Sari la conținut

poka67

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de poka67

  1. Băi ETZMZ şi POKA, dacă nu aţi fost la faţa Locului ce dracu comentaţi. IIIIIIaAAA da , aţi urmărit transmisiune directă, la TEMBELIZOR, de la faţa locului a canalelor DESCOVERĂ, CMD, BÎRFA tv & comp....

    Sorry,am fost acolo si nu trebuia sa ma informez din surse externe ,dar am ramas cu un gust amar sper ca in viitor o sa puteti organiza o intrunire macar ca la Targu Secuiesc la Beka unde toate lumea se distreaza indiferent de unde vine,Scopul meu nu a fost sa jignesc pe nimeni am spus parerea mea credeam ca se poate :peace:

  2. Da ,o intalnire de rahat :motociclisti amenintati si intimidati de organizatorii care faceau parte din cluburi care nu ling cu_ul la Hells Angels si nu s-au afiliat la noua asociatie motociclistica maffiota ,care cere bir de la cluburi pe motiv de protectie.Pe motiv de caritate baieti care si au facut club acum trei-patru ani, vor sa se faca populari cu astfel de actiuni dar in realitate intimideaza pe cei de la Blues Riders si altii, sa-si scoata colorul fiindca noua asociatie nu recunoaste acele cluburi care nu au cedat la presiunea HA.Aici mentionez pt cei care nu stiu ,ca clubul motociclist Blues Riders este primul club infiintat in Romania si pana acum a organizat 23 de intruniri.Toate cluburile care exista astazi s-au inspirat de la BR si peste tot eram tratati ca atare.La toate intalnirile organizata eram primiti cu bratele deschise si cu prietenie fiindca sloganu nostru era PRIETENIE SI CAMARADERIE intre motociclisti.Ei au mentalitatea ,,cine nu-i cu noi,e impotriva noastra".Rusine..Eu personal nu am fost prezent la intrunire,dar baieti de la Blues Riders au povestit totul

    Da ma cand cei de la Blues Riders au pus piatra de temelie a cluburilor din Romania membri asa numiti noua asociatie se jucau in nisip cu pixul ,eu sper si am convingerea ca printe cluburile de nationalitate romana nu va exista astfel de evenimente ..Eu nu pot numi intalnire mai ales cu scop caritativ unde sunt interzise accesul nici macar a unui motociclist indiferent daca poarta color sau nu :nono:

  3. Am auzit ca drumul asta (http://goo.gl/maps/vBfGe) e o smecherie, e un pod inchis la Apata insa se trece fara probleme (trec si camionete). Asfaltul cica e bun. Eu merg des pe Cata - Feliceni si nu are decat o bucata de cativa km care e plina de gropi si plombe, insa nu e de speriat sau netrecut. E super fain si prin Sf. Gheorghe, eu merg la Odorhei si mi-e mai lung pe acolo asa ca rar il folosesc.

    Podul e inchis dar poti sa treci fara problema drumul pe care ai marcat e bun Apata -Aita Mare-Baraolt -Varghis-Ocland faci dreapta -tot inainte-Vlahita sau mai ai o varianta mergi pe E60 pana la Rupea gara spre Homorod si iesi pe la Ocland si acolo e drum acceptabil. asfalt uscat :hug:

  4. E adevarat ca se vorbeste mai mult ungureste,si e destul de deranjant,chiar si pentru mine care stau de atatia ani pe aici, dar nu te obliga nimeni sa vi la intrunirile de la Zetea, Tg.Secuiesc,Gheogheni,Baraolt si mai nou Catrusa, asta pentru simplul motiv ca sunt mai mult intruniri regionale,cu portile deschise,ale comunitatiilor moto din zona X, iar traducerea este scurta si la obiect,fara umpluturile de amagit gura-casca pana incepe x si y sa-si faca ei numarul.

    Si cu toate astea lumea continua sa vina di colturile tarii la aceste intruniri, pentru ca sunt alfel decat restul tarii,distractia e asigurata,beutura este beutura,iar de banii aia care ii dai,la fel ca in alte locuri, mai primesti si un blid de mancare,a se lua aminte asta, ca prin alte locuri n-am vazut.

    Nu stiu dece te deranjeaza ca se vorbeste ungureste ,pe mine nu-ma deranjeaza ca vorbitii romaneste nu suntem totii la fel si asta e bine!!te salut cu farul
×
×
  • Creează nouă...