Sari la conținut

torqu3

INACTIV
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de torqu3

  1. As vrea dupa intrunire sa ma intorc acasa prin Transfagarasan de acolo spre Sibiu si as dori sa stiu daca e gata centura Sibiului si accesibila bineinteles.

     

    PS:Astept lista cu preturile de cazare :P

     

    da centura e deschisa din primavara

  2. Salutare tuturor!

    Ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii legate de kit-urile de coborare sau ridicare sa?

    Am un SV 650 S, a carui sa este cam ridicata, eu fiind nevoit sa stau cam pe varful picioarelor.

    Pe unele site-uri am gasit astfel de kit-uri, la preturi cam piperate (4-500 ron), iar cei care se ocupa de respectivele site-uri nu au putu sa imi furnizeze niciun fel de informatii.

    Ma intereseaza in primul rand cat de lungi, sau scurte sunt acele tije si eventual daca le pot confectiona din otel.

     

    le poti face din platbanda de 6 mm grosime.iti va trebui mai lungi

  3. Salutare,

     

    ma numesc Andrei, sunt nascut, crescut si educat in Sibiu de 25 de ani. In perioada ianuarie 2009-aprilie 2010 (adica 10.000 km) am fost posesor de Honda CB450S iar in aprilie 2010 m-am hotarat sa trec la o jucarie mai serioasa, adica un Suzuki SV650S (l-am cumparat de la papillion)

     

    In principiu, daca nu am nimic mai bun de facut asi participa si eu la intrunire Sv, am si votat pe blog pentru hateg... torgu3? te bagi? :)

     

    bine ai venit . sigur ca ma bag .din sb am fi 3 cu tine 4. putem sa ne intalnim pana atunci.

  4. intradevar o intalnire foarte umeda asta de la predeal.dupa o noapte in care mi s.a udat absolut tot in cort ,drumul a fost tot o aventura .a plouat fara oprire si cilindrul din fata s.a incapatanat sa porneasca.ma bucur ca i.am intalnit pe maverik si calin cz .

  5. problema e ca la cluj vor fi doua intruniri simultan,din cate stiu yo.stiti mai multe detalii ? la care mergeti?

     

    cand e ? cand e ? :cheers:

    am fost cam absent in ultimul timp., dar ma revansez eu cumva :unsure: imi caut toba, am gasit unele home-made, la preturi foarte bune, m-ar tenta. Suna bine inoxul ?

    poti sa.ti iei .suna bine,chiar daca sunt home.made,si in plus iti creste si puterea.sunetul de v2 merita pus in valoare.

  6. felicitari pt intrarea in legalitate ,puteai sa pui o poza in care sa.ti intre tot motoru,fain cadru negru,si toba aia sus din ce pot sa.mi dau seama.

    da talmaciu ii aproape de ocna ,cand vi chiar te rog sa ma anunti.multi km cu sv si asfalt uscat,si soare

  7. Daca is singur nu prea am nici eu probleme, cu pasager e insa cam suparator. Si cum majoritatea drumurilor noastre sunt ori rele ori foarte aglomerate (ori si una si alta) si eu prefer sa le evit pe cele aglomerate....cred ca ajung sa-mi iau ceva gen V-strom sau sa revin la 4 in linie :-(.

    cred ca te referi la ceva smucituri,mi se intampla si mie insa extrem de rar,ori motorul meu nu face ori mana mea e formata pe sv .trebuie vazut daca nu ai probleme tehnice ,cabluri ,carburatoare desincronizate,bujii,etc.

    in cazul in care tehnik e ok,atunci problema e in alta parte,motorul raspunde brutal ,dar nu.i greu de controlat(singur ,sau cu o pers +bagaje).

    cat despre 4 linie yo nu vreau sa ma mai intorc :eek:

  8. In sfarsit .

     

    De azi ma numar si eu printre fericitii posesori ai unui Suzuki SV650 S din 2003. Azi am luat-o si mai am putin de lucru cu actele la ea dar sunt foarte entuziasmat. Imi place la nebunie. Promit si poze intr-un post viitor.

    Va doresc asfalt uscat si abia astept sa va cunosc, la Arc sau la urmatoarea intalnire.

    va doresc prietenie lunga...sa n.o superi ca e pacat. :eek:

  9. intalnirea a fost super,mult peste asteptari,ma bucur ca v.am cunoscut in carne si oase,numa oameni faini,fara nici o exceptie.cat despre niste trasee eu sunt pro.

    @redpik nu am carene

    aekhenon@yahoo.com care imi trimite.ti niste poze..multam fain

×
×
  • Creează nouă...