Sari la conținut

oFF

Membru
  • Număr conținut

    357
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de oFF

  1. Seria RPHA 10/10+ si 11 este o serie de casti racing, acum cunosc persoane care au casti din seria asta si care merg pe naked fara nici o problema.

     

    In curand o sa apara modelul RPHA70, o serie care o sa fie sport touring si care o sa vrea sa inlocuiasca seria RPHA ST, ca si evolutie nicidecum ca aceasta ar fi o casca slaba.

     

    Alte alternative ar mai fi FG-ST dar dar ar fi ca material exterior dintr-un compozit din fibra de sticla, nu ar mai fi tri-compozit (PIM) cum este seria RPHA.

  2. Tura a fost foarte misto, chiar daca nimeni de pe aici nu s-a inghesuit sa vina.

     

    M-am hotarat destul de tarziu daca sa o iau la drum asa ca am plecat de acasa abia la 9:25. Am tras destul de tare pe drum stiind ca Transalpina e deschisa doar intre 13 si 14. Distractia a fost ca se efectueaza cateva lucrari pe bucata dintre Pitesti si Ramnicu Valcea, pe undeva prin Valea Ursului, drept urmare m-am trezit intr-o coada chiar din pasajul de la iesirea din Pitesti. Am depasit cu atentie si in cele din urma la 13:10 eram in Novaci. A fost un pic mai dificil la inceput cand am avut carduri de masini de depasit, dar a fost foarte ok un pic mai sus. Fata de ultima vizita am salutat aparitia mai multor parapete, dar mai ales reabilitarea portiunilor de deasupra podurilor si podetelor pe portiunea de la Obarsie la Sebes.

     

    Am mers pe TA pana in Sebes (data trecuta facusem dreapta spre Jina), dupa care am luat-o spre Sibiu, alternand DN cu autostrada. Pe TF tocmai se terminase etapa din Turul Sibiului (banuiesc ca mai tarziu decat ora programata ca era cam mare vanzoleala), iar ploaia parea ca o sa cada din moment in moment. Din fericire au fost doar niste stropi razleti, iar odata trecut prin tunel in partea cealalta de munte era soare si frumos. Am ajuns ceva mai devreme in Curtea de Arges, motiv pentru care am decis sa mai bag niste km, poposind la Campulung. TF se prezinta o idee mai prost decat anul trecut, bucata de la langa lac chiar trebuie abordata cu atentie, totusi overall e ok de facut. Stiam drumul de la Curtea de Arges ca fiind foarte prost. Au mai refacut un pic prima bucata, dar tot raman vreo 20 de km varza, din dale de beton cu o gramda de petice si gropi.

     

    Am plecat duminica din Campulung un pic dupa 9 asa ca n-am prins chiar foarte aglomerat pe langa Bran. Drumul e ok, dar bucata din Rucar si serpetinele de dupa e tot praf. Am mers pe centura Brasovului care e in lucru pe ultima bucata, dar chiar si asa e mult mai comod decat traversatul orasului. Am ajuns in Tg Secuiesc evitand vreo 2 radare si am luat-o spre Focsani. Drumul este foarte bun, ai o gramada de curbe, traficul a fost extrem de lejer, dar ca de obicei cred ca jumatate din cei care se oprisera sa faca niste poze sau sa faca un gratar isi lasasera masinile de parca erau la ei in curte. Chiar nu trebuie ratata bucata asta de drum, poate fi foarte usor combinata cu un DN1 sau un Siriu pentru o tura de o zi.

     

    Pentru Alex si Claudiu am elucidat misterul din tura facuta anterior. GPS ne-a bagat foarte bine, doar ca bucata de drum dintre Let si Moacsa este intr-adevar doar o ulita. Cine naiba o fi receptionat o lucrare care e pe jumatate terminata si care lasa un drum foarte bun sa continue cu o chestie plina de pietris naiba stie, dar macar data viitoare o sa stim.

     

    Cateva poze :

    attachicon.gifDSC_05321.JPG

    attachicon.gifDSC_05291.JPG

    attachicon.gifDSC_05251.JPG

    attachicon.gifDSC_05191.JPG

    attachicon.gifDSC_05201.JPG

    attachicon.gifDSC_05211.JPG

    Frumoasa tura domnule :10:

  3. Haidi bre bosorogilor... mergem si la nudism daca vreti....sa va apara licarul in ochi... :) Plecare aproximativ la 9.00

    Nu pot sa merg pentru ca nu am pasagera cum are Raul si ma simt aiurea, ma roade gelozia. :lol:

    daaaar data viitoare o sa vin, ca stiu ca a pierdut-o pe fraiera :moto:

  4. Poti sa schimbi dar tot o sa vina 2, 3 persoane maxim..

     

    Nu vezi ca si pe aici bate vantul. Motociclistii din berceni pe forum nu prea mai exista, daramite la intalniri X-(

     

    Mai multi ne strangem iarna la terasa, acum ca e vara si ne putem si plimba....

  5. Gasesti chiar la magazine de piese auto , costa intre 15-20 lei litrul ....sper ca nu-l folosesti pe vreo vopsea de masina :D

    Am incercat la vreo 2 magazine de piese auto, nu mai tin pe stock nu stiu de ce, si nici pe comanda nu aduc.

    Nu, nu, sunt baiat cuminte :funny:

    » Post actualizat in 23 Mar 2016 15:24

    Am avut si eu jumatate de baterie fara electrolit si am completat cu apa distilata, si nu am nicio problema cu bateria. Din cate stiu eu numai o singura data se pune electrolit in baterie.... poate ma insel...

    Pentru o completare ulterioara, merge apa distilata, dar pentru o baterie noua cumparata care nu include acidul, trebuie pus doar acid electrolit. Din ce cunostinte am eu, desigur.

×
×
  • Creează nouă...