Sari la conținut

KoKolau

Super Membru
  • Număr conținut

    800
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de KoKolau

  1. La 01.09.2020 la 1:41, john17 a spus:

    Suntem toți, stai liniștit! :crack:

    Sunt curios ce face dataprotection.ro, că i-am reclamat ca la carte, cu ip de unde vin mesajele și tot tacâmul, au trecut >30 de zile dar pfu-nicia îmi tot trimite spam în continuare și nici organul n-a raspuns - o fi în plin sejur la împricinați... 🤬

    Si eu primeam inainte mesaje pe emil de la ei, dar am dat parca dezabonare sau nu stiu ce si nu mai primesc acum.  La cat m-am certat si vorbit cu ei pe email... nici in curte nu ma mai primesc :D  Poate la anu intruirea o sa faca la ei din obligatie ca multi nu au cerut banii, dar in 2022 nu cred ca se mai tine la ei intruirea, nu e vina noastra, e a lor, de ce nu rambuseaza banii daca nu a mai tinut evenimentul , nu a fost vina noastra... ;) 

  2. La 20.08.2020 la 21:03, john17 a spus:

    Fixed!

    Pfff, e prima oara cand aud ca a rezolvat anpacaliciu' ceva! Stiu ca trebuia sa dovedesti ca te-ai adresat intai operatorului economic, abia dupa poti face sesizare la ei. Eu le-am facut la dataprotection pt spamul pe care mi-l livreaza pe adresa folosita pt rezervarea din 2019 dar n-am mari sperante.

    Bine ca ai rezolvat! 👍

    Eu am scris la ANPC ca m-am adresat la operatorului economic de multe ori prin email , dar fara rezultate, o fi verifical email-ul cine stie. Bravo la ANPC. Acum n ustiu daca sunt bagat la lista neagra sau nu. :) 

  3. La 02.07.2020 la 23:09, XaeL a spus:

    Nu, nu mai merge. Pt ca aveau obligația sa te cazeze pe 12 iunie. Nu te-ai prezentat pe 12? Nu ai anulat? Bucură-te ca îți dau și voucherul, pana una-alta.

    A mers cu reclamarie la ANPC, mi-a trimis bani inapoi, cam tarziu dar... Trebuia facut reclamatia mai devreme, bine si acum decat deloc. La anu caut in alta parte cazare sau daca fac la ei si vor sa le dau bani cu 1-2 saptamani inainte, asta daca se mai tine evenimentul la ei sau vedem...

  4. Acum 21 ore, XaeL a spus:

    Nu, nu mai merge. Pt ca aveau obligația sa te cazeze pe 12 iunie. Nu te-ai prezentat pe 12? Nu ai anulat? Bucură-te ca îți dau și voucherul, pana una-alta.

    O sa fie valabil pentru la anu din nefericire... Daca se termina pandemia care nu prea cred. Si chiar daca la anu o sa merg va fi ultima oara cand voi mai merge la asa eveniment. 

     

  5. La 29.06.2020 la 22:31, XaeL a spus:

    Nu ai inteles. Trebuia sa te prezinti la ei in ziua pentru care aveai rezervarea (12 iunie parca). Si ai fi primit banii pe motiv ca nu aveau sa iti ofere camera pe care o rezervasei.

     

    Si acum numai merge? Deci am pierdut cu toti banii ? Normal ar fi ca seawolves sa rezolve problema sa ne dea bani, dar vad ca ei se spala pe maini si sa dat la fund. 

     

  6. La 28.06.2020 la 10:25, Silviu1977 a spus:

    Acest topic se poate inchide, am rezolvat singur problema.

    Multumiri organizatorilor  pentru zero implicare, cu aceasta ocazie stiu ce am de facut la urmatoarele evenimente .

     

    Cum ai rezolvat ? 

    Acum 23 ore, Silviu1977 a spus:

    Vineri pe 12 Iunie m-am prezentat la hotel si am insistat sa fiu cazat, conform facturii achitate, fara sa accept solutiile propuse de amanare pana la anul sau sa vin in alta perioada cu o diferenta de bani. Dupa nenumarate incercari ale angajatilor a aparut directorul locatiei imbracat in trening si mi-a aruncat in scarba banii pe masa, de parca erau banii lui. A insistat sa-mi comunice ca sunt trecut pe lista neagra a lantului hotelier si rahaturi de genul, de parca eu m-as ruga cu banii mei sa ma cazeze in rahatul lor de complex.

    Trebuie neaprat sa ne prezentam la ei sa ne dea bani ? Eu tot trimit emailuri dar dejeaba ma tot amana ma inbarliga etc.

  7. Toba mea veche era mai de calitate ca nu era first bike, multe piese de la ea erau mai calitate bune si motorul, acum am motor de elegance first bike toba la fel si alte carene, a mai ramas cadrul si rotine si ceva carene originale, toba mea era buna cand era noua, dar cazut un surub nu am vazut si pe drum eram sa o pierd :(

  8. Am o motoreta elegance de la first bike si toba e varza tot se rupe o sudez dar numai am ce suda, trebuie lucrat mult la ea si nu am unde, n uam aparat de sudat, pus un manson si se rupe langa manson si e cam plina de ulei ars detoate..

    Am comandat de la first bike toba noua dar mi-a trimis toba de expert care e motor de 97cc, al meu e de 107cc, dauneaza ceva ? E mai subtire toba asta de expert, aia de elegance era mai groasa mai frumoasa. De trimsi inapoi poate, dar n uare alta toba decat asta, ei au crezut ca e de elegance, au incurcat ei.

     

    la motoreta recent am pus motor nou si am zis sa pun si toba noua, dar nu e toba lui si sa nu afecteze perfomantele, inca nu am mers decand am pus motorul nou. Sa pastrez,toba asta ca oricum alta nu gasesc, ceva sfaturi ?

    post-42689-0-17049800-1489774749_thumb.jpg

    post-42689-0-27443600-1489774756_thumb.jpg

  9. E pacat sa ai scuter si sa nu-ti intre casca sub sa. Ala era tot farmecul scuterului.

    La unele scutere in special cele chinezesti, nu incape, are un capac care incurca, doar casca open face incape.

     

    E sigur daca agat la acele urechi de sub sha casca ? Poate un prost sa taie cureaua sau sa faca o gluma proasta la casca, traim in Romania, ma gandesc la orice....

     

    Eu prefer sa o car cu mine... e incomod cateodata dar...

  10. Eu ce am zis mai sus... Unul care chiar nu are bani si se bucura ca a gasit casca la 20 lei sau cat o fi si e navetist si are un amarat de scuter, nu mai gaseste fiinca cumpa bisnitarii cu bani si le vinde de 5x mai mult... Ar trebui sa se vand numai cu buletinu aceste reduceri si maxim 1 produs.

  11. Se merge mult mai bine singur...mă rog, eu merg mult mai bine singur. Mă opresc cînd vreau, cît vreau, unde vreau, merg cum vreau, asta e, sînt un egoist :)

     

    Asa e, si eu prefer singur, dar cateodata parca ai mai vrea sa schimbi o vorba cu cineva....

  12. Kokalau... Pe tine de ce te au facut ai tai? Pare si au dorit un copil? Oare din dragoste? Oare s au belit si ei atunci cand te au facut? Sfaturi la biserica sau in alta parte.... Aici era vorba despre niste amarate de carpe. Si daca nu vrei sa ajuti cativa oameni care dupa tine nu merita, ajuta animale.

    Nu era vorba de ajutat, de ce intelegeti voi numai pe langa ? Cum am zis, imi e mila de acei copiii ca nu au nici-o vina, parinti sunt de vina....

×
×
  • Creează nouă...