Sari la conținut

pantera

Super Membra
  • Număr conținut

    2.773
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de pantera

  1. Respectele mele Dragilor!

     

    Da . Confirm cele initiate de Prietenul nostru Gino si va astept cu cel mai mare drag la pensiune.

    Pensiunea Country Court,la 6 Km de centrul orasului Tg.Mures,locatie linistita,usor accesibila,in satul Curteni.

    Avem la dispozitie 32 de locuri (sper 44 pana in iunie) si tot ce este nevoie pentru o intrunire reusita.

     

    Vreau in continuare sa se inteleaga,ca nu am nici cea mai mica intentie sa ma inbogatesc din aceasta intrunire,categoric ca nu se poate gratis dar cu siguranta o sa fie semnificativ alt pret ca la o alta pensiune. Special nu am intervenit pana acum in organizare ,ca sa nu se inteleaga gresit.

     

    Primul pas ar fi sa batem in cuie data (indiferent de minciunile lui Busu) ,pentru ca ar fi foarte important sa blochez camerele pentru perioada respectiva. Stiu ca este un pic devreme pentru a stabili pentru iunie,dar ar trebui sa dati usor, usor cu parerile.Programul ,cum s-a mai auzit mai sus ,o sa stabilim impreuna,eu am niste idei,dar discutam la momentul potrivit.

    Va zic sincer,ca am foarte putin timp,va rog pe toti sa ma intelegeti,ca nu o sa ma pot ocupa de ,,lista participantilor" asa ca partea asta va las voua,iar de organizare la locatie ma ocup eu. Sunt colegi pe aici care se pot ocupa cu siguranta de aceasta lista,colegi care de ani de zile au umplut lista.

     

    Cu stima

    :*

    Mi-e dor de voi de nu mai pot !

  2. Sunt in tzara, am ramas complet fara curent in bord in timp ce mergea. Sunt pe la Craiova. M-am oprit la Panterutza azi-noapte, am dormit la ea, azi am incercat sa o pornesc si nu a vrut. Asa ca mi-am luat bilet de tren :)))attachicon.gifimage.jpg

    Kali,venirea ta la mine e cel mai bun lucru ce mi s-a intamplat in ultima vreme, pansament pentru suflet ce imi esti ! Multumesc !

    P.S.: White Dream isi asteapta sufletelul pereche cumintica . :*

  3. ................................................................................SONDAJ.............................................

    Pentru cei nehotarati unde sa petreaca concediu inca, propun un weekend insorit fara ploi la Focsangeles pe meleaguri mioritice ! Dupa cum stiti avem si un mic reper faptul ca putem stii in linii mari procnoza in tara pe 15 zile asa ca se poate cu 10 zile inainte sa ne organizam: in functie de urgente si alte cele recomand 26-28.07 ; 2-4.08 ; 16-18.08 context in care 17.08 este si ziua mea si se schimba datele problemei ; 30-01.09 .

    Astept pe aceasta cale SUGESTII si RECLAMATII !

    Eu ma bag oricand ! :*

×
×
  • Creează nouă...