Sari la conținut

vali800k

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de vali800k

  1. Daca nu ma insel e VFR-ul luat din Iasi, eu l-am verificat pentru tine. Daca de atunci ai facut doar 5000 de km, inteleg motivul vanzarii.

    vfr-eul l-am luat din craiova eu sunt din fagaras si motivul e ca acum locuiesc in cleveland oh. sua.imi e foarte greu sa il aduc in sua.

  2. Salutare baieti.

    Dupa vreo 6 luni de asteptat am reusit sa-mi cumpar si eu modelul de motocicleta dorit, VFR 800 FI RC46.

    Numele meu este Alin, locuiesc in Bucuresti si sunt pasionat de motociclete.

    Am avut in cap mai multe modele de motociclete, mentionez ca sunt incepator si am permisul din luna iulie, dar inima m-a indrumat tot spre VFR.

    Motocicleta am achizitionato weekend-ul acesta din Suceava si o sa ramana la socrul meu in orasul Pascani, intr-un garaj, pana-n primavara.

    Este un Vfr 800 fabricatie 1999, are anvelope Michelin dot 08.2010 schimbate in toamna anului 2011, in toamna a primit ulei motul 300V, filtre, bujii si chit de lant, ITP valabil pana-n 14.09.2014.

    A fost cazuta pe partea dreapta dar a fost schimbata carena.

    Cel de la care am luato aduce masini la comanda din germania, Edi il cheama si e un tip super de gasca, iar motocicleta a achizitionato de la un prieten caruia ia adus un VFR1200(un domn Dan din Suceava cu Un VFR 1200 daca-l cunoaste cineva), dorind s-o opreasca pt el dar a luat decizia ca in primavara sa se stabileasca definitiv in Germania.

    Sper sa ma bucur de ea si sa nu regret alegerea facuta.

     

    acelasi model si an de fabricatie am si eu ,sa il stapinesti sanatos eu sunt multumit cum se comporta .asfalt uscat

  3. domnilor, are careva o aripa fatza ? care sa se potriveasca pe VFR800/ '98-'01, RC 46.... Readuc la viatza o biata moto lovita, si asta imi lipseste. Am renuntat la carene laterale si am taiat din carena fatza, dar aripa ar fi folositoare.

    Va rog sa nu imi dati site-uri de piese noi, ca....nu-mi permit.

    pune te rog poze cu motoru ca mor de curiozitate,
  4. Un coleg de munca care "a pacatuit" si in consecinta a ramas pentru un an fara permis, intreaba cum se da examenul respectiv? Adica impreuna cu tura celor care obtin acum carnetul, sau "in club" intre ei? Adica examen special pentru "reeducati" (grupa separata) ? Astept raspuns aici sau pe perso, cu multumiri anticipate! :grinbandit:

    pentru permis anulat isi intocmeste dosarul si se prezinta la examen de sala si traseu oricind dorestedupa expirarea pedepsei,bafta

  5. Vad ca toata lumea trage spre mare,nu vrea nimeni sa iesim de 1 mai la munte?Pe mine m-ar bate gandul sa plec la munte cu cortul de luni(30) insa e posibil sa lucrez,poate sa plec mai dupa amiaza asa,daca nu,pe 1 mai dau o fuga pe la munte macar.Mai am un loc in cort daca se arata cineva interesat.Ca destinatie,Valea Prahovei,Brasov,prin imprejurimi,ca am ramas si fara buget dupa achizitionarea echipamentului montan :rusinica:

    ai dreptate,eu sint de la munte si tot la munte merg atit ca doar trec muntii pe partea cealalta adica din fagaras la cimpu-lung muscel.plec cu doi colegi de simbata evident cu cortul.iti doresc vreme buna.

  6. salut.si un an nou fericit tuturor. am si eu o intrebare: franele au ceva reglaj ca sa nu frece placutele pe disc?la roata din spate cand o invart se simte ca freaca putin.e ceva normal sau nu?.care puteti sa imi dati un sfat ce sa fac?multumesc. :friends:

    sint doua cauze 1disc ovalizat,trebuie schimbat 2cilindri din etrier murdari trebuie scosi si curatati partea 2 nu e complicata bafta la multi ani

×
×
  • Creează nouă...