Sari la conținut

pHa_King

Membru
  • Număr conținut

    366
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de pHa_King

  1. N-am alta pompa de benzen, in zona asta e singurul VS800 pe o raza de 150 km, mai ales ca asta are 4 fire iar ce gasesc pe la mecanicii de aici au doar 2 :( L-oi verifica saptamana viitoare ca amu ma duc (mai) la munte, pana maine seara, sa ma calmez ;) ...

  2. Am un problem si deja incep sa ma satur de VS-ul asta de 800... Amu 2 weekend-uri am facut vreo 500 km, no problem, fara nici o strangere de inima. Apoi l-am pus in garaj, ca am fost super-aglomerat cu bacul (in comisie)... Nu mai porneste animalul... Ma tot holb la el, nu mere pompa de benzen. IARASI! Asta dupa ce i-am inlocuit tiristorul lui peste amu o luna, din partea superioara a pompei (electronica). Ma gandesc la 2 surse a problemei: releul sau pompa in sine... Deja ma exaspereaza... Explicati-mi si mie cum puii lui Hektor se poate futiza pompa/releul in stand-by?

  3. per total ok.

     

    daca mi se permite, cateva observatii:

     

    -as fi scos la montaj cateva secvente care nu mi se par ca aduc un aport benfic/pozitiv (e o scena cand unul o ia putin pe aratura pe langa parapeti, sau cand merg mai dezorganizat)

     

    - avand in vedere titlul (Mie nu-mi plac masinile) as fi pus mai mult accent pe antiteza dintre masini si motoare, unele cadre cu omuleti blocati in trafic, asteptand, iar un motor trecand usor, pe langa ei, cumva accentuand senzatia de lilbertate oferita de motor (pe care o tot invoca mult, mai ales in clip).

     

    - mai multa atentie la compozitie si focalizarea constanta (probabil au filmat cu dslr si se vede in felul in care pierd focusul in unele momente)

     

    Sper ca nu deranjeaza opiniile mele :)

    Da, într-adevăr a fost filmat cu un DSLR Canon, iar opiniile/comentariile sunt bine-venite, doar că ar trebui postate la video, pe vimeo (să le citească autorul ;) ). Eu am postat filmuleţul doar ca "entertainment", că apare şi je acolo (cel cu cagula skeletronica :P pe un VS-800 negru) şi ca să fie apreciat efortul artistului. Având în vedere că e pt ceva proiect de facultate de la el, presupun că va fi notat/cotat/evaluat de profesorii lui. În rest, asphalt uscat şi hai vară, hai!

  4. Dragi co-moto-fani, cu durere in sulfet va anunt ca (momentan, vreo tri saptamanuri) ma aflu la vreo 18 grade deasupra lui zero, intr-o zona mai pi©toreasca de lume, adicaci prin tara lui Porto... un piculet mai jos de Lisboa pe harta :)) in fine, ideea de baza e ca ma doare la plamani ca asa m-as da pe mobra de ma mananca in palma. :)) Da doamne sa se incalzeste la modul repede si in tara lui Vlad :)

     

    Salutari tuturor!

  5. Uneori bate pentru ca ai uleiul sub nivel (constatat pe pielea mea). In cazul asta se aude lantul de distributie care este in stanga. Lipsa de putere de la motor se poate datora apei din benzina (constatat tot pe pielea mea, rezervorul nu se goleste niciodata, trebuie sa-l dai jos si cu chin si zgaltaiala sa-l golesti la uscat.

     

    La ambreiaj, la 33000 km, care este pe dreapta daca nu ma insel, nu stiu ce ar putea bate. Oala? Inainte sa-l desfaci trebuie sa-ti cumperi o garnitura noua.

     

    S-a desfacut motorul. Verdict: Crima! Joc la biela fata, cuzineti, ambielaj, piston lovit in cap... Ulei a avut tot timpul, i-am dat ce trebuie, etc... e un mister din ce cauze obscure s-a dus... acuma caut sa cumpar motor intreg pentru el, ca piesele ma costa mai mult, ar trebui sa schimb ambele biele, pistoane, samd... :(

  6. intrebare technica: (VZ800 din 2001, 33k km) mergeam normal pe drum, totul ok, la un moment dat incepe sa bata tare (cloncane) ceva in partea stanga (se aude mai tare acolo) sub cilindri, schimb greu vitezele, si nu am putere la motor... de atunci nu am mai umblat cu ea, abia am ajuns acasa (mai aveam vreo 10 km)... unii zic ca ar fi ambreiajul... mi-e cam frica sa ma bag in el...

     

    a mai patit cineva ceva asemanator? cel mai apropiat service ar fi la 120 km...

  7. Bune poze. Tare "scula" cu care le-ai facut. [...]

     

    poi ii un dslr entry level (Nikon D3100), si obiectivul mai 'okosh' (AF 28-100) nu era la mine doar ala din kit (AF-S 18-55), asa ca a fost o reactie de fractiune de secunda ca am reusit sa surprind melcul ;)

  8. Se vinde una bucata Suzuki Marauder VZ800 nascuta in 2001, ~32k km, cauciucuri, kit lant, schimbate anul trecut, VT valabil pana prin martie 2013, are cutii laterale originale Suzuki, sissy-bar, a vazut cateva tari la viata ei (are vreo 5 stickere pe cutii, de pe unde am umblat impreuna), stare superba estetic si tehnic, la un pret derizoriu de 3500 in moneda majoritatii tarilor UE, evident, negociabil :D)

     

    Am primit oferta de 3500 dar valabila doar prin luna iunie... ;)

     

    bonus: tank-rucksak, o casca integrala Probiker marimea M, o casca deschisa Scorpion, marimea S (amandoua albastre), si un termos cu 2 cani de la louis cu tot cu geanta aferenta, plasa de bagaje, etc...

    post-4187-1302770070_thumb.jpg

    post-4187-1302770086_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...