Sari la conținut

-alex-

Super Membru
  • Număr conținut

    796
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de -alex-

  1. La urmatorul schimb ma gandesc sa bag Motorex Formula 15W50 semi-sintetic. Ati bagat din asta? Ceva efecte negative? Momentan merg cu Motul 5100 10W40, la mers relaxat e ok, dar in turatii mari il cam mamanca. Mersi!

     

    E ok uleiul metionat de tine , faza cu papat ulei la ture mari vine de la altceva si este permanent orice ulei ai baga!

  2. Salut. Trebuie sa schimb garnitura de la baia de ulei. Se face vreo operatiune deosebita, gen aplicat vreun silicon pe garnitura sau mai stiu eu ce?

     

    Multumesc.

     

    Teoretic ar trebuii sa ajunga o garnitura noua, dar daca vrei poti sa pui un strat foarte subtire de silicon negru/rosu rezistent la caldura (pe ambele parti)

  3. Salutare. Azi am patit o chestie ciudata. Poate stiti despre ce ar fi vorba. Bag cheia in contact si dau buton de pornire. Se invarte motorul fara s-o ia, iar eu am tras putin acceleratia sa-i dau putin gaz. Apoi imi face un crrr.. si click. Dau din nou buton de pornire si face doar un click(ca un contact), dar fara sa invarta motorul. Ce poate fi?

     

    Salut, verifica in urmatoarea ordine:

    1. sa nu fie vreo siguranta arsa (sub sa, cutiuta mica neagra)

    2. bateria descarcata (masoaro si vezi sa aibe peste 12V, caz contrar pune-o la un redresor pt. incarcare)

    3. ai avut electromotorul desfacut/dat jos si/sau umblat la perii? (posibilitatea de a se fi blocat perile)

  4. Buna, ma intereseaza un far de diva din 98. De fapt, imi trebe numai sticla (da' sa fie EU standard, ca io am pt UK si bate cam pe stanga).Farul este trapezoid ( cel din poza)

    Merci mult

    Salut, am eu unul intreg de vanzare, este de pe un fzr dar in proportie de 99% identic cu cel de pe diversion(dupa 97).Pret 150 lei + transport.

    Daca te intereseaza PM.

    O zi buna.

    post-40195-0-02786900-1338799171_thumb.jpg

    post-40195-0-20420700-1338799180_thumb.jpg

  5. eu cred ca o motocicleta ar trebui sa ramina asa cum a facuto fabricantu..adica o armata de ingineri,o multime de teste si cate si mai cate.ganditi-va cu ce ochi erau privite aceste motociclete absolut superbe acum 20, 25 paote si mai multi ani. de ce trebuie sa le ciopirtim si sa le uratim acum in speranta ca or sa arate mai cool.....asfalt uscat tuturor. apropos. am avut ocazia sa merg acum cateva zile cu o yamaha din 84.modelul de 750.seca cred ca se numeste.transmisie pe cardan....ce MOTOCICLETA DOMLEEEEEEE...pacat ca era choperita de neste baieti dastia cu idei.. :cheers:

    daca sunt modificari cu gust si stil merita! :peace:

  6. sau mai astepti pana se schimba legislatia

    sau inscrii/cumperi moto din germania unde e voie tunnig-ul, respectiv faci acolo modificarile, ti le scrie in talon , si dupaceia inmatriculezi moto la noi si e totul legal!

  7. Sintetic nu-i bun?

    Exista posibilitatea sa patineze ambreiajul la modelul nostru + ca la motor racit exclusiv pe aer uleiul mineral disperseaza cel mai bine caldura.

  8. De lene sa caut pe zeci de pagini, va rog pe voi sa-mi spuneti ce ulei e cel mai bun la motor. Si cam la cati km ar trebui schimbat? Merci

    15w-50 sau 20w-50 mineral, max. semisintetic, marca o alegi tu!

    Intervalul la care se schimba este intre 4000-6500 km sau mai repede (preventiv)

    Sa nu uiti filtru de ulei nou.

  9. Intampin o mica/mare problema la diversionul meu. Nu mai pot sa-i deblochez ghidonul. Ati mai patit asa ceva? Ce-as putea face? Se poate desface butucul?

    Nu poti sa debloci ghidonul cu cheia sau cum ?

    Butucul este prins cu 2 suruburi cu capul "stelar" in partea de jos, uita-te de dedesubt la el si o sa le vezi!

    Asfalt uscat!

  10. o intrebare ..care este cel mai bun fitru ulei champion,hiflo sau k&n?daca ar fi dupa pret ar merge k&n parerea mea.

    pai toate isi fac treaba bine, diferenta consta in numele marcii.

    din punctul meu de vedere oricare.

×
×
  • Creează nouă...