Sari la conținut

popa costi

EX+
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de popa costi

  1. ok atunci inseamna ca mai trebe sa mai caut!!!

    in cazul in care gasesc ceva te anunt!!

     

     

     

    dar cu jantele de super moto ma poate indruma cineva? :scratch:

     

     

    am gasit un manual de service pt dr 350 care are si ceva legat de SHC, e in limba franceza, am sa scanez partile legat e de amortizoare (fata/spate)

    daca le vrei da un pm

    daca ai aflat ceva in legatura cu jantele de supermoto ,ce trebuie facut unde gasesc orce este bine venit vreau si eu pt dr meu astept ,mersi! :D

  2. nici vorba..noi ne dam de ceasul mortii prin padure,cu gandul ca in curand ninge si..ne dam oricum si atunci..teoretic in fiecare sambata si duminica in jur de 11 ne strangem la dacos si ne intoarcem cand se intuneca..asta e valabil strict ptr enduristi

    mmm .. eu am venit intro duminica acum o saptamana sau doua dar cam pe la unu nu mai era nimeni mi-a zis cineva ca ati plecat am incercat sa va prind dar nu am mai reusit! pe data viitoare

  3. salutare. eu am un drz 400s nou Âşi mi se pare foarte tare. am dus-o la buzău pe koklauri Âşi s-a descurcat excelent, deÂşi eu sunt începător. mi se pare că bate motorul, dar am înțeles că asta e problema la dr-uri. în schimb dacă pică ai pus-o. e cam grea.

    ....salutare si eu am aceasi senzatie la dr-ul meu nu -l am de mult timp dar sper sa ma obijnuiesc cu acel zgomot... in rest abia am invatat sa merg pe o roata ...tare dar.. am si cazut! :rolleyes:

     

    sa zic daca sunt 300 ml... ma incadrez in normal :D

     

    imi trebuie si mie, imprumut pana trec RAR-ul maneta de frana. am cumparat una dar nu are partea care aprinde stopul cand franezi!!

    salut aceas problema o am si eu peste o zi am rar-ul mi-a zis cineva ca nu-i intereseaza daca ai pus una de forma este ok!

    post-42020-1220616398_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...