Sari la conținut

Blood

INACTIV
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Blood

  1. 2 cateluse (Abby si Rocka) isi cauta familii. Au 6 saptamani, deparazitarile facute, in curs de vaccinare. Catelusele sunt de talie mare, tricolore si fooooarte energice. Exclus cei care vor sa le tina la curte in lant, la oi, etc. Adoptarea se face pe baza de contract. Cer si ofer seriozitate Vlad 0727 327 899, Alexandra 0752 761 035

    post-41966-1304146533_thumb.jpg

    post-41966-1304146552_thumb.jpg

    Util

    POSESORUL MOTOCICLETEI CU NUMARUL SJ 03 MCR SA MEARGA IN FATA GARAJULUI UNDE ESTE PARCATA MOTOCICLETA DEOARECE A CAZUT DE PE CRIC

  2. Pentru ca am vazut ca sunt si ceva motoristi care sunt si alpinisti am zis sa imi incerc norocul. Cumpar 2 scripeti petzel rescue in stare cat mai jalnica, imi trebuiesc sa ii casez la lucru(ai mei s-au furat) si mai cumpar sau primesc prin donatie 2 acumulatori AA tot in stare de nefunctionare.

  3. Pentru ca am vazut ca sunt si ceva motoristi care sunt si alpinisti am zis sa imi incerc norocul. Cumpar 2 scripeti petzel rescue in stare cat mai jalnica, imi trebuiesc sa ii casez la lucru(ai mei s-au furat) si mai cumpar sau primesc prin donatie 2 acumulatori AA tot in stare de nefunctionare.

  4. Loc liber in garaj pentru 1 moto pe aleea Gurghiu. Pentru inceput pana la final de luna deoarece este posibil sa fie vandut ,daca nu valabil pana in octombrie. Pret: 38 lei/luna. Detalii pe pm.

    Util

    Stie careva unde sa imi da itp-ul tinand cont ca nu am surdinele pe tobe?Am fost la Autofyg si mi-au zis ca imi dau itp-ul doar daca le pun inapoi.

  5. M-ar interesa pe mine sa le pun la pasager, intreaba-l pe om daca au si sistemul de prindere si daca acest sistem ar putea fi pus la pasager (se poate sa fie prea mari sau sa difere modalitatea de prindere)

     

    multu

     

    Daca vrei sa iti pui la pasageri exista alt tip cu tot cu prindere sau fara dar eu numa pe net:www.shop.motorcyclenews.com , www.customcruisers.com , www.1cruiser.com cred ca gasesti si pe ebay. Pe mine ma intereseaza daca are cineva second hand ca altfel mai bine le remediez pe cele care le am.

    Arunca o privire pe link-uri ca poate iti convine ceva.

    Util

    eu mi-am luat un VARTA ( 2 ani garantie ) de la cei de la seth din floresti. parca 120 de lei a fost.

    Multumesc , am si uitat de cei de la Seth.

×
×
  • Creează nouă...