Sari la conținut

radumuf

Membru
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de radumuf

  1. L-am desfacut si am am invartit axul robinet plus saiba adiacenta, cea cu "limitator de invartire"

    Acum imi merge ok si pe rezerva, urmeaza sa mai pun niste benzina sa vad daca are circuitul ok si pe ON.

     

    Ramane problema becului din bord. Becul se aprinde cand pun cintactul (cum facea si pana acum) deci nu e ars.

    Am incercat sa verific termistorul din rezervor, insa imi ies 3 fire din el, ceea ce m-a facut sa renunt.

    Idei?

     

    si la motocicleta mea si in manualul de reparatii termistorul are doar 2 fire deci eu cred ca cel mai bine ar fi sa verifici si circuitul si termistorul separat. cel mai bine te uiti in manualul de reparatii si vezi ca iti arata cum se face. asa vei sti exact ce e defect. spor la treaba

  2. Update:

    Am demontat robinetul si l-am decalat cu 180 de grade, acum cade sageata de orientare pe cele 3 indicatoare.

    Stie cineva cata benzina ramane pe rezerva?

    in mod normal acel robinet se poate aseza intro singura pozitie, rotit la 180 de grade trebuie fortat ca sa intre, are un sant pe o parte

  3. N-as putea sa merg cu trenul pana in Gara Mare si de acolo sa merg pana in statie sa iau 8-ul ?

    Asa e si mai simplu. In fata garii pe partea dreapta e statia de autobuz si de acolo iei 8-ul pana la capat. 8-ul trece destul de des, deci nu trebuie sa astepti mult. De unde cobori din troleu mai mergi 200 de metri spre Sanpetru si pe stanga se face strada Vasile Goldis, fostul RAR e pe dreapta.

  4. Salutare tuturor :peace:

     

     

     

     

    Deeeeeci, era problema la momentul postarii cu robinetul de la rezervor cum ca nu-mi intra pe rezerva.

    Acuma ca a dat caldura si ma mananca poponeatza sa incalec m-am bagat din nou in cercetarea problemei si am descoperit asa: filtrul ala de la robinet care intra in rezervor are sita doar in capatul de sus pe o suprafata de 1,5-2cm asa ca logica mea spune ca odata trecuta benzina (in jos) de nivelul respectiv nu mai are pe unde naiba sa traga utilaju' produs petrolier rafinat si cucu, poti sa comutezi pe ce rezerva vrei ca nu merge. Acuma intrebarea ar fi: daca nu gasesc un filtru normal,cu sita pana jos ca sa traga si rezerva, oare pot sa pun un filtru dintr-ala ca la dacie,dar dupa robinet? Ms si asfalt curat (zici ca stam in Dubai,asa nisip e pe strazi :crack: )

     

     

    merge clasa intai sa pui filtru dala de plastic, e numa bun, da decat ca tot n-ai rezerva. treaba aia cu rezerva o face robinetul si din cate am inteles eu, ce robinet ai tu nu prea te ajuta. oricum filtru gasesti pe toate drumurule eu am luat unu de scuter, ca e mai mic ca volum, de pe aurel vlaicu cu 5 lei si gasesti si furtune tot acolo daca ai cumva nevoie.

    spor la treaba

  5. Cartea si talonul.

    Si eu am avut o experienta asemanatoare dar cu putin ajutor din partea unor doamne dragute de la un birou de acte si 50 de lei am rezolvat-o relativ usor. Asa ca te sfatuiesc apeleaza la un birou si cu o mica "atentie" poate reusesti. Incearca in zona dorobanitlor-titulescu. Bafta

  6. Mergi la Fabory direct la magazin si intreaba. Am gasit la ei tot ce am avut nevoie si am luat si la bucata. Si daca ei nu au, in Brasov nu exista :laugh:

     

    La Fabory au tot ce vrei, vand si la bucata dar doar pe persoana juridica, daca nu ai o firma pe care sa cumperi nu iti dau nimic. Eu am cumparat imbusuri bune de la Gruvio de pe Pictor Luchian vis a vis de Salsa. Poti incerca si pe Mihai Viteazul la suruburi au acolo niste biti incredibil de buni si ieftini deci poate au si ce cauti tu. bafta la shopping :)

  7. :bounce:

    E oficial,de ieri sunt "motosticlist" am achiziționat si utilajul,un cb de 250,cu vreo 2 ani mai in vârstă decât mine,dar nu-i bai,era o vorbă cu ceva găină Âşi ceva supă,în sfârÂşit ăsta-i utilajul:

    301900_259365977438115_100000941452584_731592_874046926_n.jpg

     

    P.S. N-am nici o poză decenta cu mine,dar urmează... :burnout:

     

    faina jucaria asta mica. sa te dai linistit cu ea. te-am vazut azi in trafic prin brasov, la cat mai multi kilometri

  8. cred ca daca citesti topicul asta gasesti o gramada de boli...un bou de la mine din oras a avut 2 rf'uri si numai probleme a avut cu ele.Poate daca gasesti unu la km foarte putini adica sub 5 mi :laugh: o sa ai parte de el.Cred ca si suzuki fuge de numele RF :crack: nu de prosti au stopat fabricatia rf'ului

     

    Da... dar de prosti au fabricat Bandit-ul in continuare? si au motoare identice...

  9. sa fiti sanatosi amandoi :)

     

    sal...are cineva idee cum se regleaza amestecul de combustibil la rf? m-am uitat prin manual dar nu am gasit...e posibil ca de la amestecul de combustibil bogat sa scoata in ture ridicate fum negru cu funingine sau mai e si altceva?( filtru de aer nu l-am schimbat niciodata...l-am spalat)...si am observat ca pierde putere in turatii ridicate.

     

     

    eu am filtru de aer nou si la fel face. daca afli ceva scrie-mi si mie ca am impresia ca mie imi consuma cam mult.

  10. Salutare , ma poate ajuta cineva cu o poza a marcajului longitudinal din zona incercuita in poza?( Este vorba de DN11 dupa localitatea Lunca Calnicului)

    Fac cinste cu bere ,

     

     

    post-7569-0-25130800-1309172096_thumb.jpg

    Multumesc ,

     

    Zona incercuita este intre Brasov si Harman nicidecum in zona Lunca Calnicului. Zona incercuita de tine are 2 benzi pe sens marcate cu linie intrerupta si banda dubla continua intre sensuri. Deci ce e corecta poza sau zona Lunca Calnicului?

  11. Salutare!

    Posesorilor de rf600 cam ce consum au motoarele voastre? Al meu vad ca s-a tampit de anu trecut pana acum a crescut consumul mixt de la 6,5% pana la 9%. Si nu stiu de ce. Anul trecut l-am dus la sincronizat carburatoare si mi-au zis baietii de acolo ca sunt ok. Si apoi nici sportiv nu am mers ca sa zic ca e normal. Astept ceva pareri sau idei ce sa fac, pana atunci bag benzina.

    asflat uscat si drumuri lungi

  12. Salut ,

     

    stie cineva in ce magazin pot gasi cositor ptr contacte electice?:| vreau sa-mi schimb iluminatul la conserva ... si nu stiu unde sa caut :|

     

    Absolut tot ce iti doresti gasesti la Mikado (uranus 1 sau in tractoru la cerna) si la Shortcut Electronic (pe grivitei la onix vis-a-vis de spalatoria auto can). totodata gasesti acolo si papucei si chiar si tub termocontractant. spor la treaba

  13. Salut,

     

    Stie careva unde pot sa-mi "polisez" parbrizul mobrei(plastic)?

    Am cazut un pic cu mobra si s-a zgariat. Pot face ceva, sau trebuie sa-mi iau unul nou?

     

    Mersi

     

    incearca in duplex2 de pe harmanului. e o firma care pune si folii pe geamuri si si polisaza. nu cunosc tarife

  14. baieti am o intrebare...cand ma apas pe furca sau dupa ce merg cu motoreta pe tubul de inox care intra in jamba din stg ramane o pelicula fina de ulei iar dr e uscata tot timpul..de la ce se trage chestia? e cumva semeringu bulit sau alte motive?

     

    da asa este, trebuie schimbat semeringul. nu e greu poti sa faci tu toata treaba. iti trebuie materialele si ceva chef de munca. daca mai mergi cu ea asa grija mare ca mie mi-a curs ulei pe discul de frana si inca ma chinui sa il dau jos de acolo

×
×
  • Creează nouă...