Sari la conținut

kidutzy

Membru
  • Număr conținut

    134
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kidutzy

  1. Deci,cand e inmormantarea si unde?

    maine ,18 iunie 2013 ,la ora 14 va fi inmormantarea lui VIGH ZOLTAN motociclistul care si-a incheiat calatoria pe Topa sambata.Familia isi doreste sa fim alaturi de ei cand il conduc pe ultimul drum asa incat intalnirea pentru a merge in convoi va fi la ora 13 la parcul UPC din Grigorescu (langa podul Garibaldi)

  2. Concluzie:unde e locul de intalnire?

    de regula Joi ( joia moto ) sunt 2 locuri de intalnire , in Parcarea de jos de la Iulius si la Sala Sporturilor . Eu am propus ca de data asta sa ne vedem cu toti intr-un singur loc sa discutam cum putem sa il ajutam pe Luci.

    Deci Parcare Iulius vis-a-vis de FSEGA la ora 20.00

  3. Campania de ajutorare pt Luci continua. Din pacate situatia lui financiara nu ii permite sa-si acopere costurile operatiilor, iar asigurarea medicala de stat e ...doar o gluma.

    Diseara la 8.30 - intalnire in parcarea de la Sala Sporturilor, Oana va fi acolo si va strange bani. Luni s-au strans aprox 500 ron care aproape acopera tija la mana stanga , le multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au ajutat, insa mai e nevoie de cel putin 7-800 ron pt tija/tijele de la mana dreapta (inca nu se stie o suma exacta, incheietura mainii e sfaramata).

    Fac apel pe aceasta cale catre voi, motociclisti, prieteni de-ai motociclistilor,scuteristi, biciclisti, daca aveti posibilitate si bunavointa, haideti sa ajutam un om aflat in suferinta.

     

    Ne vedem diseara.

    avand in vedere ca vom fi mai multi hai sa ne vedem de data asta toti la lac ( parcare Iulius la 20.00)

  4. este nevoie de sprijin financiar pentru Luci . Din cate am inteles are nevoie de cel putin 600 ron pentru placa, tija si suruburi pentru operatia la mana si vreo 600 Euro pentru aparatul care trebuie sa ii fixeze maxilarul.

    oricine doreste sa contribuie chiar si cu putin este binevenit.

     

    banii trebuie sa ajunga la Mia Rus , sora lui Luci .

  5. off topic

    hmmm .......... cand zice lumea ca de la o vreme incepi sa nu mai distingi culorile , eu pana acuma nu i-am crezut .

    andy ...... ti-ai facut recent un control oftalmologic ?......... ca paremise mie da tu o dai asa incet, incet in daltonism .

    :scratch: :blbl:

    on topic

    grabnica insanatosire

    link :http://citynews.ro/eveniment/accident-pe-varianta-zorilor-manastur-un-motociclist-fost-transportat-la-urgente-1243590

    ...................

    sau poate astia de la citinius au minarit poza si au pus alta motocicleta acolo si atuncea ai nota 10 la examenul oftalmologic.

    ramine sa aflam

    doar ca scrie acolo : Foto: Arhiva citynews.ro deci nu este de la accidentul acesta

     

    cine are nevoie de control ofta ? :crack:

  6. La MyMoto pe calea manastur 33 , au preturile cele mai mici din cluj la Motul, Motorex si Repsol ... si din cate stiu au si promotii acum , ceva de genul ca filtrul il primesti gratis, pret redus la 4 litrii ...etc .

    Ii recomand cu caldura !

    caut ulei motul full sintetic. unde pot gasi la preturi mai normale? nu adaosuri exagerate

  7. Buna, am un Honda Hornet 600 din 2005 si vroiam sa stiu la ce temperatura porneste ventilatoru. La mine porneste abia pe la 115 grade si nu mi se pare prea bine.

     

    Salut ! al meu este din 2008 si porneste le 100de grade , si al tau este pe injectie nu ? deci tot la 100 ar trebui sa porneasca ...

    bafta

  8. Daca te uiti bine in calendar, ii februarie inca + unii tinem la oasele din noi.... + aderenta scazuta + asigurare expirata + ITP expirat + asteptarea de anvelope noi( din 89' :)) ), consumabile etc. Cateva motive de ce nu ne ingramadim inca. :nono:

    :agree: :goodposting:

  9. Salutare

    Recent am devenit posesor de honda hornet din 2008 :)

    Sunt nehotarat si habarnist in alegerea crashpad-urilor pentru ea... sunt ceva speciale ? am gasit la cateva magazine dar pretul variaza intre 200 si 700 ron ..si nu imi dau seama daca are ceva mai special unul fata de celalalt ( inafara de materialul confectionat si firma )

    defapt unde mai exact vine prins crashpad-ul?

    voi ce aveti ? ce imi recomandati? si de unde le aveti ?

  10. Caut de inchiriat garaj, in Gheorgheni.Doresc sa inchiriez garaj in zona Intersevisan sau in zona Titulescu colt cu Ariesului sau intre cele doua puncte, in functie de facilitati pretul este discutabil! 0754510902- MIHAI

  11. Pacat ca nu stau la casa.Din pacate in bloc mai am 2 pisici si nu as putea oricum.Mult noroc !!

     

    Multumim ! am si reusit intre timp ... Max va fi adoptat in Italia ... el merge de acum doar pe ducati :)):P

  12. S-a ocupat !

     

    Cum s-a ocupat sa si Dez-ocupat ;) asa ca 3 locuri in garaj de beton / mestecenilor / ideal pentru tinut vacutele la iernat ;) / 50 lei pe motor / detalii pe pm sau la telefon 0754 510 902 Mihai ! multumesc

×
×
  • Creează nouă...