Sari la conținut

marius13

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de marius13

  1. Noi plecam vineri dimineata pe la 10 doua KLE-uri din Bucale. Traseul Bucuresti-Brezoi-Obarsie-Sugag-La Carari. Alte doua KLE-uri o sa plece vineri pe la ora 16 tot din Bucuresti. Si inca un Varadero+un KLE si un CB500(cred) sambata dimineata. Daca vrei sa te lipesti la vreunu din grupuri, da de veste.

     

    Noi plecam vineri dimineata pe la 10 doua KLE-uri din Bucale. Traseul Bucuresti-Brezoi-Obarsie-Sugag-La Carari. Alte doua KLE-uri o sa plece vineri pe la ora 16 tot din Bucuresti. Si inca un Varadero+un KLE si un CB500(cred) sambata dimineata. Daca vrei sa te lipesti la vreunu din grupuri, da de veste.

     

    de unde plecati dimineata si de unde pleaca cei de la ora 16?as vrea sa ma "lipesc" si eu de careva

  2. Salutari tuturor,

     

    Locuiesc de putin timp in Berceni si as fi incantat sa fiu in legatura cu motociclisti din zona ,pentru plimbari dupa-masa si in week-end,sfaturi,bere,ajutor reciproc etc.Am un Transalp si sunt amator de touring

     

    Multumesc anticipat celor ce o sa-mi raspunda

  3. Buna,

     

    ma poate ajuta cineva cu un sfat?La F 650-ul meu,model 1995 am avut anul trecut urmatoarea problema:se oprea in timpul mersului,dupa care pornea f. greu,trebuia tinut la turatie mare apoi sa nu se opresca;dupa un timp aprox 30 min de drum continuu fara a se incinge prea tare aparea aceasta problema.Eu sunt din Sibiu dar locuiesc in Bucuresti si am cate o motocicleta in fiecare oras.F 650 -ul fiind la Sibiu am incercat prima data acolo,am schimbat bujii,cdi-ul curatat carburator si nimic;am adus moto la Bucuresti unde am schimabat bobinele de la aprindere si a functionat ok 500 km ;anul acesta plecand intr-o tura dupa 150 km am patit acelasi lucru respectiv oprire motor in timpul mersului iar apoi pornire greoaie.Help...............unde sa-l duc ce sa fac?

  4. Nu esti. O sa fiu eu in schimb, pentru ca chiar nu mai stiu exact cat, dar undeva in jurul a 500eur, si nu mai stiu daca in pretul asta intra si suportul de prins pe motoreta. Intra pe situl hepco & becker, si undeva la varianta in germana e o lista de preturi. Sau da o fuga pana la Romana. Sau suna, 0723.276.815 (nr. e de pe situl lor - moto-market.ro). Succes!

     

     

    multumesc mult!

×
×
  • Creează nouă...