Sari la conținut

strutzu_man

Membru
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de strutzu_man

  1. Vand pantaloni piele Probiker marimea 50. Pantalonii nu au zgarieturi, captuseala rupta sau alte defecte. Sunt purati de 2 ori de sotie. Acum este gravida, iar eu am nevoie de un releu de incarcare ptr Honda CBR F2, asa ca il dau si la schimb ( pe un releu ). Pretul este 299 lei.

    post-40177-0-49670400-1310212962_thumb.jpg

    post-40177-0-05551400-1310212974_thumb.jpg

    post-40177-0-81063500-1310212990_thumb.jpg

  2. Da cluburile tinere , cu potential , care fac ceva de calitate in tara asta , nu au dreptul sa fie in acesta lista initiala emisa de U.c.m.r.

     

    Credeti ca daca incercati sa ne ,, inlaturati '' din aceasta lista , desi noi am fost si ne-am anuntat , nu vom face intrunirile ?

    Credeti ca intruniri ca cele de la Constanta ( Sea Wolfs ) - Buzau ( Mousaios ) - Ploiesti ( Heavi Riders ) , care nici macar nu ii intereseaza de UCMR , nu au cumva unele dintre cele mai tari intalniri din Romania in momentul de fata ???

    Si credeti ca in urmatori 5 ani , nu vor venii din spate alte multe cluburi noi , cu mare potential , care vor putea face mai mult ??? ..........si ce veti face ??? la fel va ve-ti apara , in loc sa ajutati dezvoltare fenomenului moto in Romania ???

     

    Atunci , eu nu inteleg pt ce a fost format UCMR ??? , nu pt a pune cluburile fata in fata , si pt a ajuta dezvoltarea controlata a fenomenului moto in Romania ???

     

    Daca va faceti o auto analiza , veti vedea ca am dreptate ..........

     

    NU PURTAM PICA NIMANUI , ne spunem doar oful . In rest numai RESPECT

     

    Clubul Moto FREE BIKERS din Hunedoara organizeaza ca si pana acuma :

    FREE BIKERS WEEK 3 ___ 12 - 14 August 2011

    in Hunedoara - sat Nandru .

     

    Se pot da mai multe detalii despre intrunirea de naul acesta de la Hunedoara ? Chiar as vrea sa vin sa vad cum se distreaza lumea si prin partea aia...

  3. mai copiii eu stau in nav. si plaja aia este protejata unesco.bombonel avrut sa transforme toata delta in proiecte de genu ala.se para ca nu ia reusit.la corbu si vadu se va intampla exact ce sa intamplat si la vama.adica vile vilute si alte pensiuni, ca sa nu mai spun ca or sa apara tot felu de oligofreni care o sa isi dea si ei cu presupusu despre lumea de acolo, ca sunt acoolici drogati sau nespalati.ptr toti oligofrenii aia le transmit sa se duca acolo unde place.adica daca voi nu ne vreti noi nici atata si daca noi nu venim in mamaia sa ascultam muzica noastra si sa dormim beti morti pe plaja nici voi nu veniti cu impresiile voastre urat mirositoare in locurile unde noi ne simtim bine.

    ps:cu cat se discuta mai mult despre locurile inca virgine (corbu vadu), cu atat aude mai multa lume despre ele si cu atat vor fi mai putin virgine.concluzie shhh

  4. va asteptam pe voi toti motociclistii din tara pe plaja din corbu.se intampla un mare eveniment www.zecepentrumare.ro este o buna ocazie sa ne intalnim si sa socializam ptr cateva zile.nu se percepe nici o taxa de intrare.cazarea de preferat la cort iar cine nu vrea in cort exista ceva pensiuni prin corbu sau daca nu tabara navodari care este ieftina din punct de vedere al cazarii.daca va intrebati unde este corbu, aveti de mers din constanta cam 35km spre tulcea prin mamaia navodari corbu.

×
×
  • Creează nouă...