Sari la conținut

vreauMoto

INACTIV
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de vreauMoto

  1. Salutare

    Cine ar fi interesat de o casca integrala model Nolan Genesis N100 neagra, marimea S ?

    Eu am cumparat-o de pe fc.moto.de si mi-e prea mare. E noua,iar pretul negociabil.

  2. ba, era sa ma inec, esti nebun?

     

    ontopic:

     

    grăsuliu sedentar, fumător (la greu), 33 de ani, 171cm, aproape 80 de kile, burtos, cu lumbago, un inceput de reumatism, ipohondru ('cardiac' nedescoperit), vând VN1500 Drifter. Mă rog, lăsând gluma la o parte, am vreo Âşansă de scăpare? la mine totul e cu 'aÂş vrea să...', dar mă urnesc mai greu. Natura m-a făcut destul de armonios, adica nu-s nici prea gras nici prea slab, am un pic de masă musculară Âşi forță fără să fi tras de fiare, da' aÂş vrea să scap de burtă Âşi să fiu un pic mai în formă. Are sens să merg la sală sau să mă rezum la alergat Âşi făcut flotări prin casă?

     

    Ar fi bine si sa mergi la sala,nu doar sa te rezumi la alergat,pentru ca slabins,pierzi si din masa musculara si nu cred ca-ti doresti asta.Si facand exercitii la sala de forta pentru toate grupele musculare ai sanse mari sa slabesti armonios si sa scapi de burta.Binenteles sa nu renunti la alergat(ca si exercitiu cardio de vreo trei ori pe saptamana)

  3. mare dreptate ai...

    problema mea e ca fumez... singurul viciu.in rest nu mananac dulciuri nu prea beau alchool etc.

    doar tigara asta... prost obicei.

    practic ne zbatem sa ne fie bine, scoala,munca,familie ... ca intr-un final sa ajungem cu nush ce boala pe care am provocat-o noi insine si am mai dat si o groaza de bani .Chiar si asa ca fac sport cand e vb de rezistenta simt diferenta.

    Cel mai greu cu sportul si regimul alimentar in general e sa incepi.Majoritatea persoanelor din jurul nostru nu mananca sanatos.Am prieteni care au ras cand mergeam in oras si ei bagau whiskey beri iar eu am baut limonada fara zahar.Ca a 2-a zi sa se planga de burta si dureri de stomac si cap.Si eu beau si mai imi fac de cap , sa mai simt sa traiesc.Doar ca la mine nu e obicei sa beau tot weekendu.Eu beau 1-2 ori pe an... dar si atunci ma fac mucia. :lol:

     

    Hmmm... :) cu fumatul asta e cam grele.Apropo,sti care e diferenta dintre un sportiv nefumator si un sedentar fumator?

    Diferenta e ca primul moare sanatos.Ideea e ca oricum murim cand ni se gata zilele.Fumatul influenteaza doar starea sanatatii in momentul in care murim.

    Si referitor la bautura,nici eu nu sunt betivan(a) ratat(a) :P)...dar la sfarsit de saptamana la rockereala nu ma pot abtine de la beri :P .Ceeee limonada? Problema e ca sunt foarte pofticioasa.Daca mai sunt persoane care nu se pot abtine de la beri la sfarsit de saptamana, ar fi bine ca macar in timpul saptamanii sa tina regim si sa bea multa apa pentru eliminarea toxinelor.Si,sport:D

  4. Salut! Misto poze :P Felicitari pentru rabdare si pentru consecventa :) Ai idee, exista exercitii care se pot face in conditiile in care am hernie inghinala? Ma intereseaza mai degraba pentru tonifiere musculara (mai ales tonifierea peretului abdominal)... Sau astept sa-mi cos hernia la loc :lol: si incep dupa aia? Ideea e ca daca stai cuminte si nu te opintesti poti trai si ani de zile fara operatie. Dar totusi, de miscare am nevoie. Alerg dupa ala micu' prin parc, dar nu e suficient. Ma gandeam si la aparatele de electrostimulare musculara, dar nu stiu cat de eficiente sunt. Dupa unii autori, nu-s cine stie ce. Orice sfat e binevenit. Multam.

     

    http://www.exercitii-abdomen.ro/exercitii-...n-inferior.html

    Incearca exercitiile astea.Pana cand o sa te operezi,iti vor fi de folos.Mie mi-au ajutat.Poti incerca de asemenea si aerobicul.Daca totusi vrei sa te apuci de fitness,evita presa pentru picioare si indreptarile cu bara,adica asa ceva : http://www.getfit.ro/exercitii/indreptari-cu-bara/

    Nu incerca aparatele de elecrostimulare,nu prea ajuta,au mai mult efect placebo.Numai bine.

  5. Salut! Misto poze :P Felicitari pentru rabdare si pentru consecventa :) Ai idee, exista exercitii care se pot face in conditiile in care am hernie inghinala? Ma intereseaza mai degraba pentru tonifiere musculara (mai ales tonifierea peretului abdominal)... Sau astept sa-mi cos hernia la loc :lol: si incep dupa aia? Ideea e ca daca stai cuminte si nu te opintesti poti trai si ani de zile fara operatie. Dar totusi, de miscare am nevoie. Alerg dupa ala micu' prin parc, dar nu e suficient. Ma gandeam si la aparatele de electrostimulare musculara, dar nu stiu cat de eficiente sunt. Dupa unii autori, nu-s cine stie ce. Orice sfat e binevenit. Multam.

     

    http://www.exercitii-abdomen.ro/exercitii-...n-inferior.html

    Incearca exercitiile astea.Pana cand o sa te operezi,iti vor fi de folos.Mie mi-au ajutat.Poti incerca de asemenea si aerobicul.Daca totusi vrei sa te apuci de fitness,evita presa pentru picioare si indreptarile cu bara,adica asa ceva : http://www.getfit.ro/exercitii/indreptari-cu-bara/

    Nu incerca aparatele de elecrostimulare,nu prea ajuta,au mai mult efect placebo.Numai bine.

  6. Deschid acest topic pentru cei care practica sau isi doresc sa practice sportul pentru a-si modela corpul sau a scapa de grasime si a fi mai vigurosi.

    Sportul e legat direct de regimul alimentar.E un mod de viata.Nu poti sa mergi la sala si sa ai o viata haotica.E nevoie de un anumit echilibru.

    Eu am inceput acum 8 ani sa fac sala... deoarece eram foarte slab.Nu imi agream deloc aspectul fizic si eram foarte complexat din aceasta cauza.Eram fan Arnold si imi doream sa arat ca si el de cand eram mic.Eh... una e sa vrei si alta e sa faci.

    Asa ca am inceput sa ma tin de sala.Imi era greu pentru ca lucram si faceam scoala.Dar m-am tinut si nu m-am lasat.Faceam cu greutati mici de tot pentru a invata sa fac miscarea corect.Multi radeau la sala pentru ca faceam cu bara goala.Nu mi-a pasat si am continuat.Am inceput sa maresc greutatile si intensitatea antrenamentului in asa fel incat sa imi lucrez corect grupa musculara propusa.Si ca sa nu o mai lungesc cu povestea ... ideea e ca mi-a schimbat viata radical.Acum ma simt bine ca persoana.Imi place ce am realizat si mi-a dat un boost de incredere ca tot ce imi propun e posibil, daca vrei cu adevarat.

     

    Salutare si felicitari pentru topic.

    Citesc acum si ma gandesc la prostia pe care am facut-o eu de a renunta pentu o perioada la sport(rezultatul 7kg in plus,lipsa de energie).Am inceput din 2005 cu fitness ( cu unele pauze).Apoi in 2007 am inceput si exercitii cardio.Pot spune ca nu ma omoram sa tin dieta pentru ca nu aveam nevoie.Mi-am facut o pasiune din a merge pe munte cand aveam ocazia si nu prea ratam turele montane.Toate bune si frumoase pana pe la inceputul lui 2009 cand am zis : am sa iau o pauza de la toate activitatile sportive,pentru ca am de invatat pentru licenta si imi rapeste prea mult timp :) .Buuun...am terminat cu licenta,m-am complacut cu ideea ca inca arat si ma simt bine,deci...am sa mai astept pana cand am sa incep iar sportul.Saptamana trecuta m-am gandit sa ma cantaresc,asa,de curiozitate,ca incepusera sa ma cam stranga hainele bine de tot si,surpriza: 7 kg in plus :lol: .Si in plus ma anunta prietenii ca la sfarsitul saptamanii mergem in ultima tura de vara-toamna din anul acesta in munti.In Tibles.Am mers,totul a fost frumos...beri,tigari,povesti,pana cand a inceput urcarea inspre creasta Tiblesului.Va spun ca am ajuns ultima,am obosit in ultimul hal ,plus a doua zi febra musculara si rau general.De ieri am zis ca am doua variante : ma reapuc de sport si ma simt bine sau imi dau plamanii afara la fiecare efort fizic.Si da,ai dreptate,totul e posibil,DACA VREI CU ADEVARAT.

    Asa ca,fetelor si baietilor,daca vreti sa va simtiti bine si sa aratati bine,faceti sport,indiferent(fitness-culturism,aerobic,jogging,dans,arte martiale,echitatie) si mancati echilibrat.Si nu in ultimul rand nu tineti cont de faptul ca aveti un metabolism care functioneaza super bine.O data cu trecerea anilor se schimba si metabolismul.Si adoptati mancarea sanatoasa si sportul ca si un mod de viata nu ca si o solutie disperata si pe termen scurt.Mult succes si vointa.

    Poze

    Salutari

    in sfarsit pot scrie si eu la topicul asta pentru ca in curand o sa-mi aduc minunea de Virago acasa de la fostul proprietar. :laugh:

    Asadar Yamaha Virago,125 cmc din 1999.O frumusete de motocicleta :laugh: post-41326-1254673256_thumb.jpg

  7. Salutare

    si eu optez pentru cort Hannah.Eu am modelul Serak S pentru trei sezoane si sunt foarte multumita de el.Oricum incearca sa cauti si tu modelul care sa-ti placa si indicat ar fi sa cauti din categoria corturilor pentru expeditii montane(sti sigur ca nu rabzi frig si nici nu te sufla vantu' :lol:))

    Uite aici un site de unde comand eu echipament si au chiar si sfaturi privind alegerea echipamentului :

    www.craimont.ro

    sau

    www.mormotaland.ro

    Numai bine :ph34r:

  8. Salutare

    Sunt posesoarea(de o saptamana :) ) a unui Yamaha Virago 125 si m-ar interesa un manual de service pentru acest model ,sa invatz si eu mai multe despre motorica al meu.Am inteles ca as putea gasi asa ceva pe internet? :D Daca ma puteti ajuta cu o informatie,chiar v-as ruga.Multumesc mult.

    Numai bine :eek:

  9. da ,am auzit si eu...o vitezana cu numar de TM,tipu e in lumea celor drepti,a dat cu capul de stalp,praf,a murit instantaneu. R.I.P.Doamne,ce se intampla? Mai multe detalii nu cunosc.

    dumnezeu sa-l odihneasca :cheers:

    inca unul s-a dus...ce pacat...

×
×
  • Creează nouă...