Sari la conținut

Alex_ander

Membru
  • Număr conținut

    105
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Alex_ander

  1. are cineva toba ixil pe hornet ? as vrea si eu o parere ceva , cum se aude si daca a schimbat cineva a schimbat finala sau toata evacuarea ?

     

    La ce model te referi la toba IXIL ?

    Eu am vazut si auzit una scurta, modelul cu doua tevi de la ei si era super ok,(daca iti place putin mai galagios) schimbase doar finala

  2. Cam tuturor motoretelor le place fără pasager.

     

    Arată criminal evacuarea aia.

     

    Mersi ! arata bine dar sa o auzi cum baraie :) .. nu stiu daca mai e criminala :crack:

     

    Sa inceapa concursul de Miss Viespeaaaaa!!!!!!!!....Bine ai inceput sezonul !!!!!....Si da...confirm pentru cei ce nu cunosc motocicleta lui Alex : chiar e murdara conform standardelor lui Alex...

     

    Eu nu particip la Miss Viespea pentru ca o sa pierd sigur :crack: !!!!...Bine te-am gasit Sorine, dar unde iti este "mandra" ???? ..am mentionat ca e murdara pt ca nu se vede in poza ...dar este murdara

     

    CONFIRM !!! Polizezi lejer la scarite cu pasagerul potrivit :hug: ...Sunt drumuri in tara asta care te-ar blestema daca treci pe acolo fara sa fortezi un pic curbele, chiar daca ai pasager ....Atentie, nu recomand , dar confirm posibilitatea.

     

    Asa e ....poti sa mergi chiar si mai bine cu pasagerul potrivit... :cheers:

  3. ...si cum e cu pasager, sunt curios, nu am incercat...:unsure:

     

    Iti spun eu daca nu ai incercat .. daca pasagerul are pana 55 de kg practic nu simnti greutatea prea tare... dupa 60 kg sunt mici pb la mersul incet nu isi gaseste pozitia de mers mai ales daca treci printre denivelarile de pe asfalt .. dar nu e nimic grav ... in rest franeaza mai greu putin si accelereaza putin mai greu ... ciclistica isi schimba centru de greutate .. ii cam place fara pasanger honet-ului :rolleyes:

  4. pentru Hornetele din 2003-2006 folosesc 2 becuri H 11 pentru far (faza scurta si faza lunga) ....asadar trebuie ceva munca la instalatia electrica sa iti montezi xenon ... si nu prea recomnad sa le faci pe amandoua :disappointed:

  5. Cu tot cu bec. Am gasit eu kit auto la 155 RON complet. Trebuie luat impreuna cu cineva ca sa beneficiezi de pretul asta. Cine se baga? :D

     

    Si indicativul becului care este pentru instalatia xenonului H4 sau H11 ?

  6. Funny asta dar e gresit.vezi tu eu, sunt cel care a pus bazele intalnirilor la Casa Poporului deci stiu f bine unde ne vedem.dupa ce am stat acoo vreo 15 min si am vazut ca nu e nimeni am plecat acolo la parcarea de la nerva traian sau bgs cum zici tu:)

     

    Ar fi trebuit sa sti ca se anunta ora 19 si se vine pe la ora 19:30 chiar 20, fiind chiar o traditie dar ..... ai cam lipsit fara motivatie :crack:

    Asa am auzit si eu de la cbr-isti ca ii spune asa, parcarea BGS :), corect e cum ai spus tu :cheers:

  7. Cel mai mult am mers 550km dintr-o bucata si nu a devenit obositor deloc :) Pe distante mai lungi te resimti cu siguranta pe orice tip de motor (poate mai putin Goldwing).

     

    O intrebare mai am: cum pot verifica o baterie moto?

     

    Cu aparatul de masura !!! ......mai precis ce vrei sa masori ???

  8. si una si alta bre,ca doar viespea ta e si cea mai frumoasa ALBA din stup si cea care aproape face cea mai mare galagie(evident dupa a mea )....da mai traiesti sau e doar fantoma ta?

     

    Salutare tinere !!! m-am renascut as putea zice dupa ca am intrat in concediu :rock: ..... Galagie fac amandoua destul de tare acum nu stiu care face mai tare ca nu te auzeam de toba mea :lol: App am auzit ca te-ai "insurat" cu o noua "mandra" :burnout: :D asa faci ... ne inseli .... cand ne vorbim la o bere ? :cheers:

     

    avea toba stock iar viesparul avea casca alba aha deci sunt multe viespi frumoase in capitala din toamna vin si eu sa concurez cu voi pana atunci doar in week

     

    Te asteptam sa intri in stupul din Bucuresti !

  9. :moto: mama cate viespi am vazut astazi in bucuresti eu nu credeam ca sunt asa multe in toata tara :bounce: ma gandesc cum ar fi daca am putea sa le strangem pe toate intr-un loc macar odata pentru 2-3 poze :) gandul mi-a ramas la o viespe alba cu nr. de buc si daca este printre noi si citeste acest forum vreau sa ii transmit ca dupa a mea a lui e cea mai frumoasa :lol:

     

    Motoreta aia alba facea galagie mare sau era "cuminte" ?

  10. Si la mine doar pe partea stanga se blocheaza!

    Am Hornet din 03.

    Am si eu o intrebare pentru cei care si-au pus xenon.

    Ce becuri ati comandat? H4 sau H7?

    Am vorbit cu tipul de aici care se ocupa cu xenoane dar nu stiam amandoi ce tip de bec am eu la hornet.

    Bixenon se exclude pentru ca avem 2 becuri, 1 pentru faza scurta si unul pt faza lunga.

    O sa-mi pun pana la urma doar pe faza scurta xenon dar sa aflu tipul de bec.

    Sa desfac farul? Oare scrie pe bec? Am mai citit undeva si ziceau ca la becurile originale nu scrie ce "H" sunt.

    Multumesc.

     

    Becurile nu sunt H4 si nici H7, si anume sunt H11, si daca nu ai baterie buna nu ti-as recomanda sa iti pui xenon in far. Doar daca ai buton de oprire a becurilor sau cum am vazut la o motocicleta nu se aprindea becul cand pui contactul ci doar cand motorul era pornit. Sanatate !

  11. Nu Âştiu dacă are legătură cu bateria, ea fiind nouă. Am pornit azi motoreta unui prieten, un varadero cu bateria în regulă. Se încingea Âşi ăla. Nici unul dintre relee nu se afla deasupra motorului ci ambele pe cadrul de la codiță, undeva în spatele motorului, deci n-a fost influnețat de motor.

     

    Oricum, o sa pun bateria pe un redresor că nu prea am mers cu ea.

     

    Chiar daca e noua nu insemna ca este incarcata 100%, mai are de incarcat pana ajunge in parametri optimi, si oricum acel releu se incalzeste destul de bine, rece nu va fi daca incarca corespunzator, si daca e rece atunci sa iti faci griji ;)

     

    Intrebare intrebatoare, voua v-a sarit vreodata din viteza intre treapta a 4-a si a 5-a? Adica sa aveti doua trepte neutre:P

    Mie mi s-a intamplat de 3 ori pana acum, la acceleratii mai alerte si schimbari rapide, daca nu ridic hotarat schimbatorul, ramane "intre" viteze, respectiv are comportament identic cu treapta neutra.

     

    Da! eu am patit, de doua sau trei ori, nu stiu de ce se intampla si recomandat e sa ii dai treapta superioara, inferioara nicioadata, risti avarii serioase in cutia de viteze

  12. "Releul nu se incalzeste pentru ca trece curent prin el, ci pentru ca sta deasupra motorului, care ala se incalzeste si totodata incalzeste si releul de incarcare si incarcarea este slabita datorita temperaturii ridicate. Plus ca se arde din acest motiv."

     

    Tin sa mentionez ca "releul" la modelul din 2003-2006 nu mai este deasupra motorului si este ascuns sub shaua motocicletei :) ... deci numai are treaba temperatura motorului cu "releul de incarcare" .

    Din experienta proprie releul se supraincalzeste atunci cand bateria e pe duca .... asa ca fi cu ochi pe ea sa sti ce te asteapta :D , daca nu s-a mers cu ea in ultimul timp e normal sa fie bateria putin descarcata, isi revine dupa un timp daca este buna.

    Sa o stapanesti sanatos si asfalt uscat !!! ;)

  13. deci....a intrat in pana de idei si viespea mea.....adica m-a parasit releul de incarcare.care aveti unu` prin casa si va incurcati in el?:Pdati-mi de veste...ca e gata imediat sezonul :moron:

     

     

    si pe mine mo lasat releul de incarcare :D:D:

     

    A picat pur si simplu sau ai facut o prostioara si s-a bulit ? :D

  14. Nu vi se pare prea tare Âşaua la hornet?

    Mie mi s-a părut destul de tare, trebuia să fac pauză după 100km, sau să mă ridic în picioare pe scărițe în mers, atlfel începeau durerile facerii.

     

    Salutare !

     

    Saua de hornet de pe modelul 2003 in sus este diferita fata de modelul mai vechi, este mai lat si nu se potrivesc intre ele testat pe horneta lui Arycyu si modelul meu ... in privinta km eu am obs ca pe autostrada dupa 200 km incepe disconfortul, mai ales daca nu esti obisnuit ( asta e valabil si la maini cand mergi pt prima oara ).... dar daca drumul este virajat am facut peste 500 km si nu am avot nicio pb :hurt: , mai conteza si cat de tabacita o fi si saua de propietar :lol:. A mea are 22 000 km proapat impliniti :D

  15. Varianta asta cu bateria pe redresor cateva ore si incerci din nou cum porneste, si daca nu invarte iti cumperi alta banuiesc ca era la mintea oricui... mare grija cand opresti din buton si uiti contactul risti sa strici si condesatori......

×
×
  • Creează nouă...