Sari la conținut

tudosoiu_tudor

Membru
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de tudosoiu_tudor

  1. salut.am un cz sport cu roti de cross dar fara motor(decat cateva pise mai am ,oala ambreaj,carburator,capac lateral) motoreta e inmatriculata detin carte ,talon si act vanzare.pt cine e interesat accept si combinatii moto.

  2. salut.am si eu o (parfumerie) voscod,modelul care are o toba si cilindru mai patretos.problema e ca l-am achizitionat de scurt timp si nu gasesc pisele defecte:piston,secmenti,garnituri pt cilindru si chiuloasa,set pinioane(motor si roata) si un manual service pt verificarea instalatiei electrice(nu da scanteie).pentru cine ma poate ajuta multumirii anticipate.

  3. salut,am un piagio tyfoon care lam cumparat in stare deteriorata si l-am restaurat de la motor pina la carenaje si vopsea.problema e cu functionarea motorului care l-am decuplat si inlocuit rulmenti,semeringuri,garnituri,rola piston si set motor de 80cmproblema e ca nu are putere si nu se tureaza bine ,daca ii scot filtru se schimba treaba si se tureaza da nu porneste la rece fara filtru de aer,carburatorul e spalat bine si suflat ,muzicutele sunt ok inchid bine ce ar putea avea?astept pareri si sugesti de la colegi experimentati.multumesc anticipat :cheers:

  4. salut fanilor si posesorilor de motociclete mz,eu sunt fan si posesor de mz etz 150 dar din pacate am probleme serioase cu motoru ex;ambielaj,butuc ambreaj si lipsa aprinderi originale care am inlocuito cu un motoplat gen boshi de mobra,in concluzie e cam avariat,m-ar interesa un motor complect sau ceva adaptabil in cel mai rau caz daca ma poate ajuta cineva.multumesc anticipat ;)

  5. Sal Doru , gand de restaurare cu piesele originale , doar ce a fost vopsit cadru si acum instalatia electrica o sa fie noua , si motorul a fost cu ratat , am scos si cilindru dupa cum ai vazut in poze si un boltz de pe canalul segmentului de sus nu il mai are si am impresia ca o sa se suceasca segmentul si imi e sa nu il agate in gaura de evacuare sau admisie , acum vedem , si la inst el am dat de o belea ca nu imi mai da scanteie dar o sa ii dau de cap , sa vedem acum ce o sa fie :crack: si mai am sa mai vopsesc tampeniile alea cu rosu , si jantele o sa fie negre ;) si furca fata e varza , nu se mai lasa deloc , nush ce dreaq o sa ii fac , oricum , jugul si jambele nu sunt aliniate cu telescoapele , intr`un cuvant mai am ceva de lucru la ea dar acum e mai nasol ca o sa ma duc la servici si nu o sa mai am timp de ea , sa vedem cum o sa ma impart ...... habar nu am ce o sa iasa , oricum mai e mult de lucru la ea :P sal Doru si numai bine , ne mai vedem :)

    sal,bravo si spor la treaba man,bafta. :crack:

  6. Dupa cum am mai spus mi`am luat motoreta copilariei mele .... TULA TMZ 200 :laugh: .

    Pe scurt nu imi placea cum arata si m`am hotarat sa ma iau la cearta cu ea sa vad ce da din ea :laugh:

    Surpriza ..... am visat seara ( dupa cearta ) ca ar vrea reconditionata , zis si facut .

    Am demontat micuta bestie ( balaur cum ii mai spun eu ) si o sa vedeti si voi pe parcurs cum o sa iasa .

    Pun cateva poze dar sunt la inceput , asa ca nu va luati de mine :laugh:

     

     

     

     

     

    Salut si asfalt uscat :o:>

    salut,sunt Doru si sunt fratele lui Viorel de la care ai luat tula :D ce ganduri de restaurare ai man?

  7. salut,am un mz 150etz care, cam de 5 luni incerc sa inchei reparatia motorului dar ma tine pe loc ambielajul si chitul de ambreaj,numai ca e criza financiara pt piese noi, care sunt destul de piperate ,asa ca poate ma ajuta si pe mine cineva sa cumpar mai ieftin :moron: ca sa nu treaca vara :peace:

    Mesaj completat

    salut,are cineva ideie cam la ce pret merge un motor sh functional de mz etz 150 cu aprindere si carburator?

  8. Nu am zis chestia ai cu rautate! Pur si simplu nu am realizat ca nu ai inteles de unde iese fum :huh: . Greseala mea ca nu am specificat. Am curatat inainte de montare carbunii si colectorul.

    sal, verifica problemele elementare:daca are joc la rotor pt ca poate nu e strans suficient pe con,tensiunea la excitatie'df',tens (+)rel ancarcare,puntea diode redresoare,tensiunea alternativa de pe cele trei iesiri din stator (R.S.T) sau fir intrerup. :blink: bafta

  9. Salut,poate cineva sa-mi spuna ce dimensiuni are pistonul de MZ 150 ? Am un compresor in doua pistoane ,diametrul cilindrului e de 60 mm iar pistonul are trei segmenti,nu am reusit sa gasesc pana acum un echivalent la segmenti,trei la nr.Compresorul a fost cumparat din magazin ,producator fiind CE,nimic concret sa pot contacta firma producatoare. Multumesc .

    sal,pistonul de 150 are 56mm la mz etz cota 0 :blink: 60mm este cam cota 3-4 la 175cm,pt adaptare poate un alezaj de cilindru dar m-ai sunt repere de la piston care tr tinut cont de ele

  10. cilindru, piston/ fara segmenti, rulment bolt-piston, chiulasa, si un ambielaj ( asta are joc, da' mic ) am eu. si comenzile electrice de pe ghidon.

    la ce pret ? :)

    Mesaj completat

    cilindru, piston/ fara segmenti, rulment bolt-piston, chiulasa, si un ambielaj ( asta are joc, da' mic ) am eu. si comenzile electrice de pe ghidon.

    sal,ai ceva poze? :laugh:

  11. daca e radiata, inca e cu acte. Iti ia numai talonul si numarul, ramai cu cartea de identitate=acte.

    neinmatriculata e ori ca e radiata(are acte) ori ca e noua(are acte) ori a fost cumparata si au expirat cele 30 de zile si din diverse motive nu a fost inmatriculata inca(are acte) ori e cu numar tip RSR(are acte, vechi, da bune) Chiar si cross-ul neinmatriculabil are acte. Numai furaciunile nu au acte.

    am nevoie de anumite componente la motor si cadru si caut o varianta mai buna si mai ieftina.sti pe cineva care ma poate ajuta? :lol:

  12. Iti trebuie alt cilindru alt piston si cred ca si alta chiuloasa. daca le ai pe astea de la un ETZ 150 le poti pune linistit sus, faci alte reglaje bineinteles si gata! Te-ai ales cu un consum mai mare :) .ETZ 125 e acelasi cu 150, acelasi cadru aceasi cutie de viteze, etc. Capacitatea cilindrica si puterea e alta... ;)

    Succes!!!

    salut,sti pe cineva care aduce piese de etz la preturi bune?etz150

  13. io nu inteleg cum naiba de se pierd actele alea... Daca sa zicem ca mi le spala nevasta in blugi, pot incepe un proces("se declara nula" la Monitorul Ofical, etc. anevoios, pe bani, dar cu rezultate) de re-obtinere a unor acte duplicate si autentificate de la RAR, etc. Ce, oamenii care isi pierd buletinul raman "fara acte"?

    Deci numai alea furate nu au acte.

    Cumpar motocicleta fara acte = hai cine-mi fura si mie una de-asta de 150 ca platesc.

    fara furacine men,radiata sau neanmatriculata. :)

  14. Amice, stai linistit si lasa capra cum a facut-o muma ei, fabrica ceha! Am incercat io toate variantele posibile, de la alea ieftine, pina la alea scumpe...rezultatul fiind zeci de ore de munca si bani cheltuiti in zadar. Singurele motoare care se preteaza la "tuning-uri" majore is cele in doi cilindri, unde merg facute alezaje si modificari de pistoane, compresii marite...etc, fiind motoare ceva mai rezistente. La astea de 175 daca maresti puterea iti cedeaza cutia de viteze, ambreiajul...ori daca lucrezi doar la capitolul admisie/evacuare/transmisie finala te vei trezi ca ai un consum demn de un motor de 1000 cm cubi. Sfatul meu este in final unul singur: las-ooooooo cum a lasat-o fabrica!

    sal ,am si eu un etz150 de restaurat fara cioparteala si vreau cateva sugesti si sfaturi utile.

    post-44339-1269861186_thumb.jpg

  15. Si eu gandeam tot cam asa ceva, poate la un nivel un pic mai mic. Pentru inceput am putea sa organizam niste iesiri in jurul Clujului, si nu numai, noi posesorii de MZ, macar sa ne cunoastem mai bine.

    :)

     

     

    Eu o sa activez mai mult dupa Pasti, ca doar atunci imi aduc moto (MZ ETZ 150 ;) ) la Cluj

    salut,ma numesc doru si sunt din jud calarasi.sunt posesor de mz etz 150 si am nevoie de piese de motor si accesorii pt etz 150 pentru restaurarea lui,m-ar interesa sh dar bune :ambielaj,placi ambreaj,tambur ambreaj,lant oala ambreaj,set garnituri,ax cutie vit care intra in tambur ambreiaj,bord +cabluri,melc turometru,ansambluvitezometru la roata,levier frana de mana sau motocicleta fara acte la un pret modic.felicitari pt clubul infintat pt posesorii de motociclete mz.

×
×
  • Creează nouă...