Sari la conținut

punkBC

Membru
  • Număr conținut

    258
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de punkBC

  1. salutari,

     

    am mers cu CB-ul meu la mare si pot sa spun ca a ajuns la 160 maxim & consum mediu cam de 5.5-6% pe A2 (viteza medie 130km/h in a 6-a, pe la 6000 si ceva de ture.) Vreme calda/frumoasa, fara vant. la retur noaptea pe racoare n-am reusit s-o trec de 150.

     

    E OK?

    Ca din ce vad pe la oameni se zvoneste un consum de 4% in conditii similare & viteza maxima mai mare.

     

    eu cu pasager si bagaje am ajuns la 190 pe A1 si mergand singur,pe E85 s-a dus si in 200.

    e un CB din 2002

  2. salut,

    m-am gandit sa incerc sa imi fac o toba scurta dintr-o toba stoc.

    a incercat cineva?

    nu vreau sa iasa ceva de prost gust care sa sune mai tare decat niste sirene de ambulata dar parca nici zgomotul asta de motocicleta electrica pe care il am acum nu e ok.

  3. Mesaj completat

    In stanga fatza ai pompa de apa ... imprejurul ei sunt suruburile care o tin la o lalta si totodata o prind de motor, 4 parca ... este un surub, tot de 6 ca si restu, mai pe mijlocul pompei pe unde se dreneaza, dar ca sa curga trebuie sa ii desfaci si busonul pe unde se toarna antigel in instalatie, altfel nu are pe unde sa traga aer si nu curge. Busonul se afla sub rezervor si ca sa il dai jos trebuie sa dai jos carenele laterale din fatza (cele ce vin prinse de rezervor si radiator) apoi trebuie sa desfaci si scoti un surub de 6 din spatele rezervorului, apoi il ridici din spate intai apoi tragi in spate tot rezervorul dupa care il ridici de tot. Dupa asta mai ai de desfacut furtunele. Intai il scoti pe cel subtirel ce vine in stanga motorului langa de admisie(e mai usor sa il scoti din motor decat sa te chinui sa il desfaci din canea), dupa care il scoti pe cel din canea si apoi pe cele 2 din dreapta spate a rezervorului(la nu te obosi sa retii care unde vine, cele 2 din spatele rezervorului sunt de drenaj/aerisire si nu conteaza ordinea). Voila undeva pe centru in fatza ar trebui sa ai busonul pt antigel. Dupa ce ai golit instalatia pui surubul la loc in pompa si torni pe sus, dupa ce s-a umplut cat de cat pornesti motorul, ar trebui sa mai scada nivelul asa ca o sa fie nevoie sa mai completezi (iti scoate aerul afara din instalatie). Dupa ce pare sa nu mai scada poti sa ii pui capacul si sa pui totul la loc. Nu uita sa schimbi si antigelul din vasul de expansiune care se afla sub compartimentul de bagaje, gura pe unde se toarna e pe partea dreapta in spatele motorului. Ca sa il golesti poti aplica principiul vaselor comunicante sau poti sa cauti sub vas un furtunel care iese si sa il desfaci sia ntigelul va curge, in schimb iti zic din propria experienta ca e destul de greu de ajuns la el si e si mai greu de bagat la loc pe tevusca care iese din vas.

     

     

    Succesuri ! :alcy:

     

    P.S. Poti sa imi/ne dai add pe mess, eu am in lista cativa CB-isti, asa ti s-ar raspunde mai rapid si mai la obiect :blbl:

     

     

    in imaginea asta am marcat , relativ, zona cu surubul

     

     

    merci ptr raspunsuri :laugh:

  4. Da, e o masura de siguranta: cand e in viteza si cricul lateral scos se taie contactul, iar daca e in viteza si cricul lateral ridicat porneste doar daca ambreiajul e tras, ca sa nu dai la cheie si sa plece moto de sub tine.

     

    ideea e ca in viteza fiind nu porneste nici cu cricul ridicat si ambreiajul tras

    porneste doar la neutru!

  5. salutare

    am si eu o frumusete de VX 800 de vanzare !

    motoru' inca nu e inmatriculat in RO. ! asta e mai mult bine decat rau !

    e fabricatie '91 iar prima inmatriculare a fost prin '94 si a avut un singur proprietar !!!.....55000 km, sunet frumos, etc....

    pretul este de 1400 euro usor neg.....

    cei interesati dati un reply sau sunati la nr : 0726316580.

    numai bine !

     

    asfalt uscat !

     

    in ce localitate se poate vedea motorul?

×
×
  • Creează nouă...