Sari la conținut

SPIX

Membru
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de SPIX

  1. Pai daca e sa ne luam dupa ce ne-am saturat si eu as vota interzicerea motoarelor in orase noaptea. Ca m-am saturat de toti cocalarii care fac curse la 1 noaptea. Dar....... din ce citesc aici pe forum, aia sunt o specie bipeda de maimuta si nu reprezinta majoritatea. Asa cum aia care ti-au iesit tie in fata cu atv-ul plin de noroi sunt cam din aceeasi categorie. Dar asta nu inseamna ca interzicem tot pentru ca sunt maimute care nu au bun simt.

     

    Eu merg cu atv-ul, dar nu prin Bucuresti ( mi se pare o tampenie ), nu ai cum sa te strecori in trafic, etc. Dar atunci cand intru in oras sau localitate cu el, incerc sa merg in asa fel incat sa fac cat mai putin zgomot si sa ridic cat mai putin praf. Si daca ai intra pe un forum de atv-isti ai vedea ca multi dintre noi incercam sa fim cu bun simt si sa nu facem porcarii. Dar, asa cum exista motociclisti descreierati asa sunt si papagali pe atv ( mai ales pe alea inchiriate, fara casca, fara echipament, etc).

     

    Eu unul il am omologat pentru circulatia pe drumuri publice, e inmatriculat si nu sunt de acord ca odata ce am platit taxe pentru asta, platesc RCA si etc sa fie interzis, pentru ca sunt descreierati care isi rup gatul cu ele. La fel de bine am putea interzice si motocicletele si chiar masinile. Ca sunt o gramada de manelisti care conduc haotic.

     

    Problema nu e agregatul in sine, ci bun-simtul celui de la ghidon, asa ca problema asta nu se poate rezolva decat cu amenzi sanatoase pentru cei care isi bat joc de restul. M-a prins Politia iesind cu atv-ul cu noroi pe roti din padure sa ma arda. Te-a prins cu motorul duduind prin oras, sa te arda. Numai asa se vor civiliza maimutele bipede ( atentie maimute, nu pr

     

     

     

    :lol:

    Ia cauta tu pe mobile.de sa vezi ca sunt atv-uri inmatriculate si in Germania, Franta, etc. De ce crezi tu ca le inmatriculeaza aia? Si pe deasupra au si semnalizari, stop pe frana, faruri. Semnalizeaza sa nu calce ursul prin padure si inmatriculate ca sa nu dea peste Politia Animalelor Salbatice?

     

     

    PS: De acord cu tine ca mersul zi de zi cu atv-ul in oras e o prostie, dar daca eu am treaba si tranzitez orasul Sinaia?

     

     

     

     

    Ai dreptate !!!

  2. Cunosc pe cineva care are SYM 125cc 4t.O mers fara probleme 35.000km. Chiar ieri i-am schimbat setul, complet. :) merge foarte bine! :D

     

     

     

    Asa e! Pentru un SYM intretinut e normal...

     

    :lol:

    Mesaj completat

    Cunosc pe cineva care are SYM 125cc 4t.O mers fara probleme 35.000km. Chiar ieri i-am schimbat setul, complet. :P merge foarte bine! ;)

     

     

     

    INVITA-L pe forum sa ne povesteasca, sa stam de vorba !!!

     

    Mesaj completat

    ... ,sfaturi.recomandari, discutii,intalniri, ...

  3. Participand la traficul rutier cu "jucariile" lor, prin necunoasterea legilor in vigoare se sinucid si, mai provoaca si altora avarii ! De ce , pentru a fi protejati ei si , ceilalti , (pasagerii lor, etc) sa nu citeasca macar asa , ca pe "libertatea" CODUL RUTIER ! Avalansa de accidente grave in care sunt implicati "scutierii" aduce ca o consecinta aceasta decizie relativ la conducatorii de scutere sub 50 cmc (din care o gramada ating lejer suta de km )

     

     

     

    salut!

     

    ai perfecta dreptate dar dupa cum vedeti dragi posesori de permis, nu se poate avea nici macar dialog cu ei ,dar sa-i mai si trimiti la o scoala de 2 saptamani !!!

     

    :lol:

     

     

    Mesaj completat

    Amice, te declar oficial irecuperabil. Inchei aici pentru a nu face si mai mult offtopic, pierdere de timp cu un putzoflender care nu stie pe ce lume traieste si debiteaza numai ineptii. Multa sanatate si hai cu permisele de scutere!

     

     

    DE ACORD !!!!!!!!!

×
×
  • Creează nouă...