Sari la conținut

rookie22

Super Membru
  • Număr conținut

    714
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de rookie22

  1. Stiti careva ceva despre accidentul de pe centru in fata la Gigi ? Cica motociclistul a circulat pe prima banda si a iesit unul din parcare si l-a luat...era salvarea si politia acolo..

     

    Eu am trecut pe acolo exact cand era si politia si salvarea dar nu am vazut nici o motocicleta, am vazut ceva bicicleta, sigur era un motor implicat?

  2. ba fratilor da mereti voi la 36 de grade la umbra cu echipament pe voi prin oras, sa va vad, cu casca sunt de accord, casca trebuie purtata orice ar fi pentru ca capul e foarte fragil, as vrea sa va vad pe voi purtand echipamentul ala prin oras :ok:

     

    Daca o sa te intalnesti cu mine prin oras ai sa vezi cum umblu si la 40 cu geaca manusi si cizme ;) dar e ok si cum mergi tu, pana te razalesti putin sa vezi apoi ce o sa mai tragi tu geaca aia dupa tine si in Sahara.

  3. nu o fost incepator

    Mortii nu ii pasa ca a fost sau nu, atata timp cat A FOST si nu mai este.

    R.I.P Gil

     

     

     

    si nu are rost sa comentezi de om daca nu il cunosti in primul rand + nu din cauza castii a murit,o fost in stop cardio-respirator cu midriaza fixa(adica a facut stop cardiac)

     

    Omu vorbea la general nu in particular, si chiar si asa are dreptate, si cu tot cu stop cardiac, un oarecare echipament minin ajuta ;)

  4. Planuiam multi km pt zilele acestea libere si sambata, prima zi, la distanta de casa se infierbanta motorul si scoate ulei cu antigel(lichid cremos ca si cafeaua) pe furtunele de supraplin. Plimbarea in continuare a fost in masina cu motorul in remorca. A mai avut cineva problema similara?

     

    Eu, si nu vrei sa stii la ce am ajuns, vezi termocupla, senzoru de la termocupla daca iti merge, ti-a iesit antigel cu ulei din cauza garniturii de chiuloasa, nu mai scoate motoru, eu am facut prostia si am ajuns sa schimb blocul motor, mare mare grija, du-l la cineva priceput care stie ce face, nu e de joaca.

  5. Felicitari pentru actiune!Mie cel mai mult mi-a placut de echipa de 7 Mosi pe motoare care au inaugurat autostrada sambata cu o viteza de croaziera de 140-150km/h :moto: .Pentru luna decembrie e ceva...

     

    Abia ne-am tinut dupa tine crackup.gifcica 110-120... cum ai iesit cum 150km/h gaz gaz gaz pana la coliba cu bunatati din tm. beer.gif

  6. :makeout: :))

     

     

     

     

     

     

    numa bautura ai in cap!!!!....cum cand bem??......TOATA VARA O SA BEM!!!!! numa sa vina odata!!! : ))

     

    Ba ! Eu sa va invat? iarna beti, tuica fiarta, vin fiert , bere, palinca, jager, vodka ce vrei voi... vara calare pe motoare ce dracu, fara bautura ! ! ! S-a inteles Cristi ?!?!

  7. Accident foarte urat in fata la Libelula. Din auzite motociclistul a fost rupt in 2 avea ceva Kawasaki Ninja si nr de inmatriculare incepea cu N ziceau cei din zona..........

    Acum a dat la stiri, nu stie nimeni nimic?

  8. frumoas bondarul sa il stapanesti sanatos si a mea e tot pe galben si e o culoare frumoasa................dar spune-mi te rog (daca nu e confidential )cat ai dat pe ea ???

     

    Mesaj completat

     

     

     

     

     

    deacord cu metal86 si atasez o poza cu ceea ce a facut la seaua mea ++ adaos de burete pt comfort.....

    asta e singura foto din care se vede cal mai bine...

    Cat te-a costat seaua?

  9. Salutare, va arat si voua Hornetul meu, proaspat achizitionat. Sper sa va placa :P

    In primul rand... sa stiti ca de aprox 3-4 saptamani imi caut un Hornet... si tot ce am gasit (in Romania) care arata bine si avea pret cat de cat ok...pe cand am sunat eu...mi s-a spus ca e vandut.

    Am sunat cel putin la 15 anunturi...si toti au zis ca "tocmai l-am vandut" .

    Se pare ca in perioada asta...de inceput de sezon, se vand repede motoarele.

    Intr-un final am gasit motorul acesta...si l-am luat, desi e din 1999, si eu am cautat modelul 2000-2003.

    Asadar:

    600 cm3

    an fab 1999

    19.000 km (pe bord)

    neinmatriculat

    post-18488-1302558572_thumb.jpg post-18488-1302558592_thumb.jpg post-18488-1302558604_thumb.jpg

    post-18488-1302558615_thumb.jpg post-18488-1302558624_thumb.jpg

    Bine Mirceaaaaa :D welcome to the club ;) sa te poarte sanatos mii si mii de km in spate fara probleme :P

×
×
  • Creează nouă...