Sari la conținut

iul1aN~

Membru
  • Număr conținut

    347
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de iul1aN~

  1. Clauman , NU COMPARA FRATE 4T CU 2T !

    Te plangi ca iti consuma ulei ? E LOGIC PRIETENE, Motoarele in doi timpi merg pe baza amestecului de aer+benzina+uleii. Nu-i mai baga ulei si gata.

    Sau vinde-o si ia-ti o bicicleta care iti consuma 3% (gen yzf , cbr , aprilia rs125 4timpi ) benzina si mergi cu ea 120km/h la vale , care ...TOT INCOMODA V-A FI PENTRU O PERSOANA DE 1.85 INALTIME.

    Dar te-ai gandit de ce ? Este un 125 (A1,16ani), nu prea vezi pustani de 16 ani cu 1.85 .

    Bafta!

  2. Toate mufele sunt anti prost, ca sa zic asa, fiecare mufa este diferita deci imposibil de gresit.... Am doar doua mufe cu papuci mama-tata , gen cele de la semnalizari . Una ce iese din CDI care am cuplat-o cu cea ce iese din stator, si mai sunt inca 2 care nu stiu ce rol au dar sunt pe aceleasi culori firele.

  3. Buna seara, de curand am reconstruit o cagiva mito 125, totul bun, porneste merge bine dar supriza, nu se mai opreste, nici din buton nici din cheie .

    Ce poate fi ? Mentionez ca contactul l-am inlocuit , am pus altele doua , ORIGINALE . Problema persista, mufe,relee,sigurante,totul este ok ! Am verificat totul cap-coada de N ori .

  4. Geam turometru spart plus rama facuta bucatele . Are cineva o idee de a imporviza ceva pentru a iesi cat de cat placut inapoi ? Din ce pot face alt geam si alta rama .

  5. Pune deoparte metzelleru si pirelli , vin maine sa le vad.

    Da-mi un semn maine oricand esti liber poate reusesc sa trec.

    0757 204 089

×
×
  • Creează nouă...