Sari la conținut

anii_zboara

INACTIV
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de anii_zboara

  1. Da' nu stii ca suntem si foarte destepti, anii_zboara. :D Mortii cu mortii, viii cu viii. Cum de ai inviat? Ti-a priit perioada de 'concediu'?

     

    Sunt convinsa de asta.Învierea este minunea supremă, proprie numai divinității... :) Intr adevar "concediul" a fost benefic :laugh:

  2. Nu ai ce cauta la party.Va fi o petrecere privata la care nu vine din partea masculina decat Sonex frumosul,desteptul,musculosul,modestul,incredibilul,fantasticul si mai ales fermecatorul...Numai pe tine nu te-a vrajit.Pacat ca nu l-ai intalnit e de-a dreptul incantator...mai e si vecin cu mine..Ma duc sa-i spal masina...

     

     

    Sunt convinsa ca este incantator nu degeaba are atat de multe "fane". Intr adevar pe mine nu m-a vrajit,sunt printre putinele pe care nu le a vrajit :lol:

  3. Uite vezi cum ma fastacesc in prezenta ta....nu mai stiu de capul meu......As avea nevoie de niste ore de scriere,Kali nu ma primeste la ea la clasa asa ca in time e baza...Tu esti luminita de la capatul tunelului.....Ia spune cand iti faci aparitia la o intrunire?

     

     

    Cat de curand as vrea,mi-ar placea sa-mi fac prieteni noi,sa va cunosc.Tare nerabdator mai esti.Asa esti mereu? :goodposting:

  4. Multumesc .....Urmeaza sa-mi propui sa-ti sug tocul..... :goodposting: :agree: .Nu cred pana nu vad.Lasa-ma sa ghicesc o sa ne vedem la anu sau ce atata graba in 2009.

     

     

    Dragule in caz ca nu ti -ai dat seama suntem in 2008.La anu sau 2009 este acelasi lucru conjuctia "sau" nu-si avea rostul. :kiss:

  5. Al dracu asta nu se mai satura...Vezi ce propunerii ii faci si ei...Curvarule...Atentie,anii_zbora vezi ca asta e un gagicar si jumatate,vino la mine ca eu sunt sfant...Sunt sincer si fidel...

     

     

    Ai zis ca ma pupi...Cand si unde sa stiu sa ma prezint...

     

     

    Nu cred ca e mai gagicar ca tine,te pup dusmanule,nu avea grija ca nu ramai nepupat :goodposting:

  6. JOrdi e voyorist... :scratch: :)

     

     

     

    Se gandeste sa nu-i rup muflexul la table......si vrea sa ma mituiasca...

     

    bine.............

     

     

    Am sigurantza ca nu va aparea niciodata.....Oare de ce.......

     

     

    Asa sunt eu mai necredincios de felul meu......atata timp cat am dubii.....

     

     

    MUltumesc Buburuzo..........Daia te iubesc eu pe tine......Fac pariu ca nu apare in 2 saptamani.....

     

     

     

     

    Dubii nefondate,e problema ta nu ma bag :unsure:

  7. Dar tu de unde stii? V-ati intalnit pe ascuns? :unsure:

     

    Priviti ce generos e Dan Radu. Imparte tot cu baietelul :scratch:

     

    Nu am avut placerea sa il cunosc pana acum..nici macar pe ascuns,dar am vorbit la telefon ,mi a cerut sa l sun ,ca sa vada ca vorbeste cu Larissa :) lucru care mi s-a parut destul de ciudat

×
×
  • Creează nouă...