Sari la conținut

Andrei-ss

EX+
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Andrei-ss

  1. Vad ca numai am pierdut timpul pe aici, ba am aflat ca sunt paraciopalam si kestii deaste mai bine invatam in timpu asta sa ma dau cu scuteru pe o roata ca la ce viteza are (90 pe ora)cam plicti cateodata.

    Am 17 ani si in primavara dau pt permis, anu asta e putin cam tarziu

    gixxeru are peste 800 mm inaltime la sha nu e nici jos pt o ss

    ms oricum

  2. Ma bate gandu rau sami iau un motor dupa ce imi iau permisul dar am o problema mare zic eu: inaltimea. La 1.63 1.64 cu adidasi e cam greu sati afli motor. mam descurcat pe o Aprilia leonardo de 150 care e un scuter destul de inalt si greu am ajuns cu amandoua picioarele dar nu de tot, si nam avut probleme sal tin pe loc.

  3. Asta e o faza tipica tarii in care traim: manelist cu tricou cu cobra sau kestii deaste cu masina bengoasa face ce vrea muschii lui ca lui " i-a dat Dumnezeu noroc si bani" ca sa citez zdranganelile alea de manele si scapa cu fata curata :unsure:

  4. Am fost azi pe la "Garajul Partidului" si am vazut acolo un r1 alb cu partea din fata distrusa dar nu foarte grav.Cel putin fuca era ok.Gardianul ala mia zis ca a facut accident azi pe meses.Sper sa nu fie grav ..........baiatul cred ca avea slick-uri

     

    * furca

×
×
  • Creează nouă...