Sari la conținut

OKEy

Membru
  • Număr conținut

    141
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de OKEy

  1. Salut,

     

    Dupa ceva emotii PMB a aprobat marsul poate deja traditional de inceput de sezon .

     

    Locul de intalnire va fi parcarea de la piata Alba iulia, incepand cu orele 10:00, plecarea in parada va fi la ora 11:30 . Data Sambata asta 25.03.


    Dupa mars lasam caii acasa si ne pregatim de petrecere!! la Presa Pub din str. Culmea Veche nr. 2, incepand cu orele 20:00 pana dimineata.

     

     

    link pentru event https://www.facebook.com/events/333376013725352/?active_tab=about

     

     

  2. Singura intrunire la care particip, fiindca e la mare. Organizare buna, plaja buna, sezlonguri moca, toate la 35 de lei 3 zile, asta e foarte bine.

     

    Eu sunt batran si acru si nu pot sa inteleg cum 'tineretu' poate sa suporte nivelul ala al sunetului de la concerte. Fratiorilor, fiecare cutie toracica era o cutie de rezonanta, mie imi trebuiau niste dopuri sau macar niste casti din alea ca aia care dirijeaza avioanele pe aeroport! Stiu,stiu, sunt eu batran... Ca sa zbiere si sa grohaie "niste baeti" pe scena aia chiar nu e nevoie de o instalatie de sunet cu care sa petreaca si aia la Eforie!

     

    Si apoi de la an la an totul se reduce la 'vestuta'. Este generalizat motociclismul 'cu vestuta'. Cu vestuta la plaja, la baie, la cort, oriunde trebuie sa stai cu vestuta pe tine. PENIBIL!

    Numarul de rideri independenti prezenti la intrunire scade de la an la an si raman cei cu vestute.

     

    Stiu,n-am inteles nimic din motociclism.

    sunt la fel de batran Nico... dar este alegerea mea personala cand si cum port vesta (nu exista nici o obligatie). si exista multe laturi ale motociclismului..

    si cred ca la momentul cu Kenya rezona basul foarte tare...

×
×
  • Creează nouă...