Sari la conținut

RZN_R6

EX+
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de RZN_R6

  1. salutare baieti :yikes: ma alatur si eu printre voi cu un R6 stock de data aceasta...am observat la motoarele care le aveti cateva modificari :yikes: deocamdata sunt incepator pe super sport,dar am vreo 11 mi de km pe motocicleta de 125 cmc,multumesc anticipat.

     

     

     

    ASFALT USCAT,

    tuturor!

    post-43345-1232465229_thumb.jpg

  2. succes la examen si exact cum a zis "rookie22", ai grija ca jucaria aia te va da pe jos daca nu esti retinut pentru inceput si cu capul pe umeri.

    sa auzim de bine!

     

     

    multumesc mult pt succes,chiar am avut bafta si am luat examenul :o sunt foarte fericit,motoru l`am inmatriculat si am sa ies cu el imediat ce`mi dau astia permisu pt ca m`a prins politia cu el cand era neinmatriculat si mi`au facut dosar penal...iar acum trebuie sa se termine si ies cu el pe strada...:( sper sa ne intalnim si asfalt uscat va doresc tuturor :laugh:

  3. Negativ... eu doar am exemplificat niste situatii si mi-am dat cu pararea. Omu a dat reply-ul perfect la ceea ce am spus eu. Daca tu incerci se despici firul in 5 e problema ta nu a mea. Treaba cu tigarile, fiind o figura de stil, trebuia intelesa asa cum a fost spusa nu dezvoltata si analizata (sincer pe un drum national cine isi arunca la 80-100 la ora tigara pe geam ala e un (cuvant urat) -- parerea mea).

     

    Eu stiu ff bine ce fel de urma e aia insa REPET m-am legat doar de poze si marcarile facute pe poze. Nu stau sa fac analiza fotografica ca nu ma plateste nimeni sa spun ce tip de cauciuc e ala, sensul de deplasare si viteza aproximativa (lucruri care apropo se pot deduce din respectiva poza).

     

    Inainte sa sari digera cum trebuie ceea ce am scris, eventual citeste cu atentie, ia codul rutier, fa o comparatie si pe urma posteaza. Asta in cazul in care vrei sa ne lansam intr-o polemica stupida intr-o zi cetoasa de decembrie cand vizibilitatea in Bucuresti e sub 150m.

     

     

     

    Din pacate poate nu s-a vrut a se stabili ce si cum. Repet: lupta-te ... poate ai sa reusesti pana la urma :laugh:

     

    sincer sa fiu ai dreptate :laugh: acum crede-ma fiecare cu gandirea lui...o sa se rezolve dar toate la timpul lor :) si nu trebuie sa lasi capu plecat in nicio forma!!!

×
×
  • Creează nouă...