Sari la conținut

borissjohn

Membru
  • Număr conținut

    134
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de borissjohn

  1. Vand motocicleta Yamaha Virago XV 535 din 1992, 50k km, culoare rosie

    1600 Euro

    Extras:

     

    Proiectoare

    Aerografie

    Sissy bar

    Suporti coburi

    Coburi piele

    Crashbar

    Suporti picioare crashbar

    Parbriz

    Tankbag

    Alarma cu modul de pornire

    Husa

    Antifurt Abuse

     

     

    Alte detalii si poze la cerere

    borissjohn@yahoo.com (valabil si ca ID de messenger)

    0726 366 853

    post-42360-0-62476800-1305029097_thumb.jpg

  2. Jean, pretul intrarii este motivat atat de inchirierea locatiei, cat si a celor enshpe generatoare de jdemii de watti, si a zecilor de galeti de motorina pentru acestea etc.

    Despre pretul mancarii, sincer nu prea am habar, am mancat de vreo 3 ori, micii erau 2 lei si ciorba vreo 7 lei jumate, mi s-a parut relativ decent, nu ca la magazin, dar avand in vedere ca pana si vitrinele frigorifice erau pe generatoare, cred ca a fost acceptabil scorul (nu stiu preturile la alte feluri).

    Diversitatea mancarii este singurul lucru la care te contrazic: ciorba de burta, de potroace, ciuperci sote, fasole cu ciolan, ceafa de porc, ciuperci la gratar, piept de pui, piept de porc, pastrama, mici, cartofi, sarmale, omleta, platou de mic dejun, muraturi etc, mie chiar mi se pare un meniu diversificat.

    Multumim pentru aprecieri si imi pare bine ca ai avut o zi placuta la Heavy Riders Bike Fest III.

    PS nu era spray de lant la premiu, era Polish & Shine de la Repsol :P

  3. Dumneaei are proiectoare de 55W, montate cu ajutorul unui coleg si al unui releu, poseda si un boton pe ghidon ca sa le aprind dupa pofta inimii. Nu le folosesc in oras, nici nu e nevoie, iar afara, la 60-80 km/h nu fac nici o problema, am mers 1-2 ore cu ele aprinse non-stop, nu s-a incalzit nimic. Evit totusi a le lasa aprinse la viteze foarte mici sau cand stau pe loc. Gasesti asa ceva pe la orice magazin auto, releu cu 5 pini pe la orice magazin de electronica, pretul e decent, intre 30 si 120 de ron, in functie de finisaj, aspect etc. Daca iti faci griji foarte mari de consumul electric, poti opta pentru proiectoare pe LED-uri, consuma mult mai putin.

    post-42360-1280831015_thumb.jpg

  4. Salut Csikydody

     

    am un coleg care are cam ce zici tu acolo, adica toba scoasa si toate balariile din tevile de esapament deasemenea. Nu se aude foarte tare, si nici Harley-ish, dar se aude considerabil mai puternic decat stoc. Partea mai proasta este ca fara toba, gazele o sa iasa direct prin tevile de esapament, care se vor incinge in draci (ale colegului meu sunt niste curcubee albastrui), asa ca pe viitor te poti gandi si la o investitie in banda termoizolanta. De efectele de putere (pierdere sau castig) pe care le obtii prin scoaterea tobei si realizarea evacuarii direct prin tevile de esapament nu prea stiu sa iti spun multe, mai degraba te va sfatui cineva mai priceput pe aici pe forum. Spor la custom.

×
×
  • Creează nouă...