Sari la conținut

vity-46

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de vity-46

  1. ATENTIE = am vorbit la Fermit - am dat mail si m-au sunat de acolo - aparent ferodoul care-l produc ei este pentru altceva - si implicit NU este bun pentru a inlocui sabotii/tamburii de frana - ceea ce mi-au recomandat ei este sa le trimit sabotzii prin posta si ei sa-mi faca o estimare si eventual sa mi refaca ei folosind ALTceva

     

    eu personal nu voi apela la asta pt. ca ma complic sa trimit piesle la ei si etc. - INSA daca cineva este interesat cu placere va pot da forward la numerele de telefon care mi le-au pus ei la dispozitie pt. chestia asta - au persoane de contact SI IN Bucuresti

     

    va salut si daca aveti vreo alta solutie la problema tamburilor de frana pt. Mobra sunt si eu incontinuare interesat

     

    multumesc pentru informatie, si eu am vorbit la fermit lsi am primit acelasi raspuns, eu le voi trimite o pereche de saboti si voi vedea ce se intimpla.

  2. mda.. se pare ca nu e bateria de vina. impinsa a pornit imediat, iar după ce m-am plimbat cu ea putin si am oprit-o, simptomele au fost aceleasi. nici macar un cârâit, nimica.

     

    de desfacut n-am mai desfacut-o ca s-a pus ploaia :)

     

     

    Al meu facea la fel si era ars, facea scurt la releul de incarcare.

     

    Bafta>

  3. Salutari

     

    Am dat ieri de un necaz. Mergand cu motocicleta a inceput sa se stinga - aprinda bordul dupa care s-a oprit tot nu mai arata nimik. Am continuat drumul...urmand sa se opreasca de tot. Dupa un timp a repornit, cu farul stins am ajuns acasa. Motorul a pornit acasa fara nici o problema. Masurand ...nu are nul in cadru. La voi faza scurta se aprind amandoua becuri (Philips H4 12V - 55/60 W) sunt ok pentru el??? Bateria e noua, bateria nu e de vina 100%.

     

    Care ar fi problema??

     

     

    Mersi anticipat.

  4. bine ati venit printre noi :crack: vity ai putea sa pui niste poze cu motoru sa vedem si noi toba mai bine ;-) victor unde ai facut poza nr.2? tu esti soferul? :)

     

     

    Gata am terminat si eu sezonu cred..numai e de mers, e rece afara. Am uns lantu, schimbat tot ce mai trebuia, pus pe stander. Gata au sosit si pozele si parerile despre R6 din 2002. Am mers 3 mii de km ( din 5 sept ),am si cuvinte de lauda intra usor pe curbe si se culca destul de usor, e usoara, si de criticat consum mare, nu da forta asa cum cele cu injectie, daca nu te inclini si vrei sa intorci ghidonu in curba parca ar vrea sa muste. Cred ca trebuie un amortizor de ghidon. Am aflat dc musca asta comparativ cu Gsx-r. Am si un gsx-r 600 k2 si am avut ocazia sa vad diferenta. Toba Gpr Racing...suna tare si se simte. Ne vedem la anu. Am avut un sezon frumos.

     

     

    Respet R6-istilor.

    post-43782-1258190569_thumb.jpg

    post-43782-1258190900_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...