Sari la conținut

pierre2400

Membru
  • Număr conținut

    205
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de pierre2400

  1. in intersectia aia de la chibrit....semaforu functioneaza aiurea . Si mie era sa mi se intample, noroc ca 125-u nu pleaca asa de tare . Dar am vazut cazuri (tot acolo) cu motor plecand tare si trecand chiar prin fata acelor masini intarziate care fac stanga din sens invers .

  2. Unul din cei cu care eram a spus ca dac anu puneam spatele si acceleram aplecat...aveam sanse sa o iau.Plm nu mai conteaza :D .Tot drumul pana in Galati am avut ganduri si variante(de ce am intrat asa tare?de ce am ales drumul ala?de ce venea masina aia din contrasens sa nu pot face curba pe contrasens,de ce tocmai eu si tot asa :rolleyes: )

     

    doar ca fapt divers : nu taia niciodata curbele! chiar daca ai vizibilitate maxima si nu vine nimic. Motivu` e simplu....o sa faci un obicei din asta....cum deja cred ca ai facut...nu mi-o lua in nume de rau...da` nu se fac d`astea ...ca nu "ie CURsa...nu ie circuit!"

  3. Pai...daca puneam varfu pe scarita nu mai realizam momentul in care trebuia sa franez sa nu pateasca mare lucru motorul,cum s-a intamplat cu cel cu r6-le...Eu din instinct dupa ce am atins cizma....am franat sa nu busesc motorul tare

    eu consider ca acel instinct ti`a facut rau. Poate daca nu atingeai cu cizma te aplecai mai mult si luai curba si era bo$$ acum ...da` mah rog faptu` e consumat ...ai grija;)

  4. Crezi ca asa am facut?In momentul in care am vazut ca ating cu cizma si tot nu am sanse sa o iau...am pus spatele usor..am vazut ca degeaba si apoi am pus si fata putin si spatele putin mai mult sa nu intru asa tare in parapet...oricum nu pot descrie exact cum s-a intamplat iti dai seama ca in momentul ala cautam doar o solutie :rolleyes:

     

    daca atingi cu cizma...e de vina tehnica....varfu pe scaritza plz!

  5. off:bahhh da mai tine-ti gura aiaX(

    on: eu legislatia am invatat-o din cartea pentru toate categoriile..insa testele le-am facut pe un site care era special pentru motociclete era aproape ca si cel de la examen aveai 30 de min si 20 de intrebari.

    Ce pot sa-ti spun...incearca cu cartea pentru A si bafta multa!!

     

    apropo...vezi ca bine zici "aproape"...examenu are 20 de min si 20 de intrebari :makeout::P

     

    si gura mi-o tin...degetele sunt de nestavilit;))

  6. @ zvastic si frana : voi doi va pricepeti.... orice carburator are jigler separat de relanti si de acceleratie. Cand acceleratia este in pozitia 0 (la relanti) , benzina ar trebui sa curga doar prin jigleru de relanti....daca asta se infunda....o dregi din acceleratie....da` e o improvizatie gen "sarma romaneasca" .

     

    zvastic tu ai dreptate...doar in ce te priveste cu injectia ta

     

    frana....tu ai nsr...aveam alte asteptari

×
×
  • Creează nouă...