Sari la conținut

XBR

INACTIV
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de XBR

  1. veek 10-11 Aprilie vrea cineva un traseu calumea :D ?

    cheia-brasov-sighisoara si retur pe siriu. sunt 500km si pe cheia si pe siriu, 500 se fac lejer intr-o zi.

     

    vit de croziera 140 +( eu merg singur, fara pasager)

    :)

     

     

     

    Mesaj completat

     

     

     

    daca am cu cine ..se poate ajunge si la tg mures ;)

    cica sighisoara -tg mures e superb

    Drumul de la Brasov la Targu Mures e super, nu doar cel de la Sghisoara la Targu Mures(64 km) atentie la radare in localitati pe toata portiunea asta si asfalt uscat.

  2. Din cate m-am documentat eu la kit-ul xenon exista 2 cabluri: 1 cablu preia comenzi din blocul de lumini iar cel de al 2 lea se duce la becul xenon , de aceea se si alimenteaza "BALASTUL" direct de pe bacterie. Sper sa am nitica dreptate . Hai ca va tuca tatuca din vestul tarii !(timisoara) Ma intorc vineri !

    eu am o honda f si mi-am instalat xenon....becul e unu singur deci si pe faza scurta si pe lunga o sa ai xenon daca iti cumperi bixenon...montajul e foarte simplu trebuie doar sa fi sigur ca balastul sta bine prins sub carene sau unde vrei sa il pui...si da, unul din fire e legat la baterie dar functioneaza ca si inainte deci nu o sa ai farul aprins tot timpul..totul estecontrolat din blocul de lumini...

    numa bine

  3. Acum 30 de minute a avut loc accidentul. Un baiat cu un gs500 alb model vechi (nu conteaza numarul), era cu prietena, aman2 aveau casti dar fata nu in rest nu avea nici o protectie, el vea si o armura de vara din plasa cu protectii. Ea este la spital a luat-o cei de la SMURD, polistul a zis ca era in stare foarte proasta. El nu avea decat umarul drept dislocat cred, el a ramas la locul accidentului.

    Era pe banda din stanga si la iesirea din pasaj inspre dristor, a zis ca o masina de pe partea dreapta a facut stanga si nu l-a vazut si el s-a speriat si a tras de ghidon stanga si a prins bordura. Din pacate nu a retinut nimic din numarul masinii. Moto a cazut pe partea stanga, fara prea mari avarii, cva plastice, semnalizare, capat ghidon si uleiul care curgea. Ideea cea mai naspa este ca politistul zicea ca este baut si la faza asta se termina jocul. Ii cam luceau putin ochii, dar era constient, spre binele lui sper sa fi baut decat o bere ca altfel de la bun inceput el e vinovat. Pacat de fata care e si logodnica lui. Eu veneam de la munca si m-am oprit repede sa vad despre ce e vorba, insa nu am putut ajuta cu nimic. Venise si tatal baiatului la fata locului.

    `..tu-i mama ei de gramatica........

  4. Gata copii :friends: ,mi-am revenit! Uitasem sa-mi iau tratamentul :cheers: .

    La 12 se preconizeaza a fi doar 2 grade ,ce facem?

    pai eu zic ca putem sa ne vedem..dar cred ca ar fi fost mai bine intr-un peco daca e asa de frig..pana sa strangea lumea...

     

    dar mai merge cineva inafara de crazydriver si anca?

  5. sincer as veni si eu daca as avea cu ce...dar din pacate...

     

     

    eu am iesit ieri si azi la plimbare.. nimeni.. deci sambata care cum unde cand ?

     

     

    sincer as veni si eu daca as avea cu ce...dar din pacate...

    paote ne vedem la un vin fiert la o poveste pe undeva...ce ziceti?

  6. se pare ca nici mobrei mele nu i-a priit frigul de saptamana trecuta..drept urmare rulment roata fata spart...din aceste motive pentru mine sezonul e incheiat... :rock:

    poate ne mai vedem la o vorba in weekend ca nu cred sa se mai incalzeasca mai mult de 10 grade afara....

  7. Kis-ul meu e supi pt ca raii aia de la service nu se grabesc sa-l faca si eu sufar alaturi de el, pt ca nu am putut manca nimic de cand am venit.

    Cu siguranta ,plecarea voastra la Costinesti o sa fie , de data asta ,una perfecta!

    da macar sti ce are?sau inca nu ti-au dat rezultatul analizelor? :haha:

     

    isi face treaba........ :rock: :what:

×
×
  • Creează nouă...