Sari la conținut

hotice

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de hotice

  1. Nu stiu cit e de mare ciocanul tau. Ar trebui sa aiba cel putin 150 w. Supraincalzeste-l indelung cam 20 minute il lasi in priza, apoi ii cureti asa fierbinte virful pe ambele parti cu smirghel, il inmoi repede in pasta decapanta, ii poleiesti virful cu fludor si incerci sa lipesti borna. Impropriu spus lipesti, practic trebuie sa topesti partial atit ciotul de pe baterie cit si restul de borna astfel incit sa se contopeasca intr-un singur material.

     

    Te ajuti si cu o tija subtire de plumb pe care o obtii dintr-o bucata de teava de plumb batuta bine si intinsa cu ciocanul. Daca nu ai incerci si cu fludor. Si folosesti multa pasta decapanta. Daca ciocanul nu reuseste sa topeasca materialul si acesta ajunge cel mult pastos (nu capata culoarea aceea stralucitoare specifica metalului topit) renunti si cauti un ciocan de lipit mai mare. Lipiturile pastoase se mai numesc si "reci" si nu tin. bafta!

     

    multumesc frumos. incerc maine :)

     

    Pana la urma am lipit cu fludor pentru ca plumbul il topea dar nu indeajuns incat sa devina "pastos" si vad ca tine... am pus-o pe motor si a plecat din prima.

  2. Ahoi!

    Se poate sa nu iti fie legate bine surubele de contact la baterie, am patit si eu asa ceva mergeam si murea dintr-o data si nu ma merea nimic pe ea!Si cand m-am uitat la baterie imi miscau suruburile ca nu erau stranse cum trebuie!I-a starngele si tu mai bine si mai inceraca sa vezi daca face faza asta!

     

     

     

    asa mi-a zis si un prieten, si dupa ce am smilgheruit putin bornele si le-am mai strans, n-a mai murit. multumesc frumos.

  3. Salut.

     

    Sunt incepator si am un Virago 535 din '98 si azi dimineata cand veneam la munca ma patit-o. Eram in pasaj la Unirii si a inceput motorul se se infunde, nu mai accelera... eram intr-a 2-a si nu mai mergea sa schimb in sus si pana in 30 de metri a murit motorul de tot si nu a mai pornit, nu se mai aprindea becul de neutru, nu zicea nimic cand dadeam de buton sa porneasca, nimic. Am scos-o de coarne din pasaj, am desfacut-o si am tras de cabluri, m-am uitat la baterie la legaturi alea alea, si cand sa o las parcata pe undeva a pornit nenorocita :laugh: si n-a mai murit motorul (dar am mers fara sa mai aprind farurile). Am facut vreo 30 de km de cand am facut plinul deci nu e de la asta, si oricum nu avea motiv sa nu zica nici fas cand incercam sa o pornesc. Aveti habar ce ar putea fi?

×
×
  • Creează nouă...