Sari la conținut

boisan

Membru
  • Număr conținut

    1
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de boisan

  1. am avut onoarea in primavara sa imi zapacesc umarul stang. cu bicicleta la vremea aia, da cre ca are pre putina relevanta. rezultatul a fost o "disjunctie acromioclaviculara grad 3", a se citi tendoanele care leaga clavicula de articulatia umarului facute franjuri.

     

    dupa o experienta neplacuta cu carpacii de la Municipal Bucuresti, am ajuns la Militar. unde am intrat, via o amica, pe mana Doctorului Marinel Drâgnei. care nu este doar un profesionist ireprosabil (umarul meu e functional acum in proportie de 95% si ma doare acceptabil cand il fortez rau sau se schimba vremea brusc), dar este cel mai ok doctor pe care l-am intalnit la nivel de relatii interumane. iti explica procedura de cate ori e nevoie pana o intelegi. raspunde calm la cele mai cretine intrebari pe care tu ca pacient speriat de bombe i le pui. si, cel mai important, iti da incredere tie si familiei ca totul o sa fie ok.

     

    deh, fiind spitalul militar, se intra mai greutz. inclusiv la nivel de finante nu e tocmai chilipir, dar dat fiind cum ma simt acum si cat de mult l-am alergat sa ii dau banii aia, chiar nu i-am simtit ca fiind "spaga". am simtit ca ... na ... am sponsorizat ceva din achizitionarea tonelor de tratate de ortopedie pe care le citeste omul.

    Mi se par cam nedrepte afirmatiile de genul "carpacii de la Municipal Bucuresti".

    Pe mine m-a tavalit un dobitoc si m-am ales cu oasele antebratului drept facute muci. Ambulanta m-a dus la Municipal, deci nu am ales eu spitalul si cu atit mai putin medicul. Am avut norocul sa fie de garda in acea zi(23 august deci cu 3 zile inainte sa se lanseze acest topic) Dl. Dr. Marius Vlase care m-a operat pe 25 august ajutat de alti doi medici ale caror nume nu le cunosc, din pacate. Operatia a durat 5 ore, dar au reusit sa refaca oasele si sa puna la locul lor aproape toate aschiile desprinse. Au avut nevoie de 2 placi si 15 suruburi sa rezolve cazul.

    Il recomand, deci, pe Dl. Dr. Marius Vlase de la Municipal. Daca doriti numarul dumnealui de telefon, pot sa vi-l dau. Si am auzit numai de bine si de Dl. Dr. Robert Badea de la Bagdasar care, din cite am inteles, l-a reparat de mai multe ori pe Adi Raduta.

×
×
  • Creează nouă...