pe ..euro100kgs@yahoo.com

     

     

    cumpar cric pt scuter aprilia sr50, sau picior, urgent!!!!daca stiti cine are...let me know...id:paraz2itu@yahoo.com(anunt pentru cluj)

    daca se potriveste cu cel de la NRG ,asa cred ,eu am unul

  2. QUOTE (candea_cipri @ Aug 22 2008, 01:51 PM) *

    salut sunt un proaspat scuterist-motociclist. tocmai mi-am luat un scuter si motor second, inevitabil se ajunge la nevoia de piese si cum sunt din tarnaveni nu cunosc in mures alt magazin de piese inafara de motomobil.ma puteti ajuta cu ceva adrese de magazine in mures cu preturi rezonabile. mersi anticipat

    sa ne spui de ce piese ai nevoie ,sa vedem daca avem

  3. Stiu scuze nu postez unde trebe :crack: insa la cumparari nu se uita nimeni :crack:

     

    Conditii :

    1)acte in regula;

    2)stare buna de functionare;

    3)fara chinezesti;

    4)fugaret :agree:) 2 timpi (aprilia, gillera, yamaha...)

    5)fara chinezesti

    6)fara 1 million de km

    7)fara chinezesti

     

    astept oferte, sunt om serios cu bani disponibili sub perna :lol:

     

     

    PS: FARA CHINEZESTI!!!!!! :crack:

     

    F12,sau SR-Replica mai ieftin

  4. Buna, am un Piaggio NRG Power DD, totul e stock pe el, nu am dat nici limitatorul jos, am 3700km facuti din aprilie anul acesta il am. As vrea sa stiu cam ce as putea inlocui, monta ca sa imi atinga 140kmh, e de 49,7cmc.

    Astept raspunsuri.

    uitate si pe www.camamoto.com

  5. Salut!

     

    M-am hotarat sa imi cumpar un scooter de 50 cmc si nu stiu la ce sa ma opresc. :cheers: Ideea principala ar fii sa coste pana in 40 de milioane. Am tot cautat pe net la diferite firme si am vazut cateva care m-ar interesa. Cum nu ma pricep prea bine, as dori ajutorul vostru. :)

     

    Ce mi-a placut pana acum:

     

    1. Peda Shotgun - http://www.scuterepeda.ro/scuter-peda-shotgun-50/

     

    2. Modelul Star de la Scootermania - http://www.scootermania.ro

     

    3. Modelul Znen Classic tot de la ei - http://www.scootermania.ro

     

    Alte idei? :(

     

    Te safatuiesc sati iei un second japonez ,.desi sint un vinzator de scutere second din Italia

  6. Am nevoie de un scooter nou probabil voi cumpara un Sh125. Are cineva?/Care sunt impresile? Ce alte variante mai am?

     

     

    Mentionez am nevoie de un scooter aproate exclusiv pentru oras, un scooter rapid cu acceleratie puternica, usor de manevrat si fiabil. Am experienta aproape 10k de km. cu trotineta mea asa ca probabil sunt pregatit de 125 sau 250CC. Pretul maxim ar fi cam 3000-3500 Euro.

     

    60177.jpg

     

    Cind o sa ncepi sa te obisnuiesti cu el ,iti vei da seama ce bijuterie ai pe miini,am avut si nici unul din cele citate de ceilalti membri ,nu e la inaltimea lui,e foarte foarte bun din toate punctele de vedere

  7. Recomandati`mi si mie va rog un scuter ... sau un magazin care vinde scutere sh ... cu un service de incredere , nu ma trimiteti in Vitan . De vreo saptamana rasfoiesc Bikeshopul ... si pana acum m`am oprit undeva intre Yamaha Aerox , Gillera Runner sau Aprilia SR ... Care vi se pare cel mai bun ... cei care ati avut sau aveti ... O viteza maxima daca puteti sa imi spuneti si cum e stabilitatea la ele . Chiar nu stiu ce sa aleg dintre astea 3 ... Dati`mi un sfat :cheers:

    SR

  8. Salut sunt incepator in domeniul scuterelor si va cer sfatul va rog sa ma ajutati. Deci as vrea sa mi cumpar un scuter de 49 cmc sh bgetul pe care il am e 500E si nu stiu ce sa imi iau (ar mai fi se spus faptul ca am avut un piaggio si pe care lam vandute de curand deci cam stiu cat de cat cu se mananca traaba in domeniu).

    Lista ar fi:

    -piaggio liberty an 97

    -piaggio zip

    -piagiio nrg mc 2 an 2000 13000 km

    -gilera typhoon 99

    -yamaha neos an 2000

    -aprilia sr 96-98

    -malaguti ciak

    -aprilia gulliver 96

    -piaggio sfera

    -italjet torpedo

     

    dintre astea as prefera nrg dar mie cam urat cu sitemul de racire pe apa?de neos ce ziceti?

    Ce as vre eu de la scuter :sa merga 2 pe el,2 t dc se poate ,cat mai mare sa fie ,sa fie fiabil motoru,sa intre o casca normala sub scaun.

    va salut anticipat

    :cheers: :)

    cred ca Neosul ar fi cel mai indicat dare si malagutiul monteaza acelasi motor de Yamaha
  9. Salutare! Caut pe cineva (stiu sigur ca sunt ce icare fac asa) care sa imi aduca din Ungaria, Germania, Italia, Franta sau oriunde gaseste, piese de caroserie, pentru scuter italian, Benelli 491RR. Imi trebuie scutul de desupt, pragul unde iti tii piciorul (cel din drapta) si usa de la compartimentul pentru scule! In eventualitatea ca se ofera cineva mai stiu 2 persoane care vor piese pentru scuter ca al meu! M-ar mai interesa si placute de frana, discuri, etriere etc. Astept PM, reply pe forum sau chat pe mess: kobraksmov! Multumesc anticipat!

    saptamina viitoare plec la Roma dupa piese de schimb trimitemi o lista cu ce ai nevoie ,incerc sati procur,...euro100kgs@yahoo.com

  10. Salut, stie cineva un site, care sa fie romanesc de unde as putea comanda niste stickere cu Aprilia ? va rog frumos sa ma ajutati ! multumesc anticipat !

    pot sati aduc din Ungaria cele de sr sau din Italia euro100kgs@yahoo.com

  11. As vrea sa imi vand actualul meu scuter ....aprilia sr 50 ......sa mai pun ceva sa imi iau o aprilia factory noua......ce stiti despre acest scuter ? bun....rau.....( motorul )....performante......viteza ...........fiabilitate ......etc . Ceva pareri despre acest scuter .......sau daca imi recomandati o alta marca sau alt model mai bun..

    ....astept pareri....Asfalt uscat si salutari cu farul................... :cheers: :)

    e magnific

  12. Salutare, mi-am cumparat azi un honda bali de 50 si pt inceput merge ok. As dori sa mai cunosc si alti proprietari de Bali sa mai schimbam pareri. A mea e din 1993 si arata destul de rau trebuie vopsita dar ca mecanica este in perfecta stare.

    am vindut in Ungaria o gramada de Baliuri nici unul nu mi sa intors in atelier cu reparatii doar cu schimb de placute filtru,motoare excelente,daca vei avea nevoie de piese second euro100kgs@yahoo.com

  13. salut! desi sunt cat se poate de multumit de mopedul meu, mergand pe niste scutere am inteles limitarile sale. asa ca as dori exemple de scutere noi cu raport pret/calitate bun, nu neaparat pentru mine caci cred ca pana la primavara viitoare ma voi da tot cu paraitoarea mea simpatica :) , dar si pentru viitorii scuteristi care vor sa isi ia ceva bun la un pret decent. NU sunt adeptul uneltelor la mana a doua asa ca nu vreau sa aud luati-va aprilia sr cu 50000 km rulati mai copii ca e mai bun ca toate. incep eu cu un scuter care m-a incantat, iar pretul este accesibil: kymco agility 50, desi nu este agresiv, poate merge cu viteza mare sustinuta pe distante lungi, este fiabil, silentios, placut la aspect. il recomand tuturor celor care dispun de 1200 euro si vor sa ni se alature.

    daca ar putea cineva sa-mi spuna concret ce motor foloseste rieju toreo i-as fi recunoscator. ma tenteaza modelul. nu vreau replici gen "e chinezarie, ia altceva", ci concret numele firmei care a construit motorul. l-am analizat pe toate partile si arata cat se poate de bine, iar pretul e tentant:990 euro. din nou nu ma intereseaza cantitatea de plastic de pe el, deoarece am experienta si nu intentionez sa merg ca disperatul sa cad, iar la asamblare nu cred ca baietii folosesc picatura sa ii zboare carena pe drum. astept opinii si alte sugestii de scutere; multumesc anticipat pentru reply-uri si cer scuze moderatorilor daca a mai fost deschis vreun topic asemanator, eu nu am vazut nimic. :cheers:

    decit Rieju mai bine Kymco desi am impresia ca nimic nu te convinge sa nu te bagi pe chestia aia,insa fiecare invata pe pielea lui,succes

  14. Fratilor am si eu o mare dilema... Ce sa aleg intre cele 3 marci renumite de moto?

    modelele sunt mai jos

     

     

    Honda - Foresight , Panteon

    Yamaha - Majestic

    Suzuki - Burgman

     

    Ia ziceti ce ati alege.....

    motorul de 250 de pe Forsight este foarte durabil ,ar urma cel de Majesty si ultimul ar fi Burgmanul care desi arte designul mai frumos ,motorul este renumit pentru problemele de ungere ,si gassesti foarte multe pe ebayul italian cu motorul gripat din lipsa uleiului,nu acelasi lucru pot sati spun despre Majesty sau Forsight .Cele mai ieftine piese de schimb in Italia ,ma refer la piese second si se gasesc din belsug sint piesele de Yamaha ,cam asta poti sati spun din experienta proprie,daca iti pot fi de folos cu alte informatii poti sa ma contactezi pe euro100kgs@yahoo.com

  15. Deci ... cum sa va zic.... eu imi doresc un scuter de vreun an... dar numai acum am reusit sa fac rost de resurse financiare .. k sa-mi achizitionez un scuter... Va rog sa-mi dati niste sfaturi....Sunt pur si simplu incepator.... dar ador scuterele ( cand vad baietii pe strada cu ele )Nu am mers niciodata pe un scuter....dar totusi vreau sa-mi iau unul .... da-ti-mi si mie niste sfaturi.... sa ma ajutati si pe mine...k sa nu ma vedeti apoi la stirile de la ora 5 lipit de stalp )sa-mi da-ti niste sfaturi asa k de la profesionisti la amatori... ce pasi trebuie sa urmez k sa conduc un scuter va rog mult

    am un F-12 alb perlat in 650 de euro....euro100kgs@yahoo.com

×
×
  • Creează nouă...