Sari la conținut

andrei04pwr

INACTIV
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de andrei04pwr

  1. salut!am si eu o problema la rs,imi curge ulei din cutia de viteze!!

    mereu,cand ma duc dimineata la ea,gasesc jos o pata de ulei.prima data am crezut ca pica din alta parte,i-am sters motorul,l-am curatat cu benzina ca sa vad pe unde se prelinge,dar nimic!..am vazut in sfarsit ca imi curge pe la imbinarea capacului cutiei de viteze .l-am desfacut,garnitura bineinteles ca numai era intreaga,am fost la cel mai apropiat magazin de piese auto ca sa iau material pentru garnituri,am decupat am pus'o la loc si nimic(ce-i drept numai curge asa tare ca inainte)aveti idee ce se intampla?sau macar daca stiti unde gasesc garnitura originala !! i s-a mai intamplat cuiva asa ceva? :)

  2. scuze..dar n-am mai intrat de mult timp pe forum!...

    din cate vad..nu prea mai esti cale de intoarcere catre 11kw..!oricum mai am putin si imi iau A-ul si o sa merg legal..dar o sa fie problema cand o vad,pentru ca nu vad eu unu cu A ca sa-si ia ceva din clasa 125...in fine mai e pana atunci..!

    ms pentru raspunsuri :love:

  3. salut.

    am si eu un rs 125 din 2000...am scoso de curand din garaj...ca sa o spal...si sa o mai verific ptr un nou sezon...am descoperit....cand o impingeam sa ies din garaj...cum se aude un sunet ciudat...(tin sa precizez ca nu era pornita)..!se auzea asa...cum se misca lantu..si atinge de ceva...!am desfacut carena...si am vazut...ca lantul..atinge de un suport..defapt un surub care ajuta la prinderea carenei...jos de tot..in stranga..(ultimul surub)...!m-am gandit ca este de la lantz...l-am mai strans...si...tot la fel se aude!

    as vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...este de vina lantul...trebuie schimbat...sau?

    si mai am o problema...gasesc picaturi de ulei sub ea...motorul e plin de ulei...dar nu se vede de unde da....s-ar vedea ceva mai mult ulei...acolo ..de unde se imbina toba cu motorul......

    salut..si asfalt uscat ptr cei care au iesit deja cu mobrele:D.. :burnout:

    imi cer scuze daca mai este deschis vreun topic cu asa ceva...sunt nou pe aici ...!...

×
×
  • Creează nouă...