Sari la conținut

djabula

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de djabula

  1. sa sti ca nu mi-i se pare imposibil 18 m sa blochezi fata....cand ma distrez o blochez la 20-30km/h si ma duc 3-4m cu fata blocata. Dar aia ii cand ma distrez, ma concetrez sa fac asta si ma pregatesc.

     

    O singura data nu am fost pregatit si cu fata blocata intr-o fractiune de secunda am fost jos...asta pe drum drept fara sa-mi iasa cineva in fata sa-l evit etc. etc.

     

    Deci da, 18m cu roata fata blocata se poate face lejer de cineva care stie...DAR...nici rossi nu cred ca poate 18m sa blocheze fata daca are o masina in fata si stie ca va intra in ea. Fara suparare dar parea mea este ca acei 18 m de frana fata se pot justifica doar de viteza pe care o avea motociclistul, pentru ca momente de genu nu cred ca ii cineva in stare sa tina motocicleta pe traiectorie.

     

    Asa ca pls nu mai marsati pe chestia ca avea 90-100km/h motociclistul, oricum nu conteaza cat avea ca si eu am mers cu viteze astronomice pe drumurile publice...ideea ii ca oricine isi da seama ca aici ii vorba de mult mai mult pentru ca la viteza aia motociclisul avea toate sansele sa reduca mult din viteza sa nu pateasca aproape nimica chiar daca era impact intre el si masina.

     

     

    eu nu am specificat nimic de viteza,putea sa aiba si 300,era vorba de urma de franare,care din alta parte nu avea de unde sa fie.cauciucul spate nu avea minic,asa ca de unde sa fie acea urma barbara de franare(atata timp cat cel fata era tocit bine de tot de la franare) de la contragreutati oare?

  2. parca a-ti fi pe un ofrum de masini ,nu de motociclete,asa vorbiti de viteza"daca nu avea viteza ,nu se intampla"bine ca sunteti voi motociclisti de 6 ani,cum era el(avea A1 de la 16 ani si A de la 18) si in toti ani vostri de motociclisti nu ati depasit viteza de 100km/h.macar nu mai aduceti in discutie viteza ca nu are rost.

  3. Am mers pe acolo de n ori cu moto, dar tot nu inteleg la ce te referi cu "altfel s-ar pune problema" !!!

    la ce te referi ? ca oricum o dai, oricum faci, toti mergem pe spinarea noastra. Nu e singurul drum care te imbie la gaz, asa ca ...

     

    drumul ala e foarte pustiu in afara weckendului,intradevar vineri sanbata si duminica e groaznic pe acolo,dar in timpul saptamani...nu mai faceti comentarii legate de viteza,ca daca sunteti cu adevarat motociclisti nu copii care iti petrec viata pe forum,stiti ce inseamna adrenalina si viteaza.cand vezi o sosea care nu se mai termina si cu asfaltul perfect si + o singura masina cat vezi cu ochii...sar putea sa nu te astepti ca acea singura masina sa fie cea care iti curma viata...

×
×
  • Creează nouă...