Sari la conținut

PROFESORU

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de PROFESORU

  1. Salutare. Am revenit. Citeam ce scriati si voi despre coburi eu sincer cred ca am sa plec pana acolo in germania si intru intr-un magazin louis sau gerike. Intre timp mi-au sosit semnalizatoarele cele 6. 4 pentru xf-ul nou (avea din alea sport si nu imi placeau) si 2 pentru cel vechi care sa le inlocuiasca pe cele 2 crapate in timpul cazaturii. Singura problema pe care am intampinat-o este problema cu filetul/piulitza semnalizatoarelor de pe spate. filetul este cu pas mai mic decat cel normal si nu merg piulitele normale. Pentru xf vechi mi-a fost usor ca avea deja piulitzele dar pentru cel nou nu gasesc nici sa ma bati. Aveti idee de unde pot cumpara piulite M10 cu pas fin? Am fost la Bricolage, Bricostore, Praktiker, Hornbach, nimic. Se uitau aia la mine ca la un nebun. Am incercat si cu tarod/filiera dar ce am eu e tot cu pas normal.

    O alta problema este de unde imi cumpar si eu flitru de ulei si ce ulei sa imi iau? voi ce folositi?

    Am gasit pe ebay in state un tip ff ok cu magazin de echipament moto. MI-am comandat o vesta alpinestar bionic 2 si mi-a venit zilele astea.

    M-a costat 230 dolari si vama a fost 140 ron (imens mama lor de nenorociti). Am vorbit cu tipul si i-am spus ca pe factura urmatoare sa imi puna o valoare mai mica ca vama sa fie si ea implicit mai mica. Acum mi-am comandat genunchere cu 130 dolari si pe fac mi-a pus 30. daca vreti ceva echipament anuntati-ma. Vreau sa va spun ca preturile sunt muuuuult mai bine decat in europa si omul cel putin pana acum mi=a dat transportul gratuit. Vesta a venit cu manual de intructiuni cu punga de pastra pentru iarna, umeras, folii de protectie pe sigla deci super profi.

     

     

     

    Salut , imi poti spune si mie adresa magazinului din SUA ?

    As vrea sa-mi cumpar si eu diverse chestii.

×
×
  • Creează nouă...