Sari la conținut

iulia jianu

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de iulia jianu

  1. Cu scuzele de rigoare pentru intirziere si revoltat la maxim de ce aberatii (esti total pe dinafara prietene!) poate sa spuna prietenul de mai sus, adevarul este urmatorul:

    Din pacate, deoarece am stat in aceasta perioada linga tata al meu aflat in faza terminala bolnav de cancer si dupa aceea inmormintarea etc. nu am avut nici timpul si nici cheful necesar sa ma ocup de imensa de grea sarcina de a face motorrock 5.

    Si altii nu au fost in stare de asta si asa ca anul acesta nu se poate face din pacate motorrock. Decit ceva incropit aiurea si foarte slab mai bine nu. La anul insa ne vom revenii.

    Cu scuzele de rigoare,

    Daniil Chelsoi

     

     

    Sincere condoleanate pentru pierderea suferita!!!

    Pacat doar ca pierd cea mai draga intrunire de motoare!

  2. hey,salutare!!mi-a luat ceva timp(vreo 6 luni) sa am curajul sa va scriu si eu!inca mai am indoieli in privinta asta! :baldy:.nu am motor(inca!),desi visul meu se numeste SUZUKI GSX-R 1000,si desi stiu ca deocamdata nu-l voi avea decat pe peretele dinn camera mea in forma compresata de poster!!!spre rusinea mea nu am nici carnet :cheers: .de fapt merit sa ma numesc motociclista? :baldy: oricare e raspunsul,eu ma antrenez pentru o viitoare bataie cu vantul si clipa!!!

    va salut cu farul din constanta(k deee,nici far de motor n-am!)

×
×
  • Creează nouă...