Sari la conținut

Moto-Mania

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Moto-Mania

  1. Ceaunul a fost bun.Referitor la animal am aflat dupa si ..mai bine nu aflam. :) .La "cazul" prioritate ...macar a "intretinut" atmosfera cineva. :) .Raspunsul OFICIAL ar trebui postat si aici,multi il asteapta. :D

  2. Ceva de genu ... sau la intoarcere cand se merge din Micalaca spre Subcetate , sa se mearga pe drumul de TIR-uri spre Gara Mica - Ar Nou !

    Orice alt traseu ii bine venit , da putina schimbare ... macar iesirea de la Kaufland sa se faca spre Polivalenta - Micalaca - Sensu de la Selgros - Piata Soarelui - Billa - Podgoria - Gradiste - Vlaicu , etc! Is destule variante , trebuie postat cu o zi/doua inainte sa vada majoritatea si gata! Multi s-ar bucura de putina schimbare ;)

    Acuma asteptam pareri mai multe...si mai rapide,ca vine Joia :agree:

  3. Ce zti zice de urmatorul traseu?

    Vlaicu-Podgoria-Micalaca(peste pod cu intoarcere la sensul de la pista)-Podgoria-Gradiste(cu intoarcere in sensul de la Metro)-Podgoria-Port Arthur,etc.

     

    A fost doar o parere . ;) .

  4. Am mai spus-o si pe topicul mosului ,dar o mai zic. Sa aveti un Craciun fericit si un An Nou la fel de fericit.Speram ca anul 2010 sa ne aduca cat mai multe si sa ne indeplineasca toate dorintele. :D

     

    Toate cele bune! ;)

×
×
  • Creează nouă...