Sari la conținut

ama2111

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ama2111

  1. fara suparare...da tu esti carcotasul sef around din cate vad eu...si mai mereu tu nu intelegi cate ceva...iti e chiar asa de greu sa iei lucrurile asa cum sunt fara sa incerci sa despici firul in 4??? si asta ar fi valabil pentru multi de pe acest forum care trebuie sa despice firul in 4!

     

    A fost un mars frumos si civilizat, au fost multe multe motoare, nu au fost evenimente...hai totusi sa ne bucuram de treaba asta in loc sa gasim tot felul de defecte.

     

     

     

     

    ca la orice eveniment trebuie sa existe si nemultumiti :) important e sa fie mult mai multi carora le-a placut decat carcotasi... e bine sa existe si critici pentru ca anul urmator sa se organizeze si mai bine :) eu una abia astept editia urmatoare :D poate pana atunci fac si eu scoala

  2. si eu locuiesc in aceeasi zona. se circula foarte haotic si intr-adevar mare grija la tiganii care ies cu masinile intentionat sa provoace accidente pentru a-si repara masinile. o zona la fel de periculoasa este si in dreptul restaurantului "2 cocosi". mare mare grija!!!!! sper sa nu fie probleme grave cu motociclistul!

×
×
  • Creează nouă...