Sari la conținut

one

INACTIV
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de one

  1. Felicitari!!!

    A fost una dintre cele mai reusite intruniri de anul asta!!! S-a vazut cat de mult ati muncit, si nu am absolut nimic de reprosat. Va multumim ca ne-ati facut sa ne simtim bine si ca ati avut gija si la detalii. Ca si anul trecut dar si mai bine! Si cum mai spunea cineva nu pot decat sa ma bucur ca au lipsit fitzele si figurile!

    M-am simtit extraordinar. O sa revin si cu cateva poze!

  2. SAlut,

     

    MULTUMESC DE EFORT!

    Cel mai simplu ar fi un transfer.ro si-mi dai linkul pe urma :)

     

    Sa traiesti :P

    Mesaj completat

    Salutare,

     

    Am iesit si eu in uikend cu banditul [650S k8], am plecat spre Cheia dar am luat-o pe Nehoiu spre Siriu si am ajuns pana la urma la Covasna, Tg Secuiesc, Balvanios.

    M-am intors pe Sf Ghe., Sacele, din nou am vrut Cheia dar negura m-a intors din drum si am luat-o pe DN. Bara la bara de la Predeal pana aproape de Comarnic dar am mers pe banda de urgenta si am depasit usurel, usurel tot.

    Am facut 3 ore de la Brasov la Pta. Scantei, Buc.

     

    Apropos de consumuri... am cu motoreta 1100 de km facuti [de la 3300 la 4400] si vin de pe monocilindru. Mi-a iesit consumul in orash, la prima 100km 9.ceva iar la adoua suta 8.ceva! Merg subturat? A patra e prea mult in oras? La ce ture ar trebui sa schimb treapta? Si pe la ce ture ar trebui sa stau?

     

    Afara, pe iesirea din uikend am avut consumuri intre 5.9 - 6.3L.

     

    Una peste alta, imi par cam mari consumurile, tinand cont ca am mers fara pasager, iar vitezele au fost in limitele legale. SV-ul nevesti-mi m-a facut de ras, a ajuns chiar si la 4.9L.

     

    Ce sfaturi imi puteti da? Cum ar trebui sa rulez? E posibil sa nu se fi lasat motorul inca si de aici consumul mai mare? SAu sunt eu in totalitate de vina. N-am mai avut 4 in linie pana acum si nu stiu cum ar trebui sa fie!

     

    Merci de orice sfat sugestie, in avans.

    Bafta

     

    atashez inculpatul :P

     

    Sal,

     

    Voi erati duminica in benzinarie la Ploiesti imbracati de vara? :)

  3. Dupa bagaje intuiesc ca nu ai fost cu cortul. Prin ce zona te-ai cazat ? Intreb pentru o eventuala excursie pe transfagarasan.

     

    ba da, am fost cu cortul, dar l-am plasat pe un alt motor tocmai pentru ca eu nu mai aveam loc... :laugh:

    Altfel, depinde unde vrei sa mergi. ca pensiuni se gasesc peste tot. Si in Curtea de Arges, si mai sus pe partea sudica si spre nord, spre Sibiu. noi nu am campat in zona ci am mers mai departe la intrunire la Hunedoara.

  4. Ziua buna,

     

    Spre (posibila) nemultumire a unora de pe aici o sa fac un post sa ma laud...:). Am facut aproape 1400 km in weekend, adica de joi pana duminica si Bandita mea s-a comportat fara gres. Mi-a tolerat cu rabdare ( si cu bucurie ca deh, si ea se simte bine sa-i falfaie codita in vant la viteze mai marishoare :drink: fugareala de pe autostrazi, mi-a bombanit nemultumita pe hartoapele de pe prima parte de Transfagarasan (de la Curtea de Arges in sus pana la vreo 20 km inainte de Balea) si a fost de-a dreptul uimita de drumul forestier de la iesirea din Nandru pana la campingul cu intrunirea. Am fost la Hunedoara si la Sibiu ( ca tot nu ma puteam eu hotari incotro). Dar a mers constant, fara nici un fel de hopuri. Singura problema e ca mi s-au slabit cateva suruburi la cadrul de carena si cam batzaie si scartzaie dar astazi se rezolva. Un singur lucru mi-a lipsit si am decis sa remediez problema si de altfel asta e al doilea motiv pentru care postez: am nevoie maxima de un topcase cu suport cu tot. Si-a pus careva pe pop? Stiu ca s-a mai discutat, cu multe pagini inainte, dar daca vreunul care a mai facut-o deja are un moment sa-mi impartaseasca experienta v-as fi recunoscatoare.

    Hai drumuri bune si fara idioti in cale.

    PS. Mai jos casca mea la castelul Huniazilor, in timp ce purtatoarea ii facea poza de HI5 :laugh: si motivul pentru care am mare nevoie de topcase (a se vedea bagajele).

    post-40854-1282033066_thumb.jpg

    post-40854-1282033137_thumb.jpg

  5. dezvolta ...

    asta adica? http://www.artmania.ro/events_artmania-fes...l-2010-_22.html

    Mesaj completat

     

    Te invidiez ... :crack: ... ca ai prietena :) Glumesc ... salutari domnisoarei ... si multi pumni in casca daca faci pe Rossi ...

    Bafta la drum si fi atent ... vacantza placuta, sa va intoarceti cu bine!

     

     

    Dap, asta.

    Eu in principiu as merge la Hunedoara la intrunire dar daca nu gasesc parteneri de drum pana acolo poate macar la Sibiu ca-i nitzel mai aproape...Si ma gandeam ca poate mai dau si de niste Banditi pe acolo...Si apoi pe Serj Tankian imi doresc sa-l vaz pe scena mai demult...

  6. Hai ma ... rasturnati laditzele cu piese ... gasiti ceva pentru fata.

    Imi pare rau Oana ... eu nu pot sa te ajut, n-am decat o oglinda, si aia in e baie ...

     

    Da, recunosc, m-am gandit si eu sa adaptez oglinjoara din poshetutza...deh...din cand in cand (cam rar, zice mama) ma mai port si eu ca o domnishorica respectabila... :) ...doar ca nu mergea...era prea mica...si pana la urma ce sa vezi...size does matter!!! :lol:

    sa stiti ca totusi s-a sesizat cineva! si-i multumesc din nou si pe aceasta cale.

    sper sa gasim! :crack:

  7. Salutare!

     

    Intrebare la banditi: aveti careva o oglinda dreapta stock de care vreti sa scapati si nu stiti cum? Mi-ar trebui pentru Pop, 2003 S. Nu vreau sa le schimb ca deh...sunt conservatoare, asa ca daca va impiedicati de ea dati un semn ca tare mult n-as vrea sa dau cat costa aia noua. Dar de-o bere, sau mai multe tot dau!

    Hai va rog cautati-va prin cutia cu piese cu care nu mai stiti ce sa faceti...

    Multam fain. :)

     

     

    Anybody? :crack:

  8. Salutare!

     

    Intrebare la banditi: aveti careva o oglinda dreapta stock de care vreti sa scapati si nu stiti cum? Mi-ar trebui pentru Pop, 2003 S. Nu vreau sa le schimb ca deh...sunt conservatoare, asa ca daca va impiedicati de ea dati un semn ca tare mult n-as vrea sa dau cat costa aia noua. Dar de-o bere, sau mai multe tot dau!

    Hai va rog cautati-va prin cutia cu piese cu care nu mai stiti ce sa faceti...

    Multam fain. :crack:

  9. Vrajeala ... ai vazut si tu Matrix ;)

    am vazut si io matrix...da' nu prea mi-a placut...

    da...stiu...toti zic ca de-acolo...da am ceva mai multa imaginatie de-atat... :laugh: puteai sa zici ca suza mea e pop, nu neo... ;)

  10. Pfff ... pai si tu unde erai? faceai poza?

    Mai bine puneai banditu sa-ti faca tie poza ...

    '78 ... an bun ... ;)

     

    aaaa...asta nu e forum moto? :laugh:

    da, asa e...an foarte bun!! ;)

    Mesaj completat

    @ one , dc ai neo la numar ca al tau nu e neo ? :P

     

    pe mine nu m-a luat in breaza, pe undeva prin comarnic, pe drumul ala bun ,pe acolo e 70 limita in localitate , eu cand m-am uitat in bord aveam 125 , ei au zis ca am depasit limita cu 53..in fine

    am fost luat din fata, deci nu au avut ce sa imi faca si interesant a fost dialogul

     

    pe tine cu te-a luat , din fata ?

     

    ca nu mi-au dat voie la inmatriculari sa pun O prima litera...cica se confunda cu zero...or something...

    si am amestecat si eu literele...:D))

    Mesaj completat

    @ one , dc ai neo la numar ca al tau nu e neo ? :D

     

    pe mine nu m-a luat in breaza, pe undeva prin comarnic, pe drumul ala bun ,pe acolo e 70 limita in localitate , eu cand m-am uitat in bord aveam 125 , ei au zis ca am depasit limita cu 53..in fine

    am fost luat din fata, deci nu au avut ce sa imi faca si interesant a fost dialogul

     

    pe tine cu te-a luat , din fata ?

     

    ca nu mi-au dat voie la inmatriculari sa pun O prima litera...cica se confunda cu zero...or something...

    si am amestecat si eu literele...:D))

  11. A fost foarte tare cum am primit amenda pentru ca eu coboram un deal si el il urca. Ne-am uitat pe caseta si dadea frame cu frame inapoi sa vada cea mai mare viteza avuta. Si 67 - 75 -80 83 -88- 90 -95 -95- 99 hopa dispar dupa creasta dealului ( intre noi fie vorba aveam 120 inainte ;)) ). Norocos rau. Amenda pentru viteza asta e intre 540 si 1200 parca. mi-a dat 540 , am platit juma, fara carnet luat si da , o adiere de vant si pa pa drept de a conduce pe drumurile romanesti.

    La Predeal a fost relativ ok, bere, fomei si un concert obosit de Cargo, nu foarte multa lume ( ma asteptam sa fiu sufocat de pletosi , eu chelios si cu bandit cum suntem toti care avem banditi .. dupa cum zice iceman ).

     

     

    ;) eu nu sunt chelioasa!!!!! :laugh:)))))

     

     

    Mesaj completat

    si o poza de ieri cu frumoasa mea la baraj la siriu...

     

    post-40854-1280131482_thumb.jpg

  12. recunosc ca la un moment dat nici eu nu mai eram prea treaz. deh..berea bat-o focul!

     

    Dar sa inteleg ca ai luat maxim de amenda doar ca nu ti-a luat carnetul!? ca la 99 km/h mai aveai o adiere de vant si rezolvai de tot!

     

     

    Prezenta si io la Predeal...si m-am tot uitat dupa banditi da' in afara de un nene din BR n-am mai gasit nici un propretar...;)

    A fost ok, Carmichel rulzzz!!! Altfel, organizare ok-ish, noroc ca vremea a fost frumoasa. Drumul de intoarcere spre CT prin la Buzau. Linistit, fara prea mult trafic, fara radare. In schimb ne-a plouat tare, dar una peste alta a meritat!

  13. Salutare,

     

    Si eu vin la Predeal! Daca-mi vedeti Suza de CT pe acolo dati-mi de veste ca probabil nici eu nu sunt departe! :) O sa ma bag si eu in seama cu toti Bandiii pe care ii vad!! :)

    Hai drum bun si ne-om vedea!

  14. Salutare tuturor!

    Sa avem cu totii un an mai bun, sa fim sanatosi si sa ne mearga Banditii fara probleme, sa fie vreme buna si in general sa ne mearga toate dupa placul inimii! S-auzim numai de bine!

     

    Am scris mai devreme ca deh...numai maine nu-i poimaine si iaka vine 2010 gramada peste noi! :love:

     

    Sa ne vedem/citim/auzim cu bine si la anu'!

  15. pai e in felul urmator.

    iti trebuie o folie autocolanta (preferabil de calitate) pe care sa o tai la un "cutting plotter", adica un plotter care in loc de creion are un cutit special (si cica ar mai fi unele cu laser) care se gasesc de exemplu la mini tipografii. faci rost de o poza cu stickerele in format vectorial, Corel preferabil (unde am taiat eu Corelul comunica direct cu plotterul din cite am inteles) sau Adobe Illustrator/Photoshop. daca nu ai poza in format vectorial cauti un bitmap cu imaginea si o vectorizezi in Corel. daca vrei am eu toate logourile gata vectorizate (SUZUKI, Bandit si N600) dar logo-ul Bandit e cel de la Neo (daca nu ma insel), cu B-ul fara serife, nu am gasit pe net o imagine suficient de mare ca rezolutie cu logo-ul de Kult. cel mai bine cred ca iese dintr-o poza de calitate facuta logoului original de pe un motor. apoi mergi sa-ti taie stickerele la cutting plotter, dar trebuie sa-i zici celui care-l manipuleaza sa regleze forta de apasare bine, daca e prea mare intra si in suportul foliei autoadezive si o se desprinda greu. apoi faci rost de niste folie de aplicare si-l aplici. doar ca si folia de aplicare trebuie sa fie de calitate, cele mai ieftine au forta mica de aderenta si nu desprind autocolantul de suport.

    cica ar fi preferabil sa folosesti un cutting plotter cu laser, cele cu cutit lasa la inceputul taieturii o urma care iese putin in relief.

    sau iti comanzi de pe ebay ;) sau ti le face colegul si concitadinul hondafan fost mertan. ti le-as face si eu, ca mai am acasa niste folie autocolanta ramasa, dar in viitorul apropiat n-o sa am timp.

     

     

    Multumesc foarte frumos de raspuns! :laugh: daca poti sa imi trimiti pe mail logourile, doar de Suzuki si de Bandit...ca nu vreau sa mai pun si S...(cine stie cunoaste si fara sticker :)). Si de acolo ma descurc, oi gasi eu un cutter plotter bun in toata Constanta asta!:laugh:

    Da inca o data multumesc frumos pentru raspuns si berea la prima intrunire! ca mai devreme nu prea vad cum... :huh:

  16. Salutare!

     

    Calin, am vazut ca ziceai ceva la un moment dat de sticker-e...eu de cand mi-am revopsit carenele nu mai am si ma gandeam cum sa fac, mai ales ca e in plan si o vopsea noua pentru rezervor. Deci?

    Multumesc mult si dau o bere! :laugh: (deocamdata virtuala) :laugh:

×
×
  • Creează nouă...