Sari la conținut

karigan

Membru
  • Număr conținut

    148
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de karigan

  1. Yacco 15w-50, bun compromis zic eu. Deocamdata n-am ce ma pronunta. E ok, merge ok cu el... altceva :) Ah, nu mai clantzane la fel de urat ca inainte. Si in plus, a costat tot cat fostul schimb de ulei. Cei 2L necesari m-au costat 65RON la KTM pipera, dar am inteles ca la KTM Viilor poti lua ceva mai ieftin (50-55). Sinteticu nu-si merita banii iar mineral... parca mai bine bagi un semisintetic de 15w decat mineral de 20w.

     

    Alegerea ta la urma urmei :D

     

    Nu e tocmai KTM Viilor,desi cei de acolo sunt ktm-isti infocati, se numeste Suka Motors, iar adresa o poti gasi aici www.sukamotors.ro.

  2. hey, buna,

     

    sper sa nu vorbesc prosti dar din cate stiu eu e o mare diferenta intre 125 si 250 dupa cum urmeaza:

    125 si 200 sunt la fel de grele si au aceeasi alcatuire a motorului cu diferenta doar de diametrul pistonului. cand trecem la 250 si 300 bicicleta ramane la fel si la motorizare se modifica, inafara de diametrul cilindrului, si cursa bielei cea ce are ca rezultat un cuplu mai mare la turatie joasa deci d'aia ti s-a parut ca 250-ul e mai pasnic. cu un raport bun de pinioane pe un 200 faci tot ce ai crezut ca e imposibil cu o lejeritate fantastica.

     

    PS: vezi ca daca iti iei 2t iti cam iei adio de la mersul pe strada ;)

     

    Sa gasesti o motoreta cu care sa te dai si la enduro mai ok si pt strada nu prea merge...Ma refer la o motoreta pt enduro si dc se poate sa fie inmatriculata doar de fatait un pic prin oras nu mai mult.La Lc4 nu renunt oricum.

  3. @karigan, nu este endurista ,,de ieri" ! Cel putin eu asa stiu !

     

    Adevarul este ca EXC125-ul din zilele noastre este pur si simplu ..... TURBAT !

    Revenind la subiect ... cu 250 EXC-F (4t) nu m-am dat nici o data, insa cu 200-ele (2t), DA ... si mi-a placut teribil de mult !

     

    Solutia cea mai buna ar fi ca domnisoara sa testeze ambele modele ! Este cel mai edificator !

     

    off-topic: @gizmo -> sa inteleg ca ti-ai cumpart 200-ele ? Daca ,,DA" sa te bucuri de el ! ;)

     

    Pai problema e ca de testat le-am testat si nu ma pot hotara... 125 mi-a placut foarte mult mai ales ca este foarte usor si te poti juca cu el dar mi-e frica sa nu fie prea nervos pt mine...250 e mai linistit dar clar se simte diferenta de greutate...M-am dat si cu un 200 si ce sa zic...recunosc mi-a placut si ala...acuma mai depinde si anul pt ca cel putin la 250 difera greutattea si alte lucruri de la an la an....

  4. Hai ca ma bag si eu in seama... Am si eu un LC4 de care sunt total indragostita doar ca pt mine si pentru ce as vrea sa fac mi se pare cam greut,de aceea as prefera un EXC...pe asta il ridic de 3 ori la enduro si gata... in rest nu am avut nici o problema cu el si mi se pare super ok si pt drumuri mai lungi, mai ales dc te-ai obisnuit cu saua un pic mai ingusta....

  5. Poate ca multi o sa ma injurati dar sunt perfect de acord cu selectia asta naturala.

     

    Oricine poate sa-si ia BMW cu 10 airbaguri, lanturi de aur si mai stiu eu ce..dar nu oricine va fi iertat de o motocleta atunci cand se crede mai smecher decat ea.Motocicleta(mai ales mare) nu te iarta, foarte bine..cine merge cu 150 in oras fara protectii poate sa moara linistit din partea mea.Cine respecta motorul, va avea doar de castigat..plimbari, senzatii frumoase, viata indelungata, respect.

     

    E o diferenta colosala intre motociclist si posesor de motocicleta.

    Da fratiilor...e fix problema lor,dar dupa cine sta pe forum,aleo a mai murit unul...si conservari nenorociti... Nu sta nimeni sa se gandeasca in momentele alea ca poate era unul dintre manelarii care au agatzat destul cu bmw-ul si au trecut la motoare, sau nu se gandeste nimeni ca mergea cu 200 pe magheru fara casca in cap... Si din cauza astora, maica-mea sta de fiecare data cu sufletul la gura cand plec cu motorul ca de fiecare data isi aduce aminte cum a vazut la stiri ca a murit x si y cu motorul...

    In fine...asfalt uscat..

  6.  

    Lasand la o parte faptul ca lui Mihai i-a fost suspendat permisul pe motiv ca nu a cedat prioritatea (el zice ca a franat), partea mai urata e ca risca dosar penal pentru vatamare corporala.

     

    Faza cu dosarul penal este doar o chestie de rutina.Atata timp cat nu avea pasager o sa trebuiasca sa declare ca totul e ok...o sa mearga o perioada pe dovada probabil si pana la urma o sa i se dea neinceperea urmarii penale. Faza cu vatamare corpola se face la orice accident in care ajungi la spital si vine si politia,chiar dc ai intrat tu in copac fara sa mai ai vreun contact cu altcineva...cunosc caz concret...

    Oricum,sper din tot sufletul sa se faca bine... :D

×
×
  • Creează nouă...