Sari la conținut

Mad_Mihai

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Mad_Mihai

  1. Vezi deasupra airbox-ului ai furtunul de presurizare a camerelor de nivel . Vezi daca nu e sarit de pe airbox sau de pe valva sau daca nu e decuplat furtunul dintre camere si valva sau daca valva nu e defecta.

    Actionata de vacuum valva cupleaza airbox-ul cu camera plutitoarelor ,in lipsa vacuum-ului camerele comunica cu presiunea atmosferica (iesirea libera a valvei -sau pt California sist evaporativ)

    Daca e defecta valva cuplezi camerele cu airbox-ul in direct si astupi furtunul vacuum.

    Daca toate furtunele si valvele sunt OK verifica diafragmele carb-urilor s-ar putea sa ai vreuna sparta

     

    esti din bucuresti?

  2. problema tipica Kawasaki.... de doua ori am avut problema asta la un zzr de 400 care mergea impecabil pana intr-o zii cand facea aceasi figura... dupa 7 8 mii de ture nu mai mergea in toate carburatoarele-implicit pistoanele , se tura foarte greu, scoatea un sunet foarte ciudat pe toba si parca se balbaia rau de tot in loc sa se tureze frumos si elegant....!!!!

    Prima oara am schimbat bujiile care erau f vechi... nu mai mergea decat in 2 carburatoare, dupa 6 7 mii de ture...

     

    a 2-a oara a facut figuri mai rau si anume ... cand intra in starea asta de cacao in care nu mai ardea benzina cum trebuie relantiul scadea pe la 400 rpm si cea mai mica incercare de a accelera imi ineca motorul... acesta nu mai pornea decat impins sau lasat 10 minute sa se linisteasca dupa care mergea 30 min si iar facea la fel... a -2a faza ( asta mai nasoala) nu avea cum sa fie de la bujii ca deabia le schimbasem de 1500 2000 km... am schimbat pompita de benzina , si am curatat&reglat carburatoarele iar si a mers fara probleme... Sincer , asta e faptul care m-a indepartat de kawasaki (prima mea dragoste) , asta e marea lor problema, nu merg atat de rotund pe cat trebuie si sunt foarte pretentioase la benzina... o singura data daca ai bagat o benzina mai proasta incepe si o scuipa si te da in nas si tot felu de figuri si de iar trebuie sa il iei la desfacut... in schimb... la yamaha ii pui si Votka si tot merge, nu e pretentioasa .... Bafta si daca ai timp intr-o zii ne intalnim sa il ascult si eu sa vad daca face la fel ca al meu ca oricum suntem amandoi vecini pe aici prin DrTaberei!!! Dute la Bardaci cu el ca te rezlva in cateva ore... numai sa fie timp ! Te-am pupat

    multumesc pentru raspuns. o sa iti explic mai multe cand ne intalnim si poate imi zici cum ai rezolvat-o. partea buna e ca la mine nu da in nas motoreta. doar ca nu mai trage. inainte sa faca asa tragea de la 6000 de rupea. nu stiu ce sa zic. oricum pana acum nu am incercat sa i fac nimic. sper sa o rezolv pana in primavara .

×
×
  • Creează nouă...