Sari la conținut

Syth

INACTIV
  • Număr conținut

    487
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Syth

  1. Stii foarte bine ca "trecut-au anii".

    Doar unii mai razbesc la o bere prin oras in zilele de miercuri, iar in weekend mai o plimbare, mai un gratar.

    Livada e plina de orgolii si de embleme, <d-aia> nu ne mai primeste.

    Probabil ca in viitorul apropiat si pe strada o sa intoarcem capul in alta directie ca sa nu ne mai "vedem", ca in rest ... "noi suntem romani".

     

     

    Da, stiam ca livada e plina de orgolii, dar am pus si eu o intrebare in virtutea vremurilor trecute, cu speranta ca poate o tura scurta de miercuti se mai face. Pacat.... mare pacat!

  2. Imi pare rau ca nu am si poze de pe drum caci am venit singura. Dar in trafic toata lumea a fost bulversata de aripioare mai ales ca am mers ultra legal fara sa ma bag printre masini si cedand prioritate la trecerea de pietoni, lucru care a surprins pe multi. De la copii la bunici toti intorceau capul si se pare ca ideea mea a prins caci am vrut sa demonstrez ca exista si ingerasi de motociclisti sau ca ar fi bine ca cei din trafic sa se uite de doua ori in oglinda pentru a nu ma transforma intr-un ingeras.

    Cineva imi spunea ca sunt cam zapacita si ca e periculos sa visez in timp ce merg cu motorul, eu cred ca imi traiesc visul de a merge cu motorul, cred in libertatea, nebunia si pasiunea pe care le investesc in motociclism, am incredere in motocicleta mea si sper ca intro zi barbatii o sa se maturizeze si o sa aprecieze o motociclista complet echipata in detrimentul unei pasagere in rochite cat cagula mea. Pana atunci insa o sa mergem la S.M.A.E.B. pentru a ne uita la fete si a face poze de Hi5 ingnorand complet fiarele de care se sprijina aceastea si care in realitate ne fac mut mai fericiti si ne sunt mult mai fiele decat simplele "bucati de carne" bine asezonate cu silicoane si condimentate cu farduri in exces, a caror intretinere este muuuult mai scumpa decat cea a unei motociclete :peace:

     

    Am fost si anul trecut, si anul asta la SMAEB. Anul trecut a fost fain... acum am fost cam dezamagit. Dar, daca tot am fost la Bucuresti, am trecut si pe la expozitia de feline de la pavilionul 25. Aia a fost draguta... si dupa cate am vazut la TV, au mai fost motociclisti la feline...

    Si de ce zicea Eliza... cu femeile pe motociclete... anul trecut le-am dat jos de pe motoare ca sa pot face poze fiarelor, nu femeilor. Mi s-a parut de prost gust din partea organizatorilor (si anul trecut si anul asta) sa puna pe motoare niste dezbracaciuni vulgare si tarsite pe sei de lasau urme umede acolo. OK... perfect de acord... pune o femeie pe fiecare motor.... dar imbrac-o in ECHIPAMENT!!!! Daca vreau sa vad femei ma duc in club (Doamne fereste) sau la vre-un concurs de miss.... dar la SMAEB merg sa vad motoare, accesorii si echipamente, nu belituri coclite si obosite.

×
×
  • Creează nouă...