Sari la conținut

andrew2406

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de andrew2406

  1. Pentru cei din provincie si nu numai , va recomand serviceul Yamaha din militari K&Log se numeste firma . Sunt foarte seriosi am facut astazi prima revizie ( 1000 km ) la al meu Xt 125 fabr 2005 si va pot spune ca sunt foarte multumit . Mecanicul a verificat absolut tot pana si presiunea din anvelope , era mica , dar mi-a curatat si frana spate asa cum am cerut . Pe langa toate astea am dat si buzna peste ei fara programare si nu au comentat nimic . :laugh: 200 de lei toata distractie :-? acceptabil zic eu tinand cont ca a stat 2 ore pe langa ea

    In legatura cu afisajul electronic , in coltul din stanga jos este o pompa de carburant , aceea cand se aprinde ? pana acum mi s-a aprins doar becul rosu de pe randul din dreapta , sau se poate afisa si nivelul benzinei din rezervor ( slabe sanse ) .

  2. În ultimele săptămâni v-clic-ul meu a fost folosit zilnic, uneori cu pasager (masă totală eu+pasager 150kg), Âşi se comportă foarte bine. N-are nici un fel de problemă, porneÂşte din prima, merge foarte bine. Are în jur de 7500 km Âşi n-am schimbat cureaua Âşi nici alte piese importante.

     

    Scuterul e prevăzut cu locaÂşuri unde pasagerul să-Âşi aÂşeze picioarele dar nu sunt comode (cel puțin aÂşa spune pasagerul). AÂş vrea să-i ataÂşez eu niÂşte scărițe astfel încât să fie mai comod. Am văzut azi pe stradă un scuter prevăzut cu scărițe retractabile, asemănătoare cu cele de la motocicletă. Mi-a plăcut, era foarte comod pentru pasager.

    Se găsesc undeva scărițe pe care le-aÂş putea monta la scuterul meu sau are cineva idee cum pot construi unele? Mi-am format deja o schiță în cap însă vreau să colaborăm pentru a găsi soluția optimă. AÂş vrea să le fac astfel încât să nu modific scuterul - să nu-l găuresc, să nu sudez de el fel Âşi fel de lucruri sau orice alte modificări de gen.

     

     

    Credeți că e vina pasagerului, poate nu ține picioarele cum trebuie acolo? I-am spus să încerce alte poziții dar zice că doar aÂşa poate. Pune vârfurile picioarelor în locaÂşurile acelea. Eu, cu scuterul oprit, singur, am încercat să ocup poziția pasagerului Âşi eram tentat să pun călcâiele. Poziția era ciudată, ceva gen chopper însă parcă era mai comod aÂşa. Cum e corect? Aveți o poză cu poziția corectă?

     

     

    Si eu as vrea niste scarite pentru v clicul meu dar nu prea am unde sa le pun :scratch: si in legatura cu locasul pentru picioare este mia comod sa pui calcaiele :kali:

  3. Ok...deci trage aer...Oricum l-am pornit azi dimineata si a stat in relantiu 5 min si cand am incercat sa-l accelerez s-a oprit :D

     

    E extraordinar de enervant...

     

    si eu tot peugeot v-clic am si asa face si la mine cand il pornesc , trebuie sa il lasi sa se incalzeasca bine ca apoi merge fara probleme

  4. sub picioarele tale :kiss:

    Personal, as scoate limitarea la variator insa nu si pe cea la CDI (cel putin in rodaj). Eu nici acum n-am scos-o mai mult pt "sanatatea" motorului. Prinde 65-70 km/h si deocamdata este de ajuns

     

    ok , atunci astept sa ii fac rodajul si apoi o sa scot limitarea la variator

×
×
  • Creează nouă...