Sari la conținut

Blackat

INACTIV
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Blackat

  1. imi pare rau incident si ma bucur ca nu a fost mai rau....oricum felinele cad mereu in picioare.....sper sa te gasesc la anu pe 636 sa nu mai stai pe prima banda....

     

     

    am specificat de ce eram pe prima banda .nu circul pe prima banda de obicei .oricum bn ca nu a fost mai rau.

     

     

     

    soferul tot zicea ca ii plateste pana am inceput sa ii spunem cat costa aia si aia si dupa s-a sucit ca ii da asigurarea,ca ea nici nu l-a atins cu motoru ca s-a speriat singura si a cazut,de carenele sparte care in mod evident s-au spart cand a intrat motorul in contact cu janta masinii el zicea ca s-au spart in asfalt,in fine si baut,legea o sa se ocupe de el.

     

    Pozele nu le pot scoate pentru ca nu am cablu de date,daca are cineva un telefon mai bun sa i le trimit ca sa le puna aici,bineinteles daca doreste si oana,ea va fi prima care le primeste si care decide sa le posteze sau nu.

     

    Kosh noroc ca am fost si noi acolo,prea multa lume care se baga ca musca in lapte cu vorbe aiurea,mai ales taximetristul care si-a luat talpasita inainte sa vina politia si sa pricezez ce a spus si o duduie foarte revoltate despre noi:Voi motociclistii stati mereu numai in fata :lol:

     

    Te asteptam la plimbari oana cat mai curand pana nu se termina sezonul :blbl:

     

    scuze ca postez asa tarziu dar acum am vazut ca ai deschis topicul :)

     

    va multumesc ca ati fost acolo

    ies cum e gata !

    P.s: soferul nici nu stia sa scrie decat anumite cuvinte al vocabularului sau limitat............. foarte trist

     

     

     

  2. Tipic romanesc. Soferul Vinovat neaga vinovatia dand pe victima. Sotia in cazul de fata sau apropiatii ( cel din dreapta de regula) habar nu au de legislatie , nu au nici macar cunostinte minime, darmite permis sunt tari in cioc, ce pana lor... Daca ai vreo julitura nu il ierta, scoate si un certificat medico legal ca nu strica. In rest... sanatate ! Acolo in zona aia e mare inghesuilala, trebuie rabdare si ,mult talent'.

     

    mersi..... aproape zilnic treceam pe acolo stiam cum sta treaba.dar eram prea aproape el a aparut brusc si a iesit prea mult avand in vedere ca eram in partea stanga a benzii pt ca stiam ca mai ies de acolo neatenti.iar pe banda 2 e mai mereu inghesuiala pt a face stanga spre brancoveanu.eu voi lua o mica pauza.nvdm sezonul viitor cu siguranta.

     

  3. Daca stiam eu ca soferu' era baut... offf... "ce faceam eu cu nevasta-sa" (sau ce draq este) ca tare mai era tare'n piXda cu copilul in brate ....

    Proasta asta s-a suit in masina condusa de un sofer beat, cu copilul in brate, soferul face accident si tot ea era tare-n piXda...si cand ii vede lumea morti pe la tv in cine stie ce accidente, zice ca "asa a fost sa fie", "asa a vrun 'n'zeo"!

    mama lor de cretini :finger:

     

    si pe langa asta a durat vreo 2 ore sa recunoasca faptul ca l-am lovit........a zis ca am cazut singura si nu i-am atins masina.........si fratele lui la fel care nici nu era de fata in momentul producerii impactului..........

     

     

  4. NU plateste in cazul CASCO. Adica eu beau lovesc pe cineva si casco nu imi mai face mie masina (vinovat fiind). RCA-ul funtioneaza normal cu mentiunea ca cel baut este urmarit de RCA-ul propriu si i se imputa costurile.

     

     

    ai dreptate.m-am interesat si eu si nu are legatura.voi putea rezolva asa:)

     

     

     

  5. Ai nevoie de un cadrul, altfel, puse direct pe carena vor vibra Âşi nu cred că o să vezi prea bine în ele.

     

    De ce nu-ți place unde sunt puse din fabrică ?

     

    nu stiu unde sa ma interesez de cadru.......am mers tot sezonul fara oglinzi DELOC pt ca oricum le-as regla nu am vizibilitate asa cum vreau si mereu stateam cu mana pe ele ca nu imi convnea cate ceva:))).....fosta mobra le avea pe carena si era totul ok.plus ca aveam loc peste tot ,le puteam plia.mi se intampla mereu sa ating alte oglinzi cand mergeam intre benzi cu cele pe ghidon. nu in ultimul rand imi place ideea si pt design. ;) .dc nu crezi ca voi vedea bine in ele?

     

    Mesaj completat

    nu stiu unde sa ma interesez de cadru.......am mers tot sezonul fara oglinzi DELOC pt ca oricum le-as regla nu am vizibilitate asa cum vreau si mereu stateam cu mana pe ele ca nu imi convnea cate ceva:))).....fosta mobra le avea pe carena si era totul ok.plus ca aveam loc peste tot ,le puteam plia.mi se intampla mereu sa ating alte oglinzi cand mergeam intre benzi cu cele pe ghidon. nu in ultimul rand imi place ideea si pt design. ;) .dc nu crezi ca voi vedea bine in ele?

     

     

    am inteles ideea.......te refereai la vizibilitate redusa din cauza vibratiilor in caz ca nu o sa am cadru:) am recitit ca sunt dupa somn....:D))ms de sfat

  6. buna, sint Leylanna. am 34 de ani. am permis categ A de... azi :blbl: acum sint cu acte in regula. urmeaza cumpararea unei moto in urmatoarele luni. nu de alta da primavara vreau sa ma prinda cu ea in garaj :rock:

     

    numa' bine

    felicitari pt permis :rock: si multa bafta cu moto :P

  7. :) i'm new here....de cva timp citesc topicurile site-ului si m-am decis sa imi fac si cont totusi mai ales ca mereu imi face placere sa vb cu persoanele care au ac pasiune k mn si sa ma interesez de tot ceea ce tine de motociclete,evenimente etc.........ma numesc oana am 18 ani inca nu detin a-u' (dar e tot ce-mi doresc si stiu k e singurul lucru ce imi va completa viata) akum astept sa treaka iarna si sa am parte de o ninja (250) pe kre o consider potrivita pt mn :D ........ respectele mele pt membrii acestui site & ride safe :)
×
×
  • Creează nouă...